Prijava

Pa sad ce svi da se stekaju jer je na ispadanje

Pseto se baš razume u fudbal.

Sad su se umorili sad ce da ih jebe tibor

жао ми мађара јбг

прегазише их ове релативне нубаре

Jedno od najgorih (ako ne najgore) prvenstvo u istoriji do sada. Nadam se da je zbog jebenog sistema, valjda ce poceti da prsti sad.

ко је још пре неколико дана реко да ће мађари бити накантани ја сам

Brt ja sam samo rekao da je madjar neustrasiv i da ce krenuti u napad a kao sto vidimo na 0:2 ili 0:3 madjar uveo treceg spica i rokaj 3;4;3 koga boli kurac dal je 0:3 ili 0:4 al ako damo jedan booi nas kurac. Rispekt za madjarstinu

Ja sam rekao da će ih Belgija dobiti 4:0.

Шансе им јесу биле мале, али су покушали да играју и рекох тамо на другој теми, свака част за то.

Thilmo
Mažić je gospodin čovek. Da se razumemo. Bez prozivki.

Hahahaha, voli sluga svoga gospodara. #zlatiborac

Sisaj ga Dio. :)

Stvarno je kralj od čoveka, nema veze sto smo u istoj firmi. Xd

Znam da je dobar lik, znam i da je jednom prilikom, na svadbi nekoj, popio malo više, otvorio dušu, i ljubio nekog drugog sudiju, i pričao "brate, ti si za mene poginuo, da ti nisi zalegao, kurac bih se ja probio", etc...

Dobar je prijatelj s njim i danas, kad je u prolazu svrati kod njega obavezno.

Ko je taj drugi sudija neću da ulazim u to, jer će se opet otvoriti priča kako je "poginuo", pa će se javiti neki sa insajderskim info koji će tvrditi drugačije etc.

ај причај сад.

стварно лев какав психо немац јебени класични

Meni je Mažić pričao da kad sudi derbi, par dana pred utakmicu ugasi sve telefone. Kaže da je nenormalno koliko svi pokušavaju da utiču na sudije.

Tu i počinje priča, tj. to je jedan deo priče. Koju neću da pričam (ako David misli na mene), jer jednom kad sam pokušao, došao je fazon gazi/skočimiš/tako_neka_glava i napisao "e ja znam lika što zna Tola Karadžića i sigurno nije bilo tako.