Prijava

Je l' ima bar njihovo državljanstvo?

auu jbt, nisam znao za ovo
mlad momak
Da li su vlasti Srbije pokušale nešto?

Ilegalac... To je još veća jebada.

odo do trafike pa kad se vratim objasnicu ti nekoliko stvari,makaronac

Koliko razumem moze dobiti 5 max?
Jel tako?

Ma brate šta da pokušaju mislim da je pricao na tel tj da je ustanovljeno
Dodje mi da mu iscimam švece da pitam šta i kako al ozb

meni je neprijatno da ih pitam oko ovoga sve sam nesto pokusavao al reci nece da izadju bila chill atmosfera neprijatno mi bilo da je useravam

Keva od mog druga iz detinjstva ima američko državljanstvo, imala je udes isto ona kriva, oštetila je da l' četvoro kola i dvoje ljudi su imali ozbiljnije povrede, mislim da je dobila kaznu neku da se usereš i kao oko 5 godina zatvora valjda, a to može da plati da ne ide u zatvor, al' kazna ta novčana je ogromna.

Koliko razumem moze dobiti 5 max?
Jel tako?

Ako sam dobro procitao u tekstu ne,dobice 20 do dozivotne.

po vama bi on trebao da odleži pet minuta, da baci neku dremkicu fazon

ne budite sjebani i glupi ko kurac, šta vam je, momak je ilegalan državljanin koji je ubio babu jebenim kamionom dok je tipkao nešto po telefonu. ne kažem ja da treba da dobije doživotnu jer se, koliko ja mislim, u USA kazne sabiraju. po meni bi za ovo sasvim realno bilo 20 godina, ali ni doživotna nije isključena

a i da je dvadeset godina, gdje si ti kad izađeš iz zatvora sa 42... gola voda prava

A nemoguce jebeno.
Pa brate sta bi bilo da je pucao u nekoga?

Olanik, skupi muda i pitaj, znači će im tvoje interesovanje veruj mi. Ja kad sam mogao mami da kažem da joj se ćerka udavila sve mogu.

Kantrimen dobio 4 godine, ubio momka pijan, izrezao auto, istopio ga i pobegao u Kinu. Znam da su kod njih zakoni oštriji ali nemoguće je 20 godina.

Па добро, имао би шансе да заснује породицу ако не би био превише сјебан ментално. Сад ми на памет падају сцене из Оза..

Cule aj prekini sinovac nemoj jesti govana vise niko ne veruje da si bond dzejms bond i iskuliraj jebem mu dan stvarno postajes naporan skoro pa ko rasnin jbg

Pa brate sta bi bilo da je pucao u nekoga?

Ako si stranac bez drzavljanstva,mogao bi da se pomolis da ta drzava nema smrtnu,ili da iskesiras jedno 100 000 za neku vrhunsku odbranu.
Gledao sam neki dokumentarac gde je lik(amer) dobio dozivotnu bez uslova za pustanje na slobodu za nanosenje teskih telesnih povreda.

Čule daun skečeve bacaš

Penalty variations include 20 to 50 years, life without parole for 25 years and life with no parole.

20 mu je u najboljem slucaju.

Ne dao Bog nikome. Jer, što je najgore, šta god da je stvarno bilo, biće kako oni kažu jer okrivljenom se po definiciji ne veruje. Pa sad, da l je stvarno koristio telefon ili nije, to više niko ne dokaza. Po onome što sam pročitao, ispada da je koristio neku vrstu tekstualne komunikacije (birokratski rečnik za SMS, Viber i slična govna) a kako dokazati da li si slao, čitao poruku ili nisi ništa od toga radio.