Prijava

Kome smetaju jake malverzacije?!

Molim moderatore da ožive Stevčovu definiciju, slučajno ju je sam obrisao, a napisao je za ovo takmičenje.
http://vukajlija.com/sere-kao-grlica/724647

Pošto se unapred priča o malverzacijama a jedini dobrovoljni i obostrano potvrđeni član žirija sam ja, te pošto nikad do sada nisam bio u sličnoj situaciji (ranije članstvo u gradskoj i opštinskoj izbornoj komisiji u po jednom mandatu je ipak niži nivo odgovornosti) odmah da razjasnim neke stvari:
1. Javno ću objaviti svaki eventualni PVT kojim bi mi neki autor tražio protekciju i izložiću takvog autora javnoj sramoti ('oću ozbiljno).
2. Trudiću se da jasno obrazložim svaku odluku.
3. Stajaću iza svake odluke i vaša procena moje kompetencije i ukusa me ne interesuje.
4. Očekujem i od ostalih članova žirija da se pridržavaju ovih principa mada ne mogu da ih na to nateram.
5. Nikoga od takmičara (a ni od autora aktivnih u poslednjih 4-5 godina) ne poznajem lično, nisam išao na VOS, na okupljanja, prema tome nemam razloga da glasam ortački.

Možda ovo moje obraćanje zvuči preozbiljno ali vidim da mnogi celu ovu zajebanciju vrlo ozbiljno shvataju pa ću se i ja u skladu sa tim vladati.

Možda ovo moje obraćanje zvuči preozbiljno ali vidim da mnogi celu ovu zajebanciju vrlo ozbiljno shvataju pa ću se i ja u skladu sa tim vladati.

http://images2.kurir.rs/slika-900x608/dragan-vucicevic-1417900512-596641.jpg

Do kad traje prvi krug, tj. do kad mogu da napišem novu definiciju. Prethodnu sam obrisao pošto sam zahvaljući usranom sajtu koji ne radi i mrtvoj pretrazi ispao plagijator. Duvaj ga Kajzene.

Ljudi Guglajte definicije nema omašaja
Moja baba Vukajlija i enter
Nema omašaja

advokado napisao sam da te necu drukati, ali posle ovog licemernog posta ne dajes mi drugu opciju... jos jedan dokaz kako funkcionisu ova takmicenja, nije bitno sa koje strane dolaze malverzacije

http://i.imgur.com/Dsm5BIb.png

Šta je ovde Advokado loše uradio? Možda sam ćorav, ali ne vidim šta je za drukanje. Izluđuju ga malverzacije, napisao u PVT nekome ko mu se učinio kao istomišljenik kako će se potruditi da ih ovaj put ne bude i to je to.

Да, стварно.. Шта је лоше Адвокадо урадио? Ти си испао лицимеран.

nema tu dobre i lose strane pa se advokado bori protiv zlikovaca, ja sam za fer takmicenje, ne podrzavam ovo cak i ako je druga strana zasluzila

Постоје две стране такмичења, они који дају минус и они који дају плус.

advokado se dobro ogresio

Ko se bori? Koje strane? Kakva druga strana? O čemu vi to, ljudi? Vidite zlikovce obojica, ok, Advokado rešio da podeli sa tobom da neće biti malverzacija od strane tih zlikovaca i da mu je to motiv da bude u žiriju. Skroz okej.

Hahahaha, pa vi ste stvarno dokoni, jebeš mi sve!
Armine, budi spokojan. Kao što neću ortački glasati, tako te neću diskriminisati zbog ove montaže (samo redovno koristi pretragu) Ali, hvala ti, mogao sam i gore da prođem. Agilni je u pravu, tj. bio bi u pravu da je u pitanju pravi PVT.

tačno se pitam da li vi zaslužujete status srbina pravoslavca nakon ovakvih dešavanja

Poželim da sam Bosanac bar zbog kladionica