Prijava

Грањка јеботе па ја то и предлажем сво боговетно време нема преговора са бандитима ма од које сорте били!

Скочимише, јебем ли га, давно беше. Али кажу људи да је то као вожња бицикла - никада не можеш да заборавиш.

Него, сад ми упаде у очи... кохабитација:
Skočimiš
Мачак у чизмамa

Само нам још недостаје Псето.

Адвокадо да промени ницк у
ТРОКАДЕРО

Samo da nakupim odabrane do krune, odmah menjam.

Валдемаре признај да си поносно шетао прошлог октобра у кожним панталонама прслуку са леопард мустром жандарском шапком и авијатичаркама и тражио права! Док су те спенковали пајташи острага корбачем!

Lako je tuđim kurcem trnjine mlatiti. Ja da mislim da treba ubijati okolo, brzo bih bio u nekoj organizaciji koja to čini. Ili bih sam ja to. A ovi što ubijaju iz fotelje, to u stvari nisu ubice, to su samo ljudi koji će da zažmure na sve i opravdaju, a posle se kao čude: Gle, pa ja nisam bio informisan... Nož u ruke, mudri prijatelji! Neprijatelj je opasno blizu. Srpstvo zove.

Како ћете данас убијати?! Убијаћете из Ваше фотеље!

Valdemar ponovo napada. Ovaj put nožem.

Ja imam spreman nož za ne daj bože.

Nije oštar al bode opako.

Ја кољем искључиво из проевропских убеђења. Не подржавам ретроградну великосрпску шовинистичку идеологију. Муслимани су на вратима Европе, убијајмо их у име светоназора просветитељства, људских права и слободе говора, јер су то вредности које су сада као никада угрожене.

Море их није зауставило, ограде нису довољне, бодљикаве жице по ЕУ стандардима их не спречавају, па потребно је вратити се старим европским тековинама убијања фабричких размера. Чувајмо традицију Европе. Ми смо потребни Европи. Ми немамо другу Европу до ове.

Ценим господина Лименог јер више воли ручни рад (ножем) од машинских уређаја (митраљези, пиштољи, базуке). Види се шта је домаћин! Само док се коље по европским стандардима, хумано.

Питај га колико узима за руке..

Ма, знам ја такве... Учио је тај од најбољих. Ако је прасе добро, за руке узима беле бубреге, пола чварака и једну буткицу. Није све у новцу, Мачак.

http://www.nacional.hr/wp-content/uploads/2015/12/ScreenShot003crop4-696x466.jpg

А ако је прасе много добро, онда прасе добије оволики...

http://static.juznasrbija.info/files/ljudi/kolinda.jpg

IMGhttp://i64.tinypic.com/2emq32d.png/IMG

i ne trkeljajte bezveze djeco.....

(open in new tab)

Jbg, korijen SDS-a je u Doboju.

Ти си помислио на новац, ја нисам ничим нити имплицирао да чојк узима кеш за ручни рад. Штавише милсим да ће пре одабрати мало тврџи спенкинг по голој тртици неголи новце да узНЕ. Опседнут ти си тај који је! И много сам више пута од тебе у животу радио ствари из љубави веруј

A i gradonačelnik Doboja je opako pritisnut od strane Tužilaštva za ratne zločine (bio je načelnik nekog kurca u policiji za vrijeme rata, zaglibio se opako) pa sada pristaje na sve šta kažu strane službe.

Za svoju slobodu će predati Doboj Muslimanima bez ispaljenog metka, prodaće sve, dovešće Turke, rušiće Dodika, sve će uraditi al svakako će ga uhapsiti.

Ko glasa za SDS kod nas je retard najveći. Balija, poturica.