Prijava

Царе, тбр да те упути - погледај по подрумским полицама - Доња Саксонија, 17. век, презиме Столтенберг. Мрско ми да силазим доле, вуче влага, нисам навикао.

Mala zemlja može i te kako da bude zajebana, ako front nije previše dug. Ako je okružena sa svih strana...ćao.

Ако смо окружених са свих страна... онда - ОДЛИЧНО! Можемо их напасти у било ком правцу!

Nikako. To je problem Srbije, nisam rekao da je to dobro.

Ok, pošteno.

Sad je okružena sa svih strana, a moguće da u nekoj budućnosti neće biti? Ono, dešavaju se stvari, razvoj događaja, istorija, da li će NATO uvek da bude ono što je danas...

Bugari mora da štucaju, već treći put ih spominjemo na ovoj stranici teme :D
"Danas tako, za jutre ke vidimo"
Nadanja, nagađanja, priželjkivanje...

Uostalom moja poenta je, sem odvratnosti prema toj organizaciji zbog svega što je uradila ovde, ne vidim neki razlog zašto bi pojedinac bacao molotovljeve koktele zbog ulaska u NATO koji bi imao minimalan uticaj na njegov život, a ćutao ko pizda na sve ostalo što mu se svakodnevno userava u isti.

Ако смо окружених са свих страна... онда - ОДЛИЧНО! Можемо их напасти у било ком правцу!

Šaljivo..

То је из неке америчке војне комедије, не могу да се сетим имена... ко се сети, нека јави, да освежимо памћење.

To je rekao Ratko Mladić.

Granjka, ne može sa Vikipedije da se uči istorija kao što se u kancelarijama gore uči crtanje kvadratića, u pitanju je porodica koja je migrirala u Holštajn iz Norveške, niđe veze s Donjom Saskom.

ало јеботе јел ви мислите да срби као најјајарскија нација заслужују нешто боље? да ли сте толики слепци и докле ћете да смарате са овим говнима дабогда ми сви изумрли да се ова планета одмори од нас

Što sam bio u tripu da je to rekao neki britanski general na američkom kontinentu u nekom od onih ratova iz XVIII veka koji me nikad nisu zanimali...

"So they've got us surrounded, good! Now we can fire in any direction, those b*ds won't get away this time!"
CHESTY PULLER, USMC
"We're surrounded. That simplifies the problem!"
CHESTY PULLER, USMC
http://www.montney.com/marine/quotes.htm

^ ево једног примера зашто србе треба истребити

Mladić je to rekao jebem vas usta.

Granjka
Нисам завршио ни основну, нисам зидар. Ако будеш наставио да глумиш идиота, можда се и посвађамо. Прекини док ти је време.

Evo usro sam se. Prijeti mi propali gimnazijalac kojeg je striko zaposlio u katastru. E moj bože, pa nije ni čudo što smo propali kao narod u kompletu.

Čovek ima 72 godine, ne bih baš rekao da je mladić ;)

Vjeruju ti Rasni, sad nastavi dalje.

нато кад дође да нас окупира качиће плакате са ликом грањке и раснија и писаће јел видите зашто вас кољемо стоко

Царе, у реду, ево ја не знам, а ти знаш. Дај подучи ме да будем паметан као ти, пошто је мени ово рекао колега Немац, рођен у Грасбергу код Бремена, који носи исто презиме као и поменути Јан. Претпостављам да он не зна оно што ти из неког подрума у Србији знаш. Дај ми само податке из које књиге си то извукао, па да питам човека. Ајд мени за љубав.

ne vidim neki razlog zašto bi pojedinac bacao molotovljeve koktele zbog ulaska u NATO koji bi imao minimalan uticaj na njegov život, a ćutao ko pizda na sve ostalo što mu se svakodnevno userava u isti.

Pa Srbin voli da prima samo domaći penis, strani već slabije. A ako si mislio na mene lično, ne znamo se, pa ne znaš ni da li ćutim ili ne.

Скочко, разумем да твој мишији мозак не може да схвати да је за геодету потребан факултет, али ипак си ти... па, скочимиш. Како би ти то схватио? Стварно, када тако глупи људи попут тебе себи дају за право да коментаришу све и свашта, није ни чудо што смо пропали. Мани ме, ако немаш шта паметно да кажеш.