Prijava

Ako može ja tebi da platim što stanuješ kod mene.. Gospoda se grejala na struju 4 grejalice u 60 kvadrata.. Neće drva, mrsko im da se jebu sa njima i šporetom.. šetali u majici kratkih rukava.. a tea peć neče da kupe.

Strašno šta se radi.

Brt jel to kuca izdavana?

hahahah al sta je torazulu proziveo za zivota, na svaku temu ima neku zanimljivu pricu jebote

Dao sam 2 stare kuće na 2 različita mesta neke 2000 ja mislim starcima nekim. 2 bračna para po 75 godina imali kapiram. Bez ikakve novčane nadoknade tako da sam ja jedini stanodavac ovde a svi vi ste stanoprodavci Oj Seltika ovde malenoga xcaxaxax

Nije ti si kucodavac.... e ovo je seltik :D

Dao sam 2 stare kuće na 2 različita mesta neke 2000 ja mislim starcima nekim. 2 bračna para po 75 godina imali kapiram.

a 2000.e god ti si imao fazon 12 godina.....zamisli malenog kikboksera od 12 godina kako ide i nalazi neke siromasne porodice i daje im kuce na koriscenje bez saglasnosti svojih roditelja....a i zasto da mu daju saglasnost kad ih je sam i zaradio!?

Bio podstanar nekih 5 godina, uslovi su bili ok nego zali boze bacenih 15 000e.

Ha ha ha ubi ga na mestu, ako se ne javim u narednom periodu znacete sta je...(umro sam od smeha)

zali boze bacenih 15 000e.

To. Za te pare može da se kupi skockan jednosobni stan ili solidna kuća u nekom manjem gradu. A kredit se ne isplati brate ja da se zarobim na tries godina a ne znam sutra šta će biti.

Stanodavci najveća govna na planeti garantujem.

Kome ti da je govno alo bre

Ispricacu sutra svoju situaciju sa stanodavcem

Iznamio sam stan od nekog debila. Rekao je da je policajac, posle se ispostavilo da je samo portir u policiji. Smatrao je da može da mi upadne bilo kad u stan pošto je njegov, što je i radio. Pušio sam travu sa drugarima svaki jebeni dan u tom stanu. Jedan dan je došao u stan a ja nisam bio tu, zvao me na telefon ja promenio broj, istripovao se nešto i promenio bravu. Ja dolazim u stan zatičem njega kako menja bravu i smejem mu se. Posle sam imao problema oko vraćanja depozita.

ima li neko da iznajmi stan jednoj izbeglici?
kad kazem neko mislim na boxora

Nema. Boh vozi svoj stan