Prijava

Granjka kolki ti regres bio? :)

oto para.kada bude frka,dao malo da se smiri.

Ja priznajem, živim od jezika, i IT usluga, i sve to isto toliko važno kao rad žuljevith ruku jednog radnika, koje stistiskaju čekić. Čak se i osećam malo inferiornim: u slučaju nekog sranja, na primer, da nestane interneta, ili čak struje, taj radnik bi i dalje nastavio da radi svoj posao, a ja bih stavio katanac. Sila su radnici. Šteta što se ne udruže, kao nekad. Evo ja bih bio prvi među poštenom inteligencijom, koji su uz pokret. Dole govnari, sredstva za proizvodnju u ruke proizvođača!

Nemojte temu pretvarati u mulj pls!
P L S

Валдемар
Ja priznajem, živim od jezika, i IT usluga, i sve to isto toliko važno kao rad žuljevith ruku jednog radnika, koje stistiskaju čekić. Čak se i osećam malo inferiornim: u slučaju nekog sranja, na primer, da nestane interneta, ili čak struje, taj radnik bi i dalje nastavio da radi svoj posao, a ja bih stavio katanac. Sila su radnici. Šteta što se ne udruže, kao nekad. Evo ja bih bio prvi među poštenom inteligencijom, koji su uz pokret. Dole govnari, sredstva za proizvodnju u ruke proizvođača!

- “Kada Novak igra važne mečeve, ja postim taj dan – samo voće i voda“, kaže mi jedan od srpskih navijača koji sat pre finala Australijan opena. Posle je bio među najglasnijima na tribinama na kojima su preovladavale srpske zastave, a Novak se posle meča zahvalio pokazujući tri prsta ka tom delu gledališta.

Чуле, један говнар је теслачио 3 године, док није завршио факс па престао да буде физикалац, ако ме разумеш. Али је навика за теслачење остала иста. Еј, децо, у моје време си подједнако жуљао и руке и гузицу када се студирало, није било ко у ваше говнарско време - ја студирам, па не могу да радим, а седите и прдите по кафићима. Него - преподне и до подне факс, а после подне - ко Марко Милошевић - гајбице! Додуше ми нисмо преносили то што је он преносио, али јбг... живот је некоме Мира Марковић, а некоме маћеха.

Без увреде, не знам како да ти објасним да си необразован, јер нису у питању комплекси, већ проста друштвена чињеница - физички радници су на самом дну друштвене лествице, док су административни радници или тзв. "бели оковратници" виша класа. То не значи да су ови што раде у канцеларијама бољи као људи, јер сада свако говно може да купи диплому и знам гомилу добрих људи који само због своје лењости или несрећног сплета околности нису завршили неке школе, већ остали на нивоу физичког радника.

Право речено, канцеларијски радници су увек на вишем положају у односу на физичке, осим у случајевима када је реч о грађевини - тада их скела попне који спрат више, али се ретко који задржи горе дуго. Свако на своје место.

Иначе, љубитељ сам физичког рада, није ми то професија, али се овако зајебавам да бих нервирао нижу класу на Вукајлији. Није довољно што Кајзен пиша по сиротињи, него ето и Грањка мора мало.

Verujem da ovde nema fizičkih radnika, jer jel'te oni rade, ali ja sam morao da te upozorim na činjenično stanje. Uglavnom uvek cenim više radnika čije će delo stajati godinama iza njega, papirići brzo trule. Kapiram da kancelarijski radnici nisu beznačajni, ali nikad nisu pokrenuli revoluciju, napravili čuda, a i nemaju svoju ložu.

Расисто. Па како нема физичких радника? Јебо те Вучић, па ти би да раде и недељом после 21.00?! Издајицо!

На које чињенично стање? Да немаш елементарно знање из социологије?

И ја ценим више физичке раднике од административних и генерално имам став да би идеално друштво требало да буде мануелног типа, да живи у колибама и комунама од по 30 кућа и да немају никакву јебену администрацију. Администрација је смишљена само да би се људи што више поробили, сјебали и ограничили, јер су људи по дефиницији свог понашања тешка стока. Некада си их ограничавао ланцима, а у модерно доба то чиниш администрацијом. Администрација је исто што и тешки лекови у лудници - држе људе довољно спутаним да не нанесу повреде себи или другима.

Што се тиче покретања револуције од стране административних радника, ту грешиш, али да не ширим тему, испашће да се вређамо. Само да те питам шта је Адолф Хитлер био оно у администрацији Немачке?

ООооооо ђе сте милогорско робље НАТО господара? Јесу ли се ланци лако привикли на вас као што сте се ви лако привикли на њих? И прослависте ли бородинску битку Кутузова Црне Горе или сте због санкција Русији одлучили да прескочите тај датум?

Meni je svaki dan radni, pa ne mogu da povatam koji je dan kad. Vučić peder.

Sad si dokazao da sam u pravu. Haha.

Hitler mi nije sfera interesovanja, znam samo da je trebao biti abortus.

Ja sam pre bio ubeđen da je Granjka klasična sprdnja lik, za ne uzimati za ozbiljno. Nakon čitanja onog što piše na ovoj i sličnim temama, mislim da je on vukajlijaš sa najvećom šansom da uzme pušku i pobije random prolaznike.

Radijacijo, vrati se, sve ti je oprošteno!

Ма јок, Грањка је само прожет комплексима, ништа више

Не, Чуле, ниси у праву и не знаш шта пишеш.

Мики, сине, реднекови физикалци убијају рендом пролазнике. Не моја врста.
Него питање за тебе - шта мислиш колико је озбиљно узимати некога за озбиљно на сајту за неозбиљност?

Нисам пратио твоје писање, не могу да коментаришем, али лепо је видети да некога занима моје баљезгање. Мада, веруј ми да не бих никада наудио другом људском бићу у реалном свету, ја сам пацифиста.

granjka tri godine radio da zaradi lovu pa kupio diplomu.
hahah

LOOOOL DIREKTORE