Prijava

i ja ću napraviti jedno takmičenje. Tražiću od svih da učestvuju. Biće jebački. Pa da biće nešto kao ultimat fajt.

proverite kakva je vaša lista prioriteta.

Telefon - Posao

Dete - Porodica

Vrata - Prijatelji

Veš - Novac

Česma - Seks

е, а шта мислите да вратимо дефиницију дана назад, а на тај начин и онај такмичарски дух што нас је красио и каналисао сву ону креативност што је буљук занимљивог садржаја изњедрила?

А да уместо разних такмичења оснујемо лигу и такмичимо се преко целе године/сезоне? Кандидујем се за председника савеза.

Едит: лол Пајо

Pa vi ste stvarno za samaranje

takmičenje u šamaranju? toooooooo!

Oće da nam šamara kurac.

Prozivačko takmičenje. Nije da se ne prozivamo i ovako.
Ko se naljuti što je dobro isprozivan, unapred nek puši kurac.

Sad mi je da prodiskutujem s vama ljudima koji me pratite i to ovo ono
Ovaj jel po vama normalno da devojka trazi momka koji je lep, zgodan, ima dobar karakter i u boljem novcanom je stanju a u to ubrajamo da mozes da budes s covekom kog volis, zelis, da ti deca budu osigurana kao i celokupan zajednicki zivot s tim muskarcem.
Ili je normalno da se kao zaljubis s 13 godina i ostanes s tim deckom ceo zivot a da on na kraju ni ne zavrsi srednju skolu i dobijete dete za koje nemate uslove?

Poenta ovoga jeste da su zene nezniji pol koji sluzi muskarcima za cuvanje dece, kuvanje, ciscenje, pranje, peglanje, kupovine etc. sto podrazumeva da su obavezne da zavrse dobru skolu i imao bilo kakav vid posla.

A muskarci sluze za to da se ne napijaju i ne klosare i ne drogiraju se dok su tinejdzeri, vec zavrse skolu, potrude se za sto veci prosek, zavrse srednju, pa fakultet, pa upisu kurs za nesto, medicina, pravo, etc.

Sad ovako, uglavnom ti muskarci "puni ko brod" zavrse sa devojkom prosecne inteligencije zeljne silikona, Bahama i odece, pa znate kako te devojke nisu krive, taj tip devojaka ne mozete nazvati sponzorusama, ako su starije od 18-19 godina, one znaju sta jure, nemaju skolu, roditelje boli uvo, najlogicnije i najsigurnije mesto gde ce otici jesu te vode sa starijim muskarcem koji ima novac da je izdrzava jer ne moze da se zaposli, ni jedna devojka ne moze da izdrzi duze od mesec dana s covekom/muskarcem kog ne voli, jer se oseca odvratno i bedno ako ga iskoriscava ili ako je s njim iz sazaljenja, pa se to ubrzo i zavrsi, tako te "sponzoruse" su zeljne da se zaljube u savrsenog muskarca s kojim mogu da imaju divan i bajan zivot i zato preko njih "predje" 10ak njih, jer ljudi ne razumeju devojke ne sluze za to za sta ih planeta smatra, to nisu sponzoruse to su samo pametne devojke kapirate? A znate sta su sponzoruse? Klinke od 15-16 godina koje jure za matorcima, resena misterija..

I da devojke ce logicno biti s deckom koji ih privlaci fizicki i psihicki i da je u stanju za zivot. Zato vi momci koji se tesite izjavama "klosari su izmislili ljubav jer nisu imali pare za kurve" uradite nesto osim da kradete, pijete i drogirate se u parkicima oko zgrade do 6 ujutru

Dajte neko takmičenje, produkcija je opala drastično.

Predlog za takmičenje u pisanju definicija na temu kompletnog opusa Knezovih pesama.

Предлог за такмичење у писању дефиниција на тему ''АнђелкоНС и зашто ми је пренео ејдс намерно, проклети копилан губави''.

možda takmičenje za najlepšu bebu ili kuče

Ako se sa avatarom takmičiš pobedićeš.
Takmičenje: kuče

Moj dzeki najlepsi brt jedan kroz jedan

Uuuu pa ovo samo krv moze da opere