Prijava

@ceca

Pa stvaaaaaaarno, misiiiiiim...

pa kaži, čegi... kako stevčo smetalo i deky u istu grupu? ne ide to tako...

predstavnice modernog principa razmišljanja u klasicxnoj muzici

a ovo mi je toliko paradoksalno da nema nikakvog smisla. moderni princip u necemu klasicnom... ako oces novi zvuk komponuj za neki novi instrument, nemoj se proseravati sa postojecim instrumentima da napravis da zvuci sto je moguce drugacije po cenu da zvuci kao skolski orkestar u skoli za gluve gde dvojica imaju rastelovan instrument a niko im nije rekao a jedan je i slep pa ne vidi dirigenta, te svira po osecaju.

MAtori, moja faca dok sviram ili dirigujem neki kontemporari komad je "Uuuu, do jaja, kakva muzika" pa me posle opet angažuju i još kažu "Ah, kako moja muzika živi kroz vašu interpretaciju, tausend mal Danke!".

A ja im menjam one apsolutne nelogičnosti u muzičkoj partiji, razliku naravno da ne primećuju:)

Dobro, s jedne strane klasična muzika treba da se bavi očuvanjem tih starih (klasičnih) vrednosti ali treba i da istražuje dalje, ako može...ali ako je to "istraživanje" udaljuje od njenog osnovnog smisla OPLEMENJIVANJA DUŠE LJUDSKE, onda je to jedenje govana, klasicxno.

EDIT: A da vidiš šta tek rade sa "klasičnim" instrumentima da bi, kao, dobili neki "novi zvuk"...Celte, ne znaš ti koliko su to iskompleksirana i seksualno neiživljena bića, jezivo je to sve...

U pravu si, Ceco. Ne ide jbg

A što se grupa tiče, vodio sam se plasmanom, nemojte da jedete govna, cmok

Celtov algoritam™ odredio grupe. Može!

pa ako preuzimaš celtovo, što si razdvojio tebe i che-vu a?

trebali su agilni i deky u istu grupu... da imaju šansu za okršaj u slučaju da se u nekom kasnijem krugu zasite i odustanu...
al dobro, gotovo sad.

Pobegao je od Baršunastog, a ne Čevua.

neka moderatori edituju ovo, malopre namešta čegija i gugija a sad beži od che vu-a :D

ДОБРО ОЋЕМО ЛИ ЈЕБЕМ МУ МАТЕР?

Ček malo, je l' ide pisanje na zadatu temu ili samo pišemo sleng po našem nahođenju?
Daj neka deskriptivna pravila!

EDIT I:
I koji je metod bodovanja? Ako se samo uzdamo u skor definicije, to ima da bude kršeno i silovano samo tako. Gro autora ima ili duple naloge ili im neki drugi autori sastavljaju definicije.

EDIT II:
Sad gledam nešto ova imena grupa, čini se dovoljno kul da nam to budu odrednice za pisanje.

Recimo, Sakupljači sekundarnog slenga moraju da recikliraju tuđe defke, ali na svoj način. Ovi iz Slengham stajl grupe moraju da definišu pop fenomene. Slenguj me nežno definišu neki sleng koji koriste parovi u vezi, neke romantike i sranja. Grupa Govori Sleng da te ceo svet razume da definiše autohtoni srpski sleng, neke tradicionalne stvari i slično (poput onog što se vidi često u Fenderovim definicijama). Sleng je opet Snežana da bude posvećeno slengu/fenomenima u narodnoj muzici/folku/turbofolku/starograckim. The SLANG is out there pišu o stranjskom slengu što se ovdje udomaćio. jean Johnny sa slengom, tu, jebi ga nemam ideje, možda da se definišu kul razlozi banovanja koje je Kurajber koristio.

Hm?

Kad se tako prave uvek će biti i prejakih i preslabih, a ti sad baš našo sebi da menjaš poziciju. Ja se javio jer vidim da 1 nedostaje, ladno možeš i da me izbaciš, jaka stvar.

Što pišate po svakom takmičenju?

Linkuje li se išta po objavljivanju (definicija ovde, link do takmičenja u primeru/prvom komentaru)?