Prijava

Balije i ustaše su pokatoličeni odnosno poturčeni Srbi.

Proguta mi post
Samo je Tvrtko I krunisan u Mileševi jer je jedini od bosanskih vladara bio kralj Srbije i Bosne, ostali su krunisani u Bobovcu i kasnije u samostanu Sv. Luke

Podsećam čak i da je Stefan Tomaš dobio krstaške znake od pape da povede sveti rat

Care, i svi ti vladari su krunisani u Mileševi ili drugim srpskim manastirima.

xaxaxax

ZATO SMO TU GDE JESMO JER NAM KOJEKAKVI BOSANCI I OSTALA ZGADIJA PRISVAJA ISTORIJU

mrze nas zato što imamo najbolje kladionice

rasnee top 3 trola na internetu sig

A otkud ti znaš gde su krunisani?

Pročitao sam Sugubi venac od Sime Ćirkovića gde su analizirani primarni izvori, pa eto

granjka vam objasnio u onom prvom postu, jedino se ne slazem sto propagira nejebanje hrvatica-treba ih jebati ali kvalitetno kako bi im uterali nemir u kucu tako da ovom prilikom molim nekvalitetne jebace(a to ste skoro svi) da i ne pokusavate da jebete hrvatice, pustite profesionalce da rade svoj posao

АХАХАХАХХАХАХА расни је поправослављени хрват

Ja sam uvek za Granjku govorio da je gospodin

А шта ако је Сима био просрпски или проватикански шпијун па је писао оно што му је речено?

Узгред, то што се ми сада ђорамо ко је чији у оно време није имало много смисла - или си био народ овог владара или оног. Сада националну припадност користимо као аналгетик за болове узроковане беспарицом, немаштином и бедом, иначе би нас страсно болео курац да ли је неки шупакмераклија Избосне био Србин или Босанац или Бошњак, Хрват, Милогорац, Македонац или којикурацвећтрећи.

Да сада ископамо Хрвоја Вучкића (далеки предак Вучића) и да га питамо - а јеси ли ти Србин или Хрват, овај би највероватније одговорио - ја сам кнез, стоко!
Исто би ваљда одговорио и Лазар или Душан.

Срби имају гадну нарав да себи присвајају људе који су мртви (некрофилија) или да присвајају живе који не желе да буду Срби (кретенофилија). Брате, ако неће да буде Србин, терај га у курац, коме треба говно које неће да буде оно што јесте? Поред 6 милиона Срба, некоме је запело да неки Хрвоје Хрватинић из Припичковине код Титовог Јајцета мора да се декларише као Србин. Е, то је српска болештина - кретенофилија.

Брате, ако неће да буде Србин, терај га у курац, коме треба говно које неће да буде оно што јесте? Поред 6 милиона Срба, некоме је запело да неки Хрвоје Хрватинић из Припичковине код Титовог Јајцета мора да се декларише као Србин. Е, то је српска болештина - кретенофилија.

bravo. kretencina si ali umes i fino da razmisljas. ja bi onima koji nece da budu srbi zabranio da budu srbi, mars govno smrdljivo ako se odrices srpstva ta privilegija ce ti biti zabranjena i cao.

Hrvoje Vukčić je bio lik koji je bio temelj odbrane Ladislava Napuljskog kao ugarskog kralja, herceg splitski, namesnik Ugarske, Hrvatske, Dalmacije i Bosne, iz temelja je digao Jajce po uzoru na Kastelo del Oro (Napuljska Kraljevina) i kapetan 16 gradova, kao i baštinski knez svega što je zapadno od Contrada del Re (ili prostije rečeno, polovine Bosne), teško da je bio "neki"

VOJVODA88

Нисам пропагирао нејебање Хрватица, оне нису предмет братских свађа - Хрвати тврде да нам нису браћа и то је у реду. Али Хрватице јесу наше сестре и оне знају као и ми да брат сестри најлепше смести. Не видим ништа погрешно у томе.

Хрватски једино звучи лепо када га изговарају Хрватице, док то није случај кад га изговарају Хрвати. Њима стоји некако педерски, а Хрватица стоји баш право јебачко-заводнички.

Кај, кај, кај - КАРАЈ!

A što se Jajca tiče, Kotromanići su ga oteli po Hrvojevoj smrti i to je bila prestonica Bosne do njenog pada, a posle toga druga ključna tačka ugarske odbrane (posle Beograda)