Prijava

A znam jebem vas u dupe XD

Onaj jedan ker u drugom svjetskom ratu bio haha

Dosta ih ima iz vijetnamskog rata

Ja znam dva takva lika, i kad sam igrao kerove pre pet-šest godina uvek su mi išli na kurac, fazon igrao sam peticu kvota 7, i petica ispred ostalih za pola kruga fazon, on kaže dvojka, šta dvojka majku ti jebem i ovaj drugi potvrđuje, a dvojka poslednja do tad, i dođe dvojka sve mu jebem bolesno.

Na tom principu radi sve brate, rulet itd

Onaj crno beli pobegao iz alkatraza xd

kontate, ima onu zatvorsku odeću, a alkatraz je zatvor ;)

Kakav je maxbet za onlajn klađenje, je l' pokušavao ko? Imaju li igrače u onlajn ponudi? Čini mi se da su oni ubedljivo najbolji s igračima, imaju rebića i simanića fazon.

Stec, pls pomozi, znam da ti jesi. Ili bilo ko drugi ko zna.

Odigram tiket 26 parova i padnem na prvom. Pu majku im jebem.

Max bet račun imam ja, odlično onlajn kladjenje, imaju igrače imaju sve, čak imaju i previše nekih gluposti.

Maxbet solidan je, kvote jake ali nepregledan jbg

e da pre 3 dana u jednom ajde da kazem luxury gaming clubu posto nije ni slot klub ni kazino, picim rulet glupiram se nesto ja i 2 cigana igramo samo, mene busi oni se smeskaju sa suprotnih smo strana bili nabijem ih, i jedna ruka ne znam tacno, ali uglavnom pada kuglica i zaglavi se izmedju 2 jebena broja stoji tako mrtvo pa kao ulazi u jedan pa prelazi na drugi i jedno 5 brojeva je preskocio i baci ga u nulu, znaci padala je kuglica u broj jedno 10 sekundi sig smejem se ja smeju se cigani hahaha pa magnet neki jebeni sta li je, al imao sam 10 kredita u nuli ne znam sto bi mi dao, mora da je izbusio cigane opasno

Cigan igra brt za espreso gratis i kolu ne za pare brt

ahahah moguce mada je ulaz 500din ne isplati im se

Mozda izađu sa soma matori ispoštuje ih orfa jednom i ćao

ma kazem ti smeskali se, a mene busio sve do gore navednog dogadjaja

isto pre nedelju dana odem u mozz da bacim tiket, prilazi pultu onom cigonjer u nekom duksu boga pitaj cega nema po duksu krvi govana i sranja raznih, trenerka neka prebedna i iscepane neke fazon wink patike i pruza batica novcanicu od 2000 da mu uplati na aparate, a s njim neka mu sestra keva cerka zena bar 2od ove 4 opcije isto prebedna ko on i ceka ga pa idite makar na sok neki sve cete ostaviti tu jebiga

Stec, ispiši za maxbet kad vidiš post i ako ti ne bude teško. Ili neko drugi ko nije rasni. Ili bosanac.

Edit: Žigabigule, hvala za komentar, ne smeta mi nepreglednost ako ima prednost u odnosu na ostale.

evo me, sta cemo veceras busio nas sinoc mamu mu jebem portland!

Мени је на меридијану најбоље уживо. Једно вече сам у Нс забо цијело тенис, играо само осваја сервис гем и са 500 дошао на 5000 динара. Играо се мало, нисам могао да заспим.