Prijava

vrati se van gale doktore!!!

votford plodi poslednja 2 kola.

Totenhem klasični nemač pojima. Napada sve vreme a ne umeju gol sa danu, sve nešto na silu. Sad kad im ga Sandrlend jadni zavuče iz kontre neke.

Kontam da će junajted posle murinja da dovede mihajlovića, da ih dokusuri.

sada sam procitao da je murinjo prvi put posle 10 godina izgubio 3 meca zaredom.
mislim da nisu nesto preterano plakali zbog onoga od fenorda.ne verujem ja da oni hoce da igraju ligu uefa.malo kinte,a samo se umaraju i mogu se povrediti.

mislim da nisu nesto preterano plakali zbog onoga od fenorda.ne verujem ja da oni hoce da igraju ligu uefa.

Kako je to meni pederski. Što nisu ustupili mesto nekom timu koji je bio ispod njih na tabeli. Uostalom šta fali da se uzme liga evrope, nije nikakav bedak. Gledaju to kao pederi neki kroz pare, a ne gleda kao na trofej, nije da li kažeš, e uzeli smo ligu evrope, jbg idemo na lš iduće godine ili osvojiš kurac i jebe te votford u ligi. Isto i inter se blamira u le, a u seriji a dobiju juve.

A istom om murinju je kup uefa i bio evertira za uspeh, 2003. je uzeo sa portom, pa 2004. lš sa poptuno istom ekipom.

Bas mi je drago sto su se vest hem i mancester vratili na mesta koja im pripadaju

njima je vrednije da se bore za trofej u prventsvu.ovo im je veliko cimanje za male pare.bukvalno to.jos i rizik od povreda.bas sada da ustupe mesto...jebali bi ih sponzori,navijaci...porto je jaka ekipa,al nece im se vise desiti da osvoje ls.njima nije frka da igraju le jer im to jedina sansa da nesto osvoje.ipak nisu vrhunska ekipa.

Razumem ja to, ali imaju 30 igrača, od koji se na recimo 12 ne računa bukvalno, mislim da su dovoljno dobri, makar da nokaut fazu le. Ali je murinjo tako preko kurca vodio onu utakmicu sa fejnordom, pa i ovu sa votfordom. I najjače mi kad krene da sere, sudija kriv, trebao je 3 penala za nas da da i njima da poništi 2 gola. Jbt kao da je jebeni ivan tomić, a ne murinjo.

http://i.imgur.com/o503o79.png

http://i.imgur.com/Xxv2HrN.png

http://i.imgur.com/Uags3ph.png

gledaj sastave i još klupu pride, mogu glat da se bore za sve i jedan trofej.

Razumeo bih ja da gaze u pl sve pa da ih boli kurac za le. Ali ovako, deluje da samo preko le mogu u lš lolo

dobro,tek je maltne pocetak.moze se desiti da i manc udje u losu seriju.takve su imali predhodnih godina.:D

Videćemo xd. Samo čekam da usere do kraja, pa da dovedu geri nevila da im bude trener, ima da se bore da ne ispadnu u 2. ligu hahaha

Мурињо је добар тренер, али зна и да једе говна. Онај Мата је можда и најбољи играч у том Манчестеру, а последње две текме у ПЛ не почиње са њим. Зашто, јбт? И то можда најважнију текму сезоне, против Ситија, је ставио Михтаријана и оног Лингарда, а Мату и Марсијала на клупу. Михтаријан је одличан играч, ја га готивим и све, ал' боље би било да му је наш'о лакшу утакмицу за деби, а не да се зајебава против Ситија. Знам да се Мурињо и Мата нешто не воле од раније, ал' онда је требало да га прода. На тој утакмици је можда и титулу изгубио, може лако на крају да се испостави да је баш она превагнула. Пали су и психички, па су испушили и од Вотфорда. И то заслужено. Вотфорд био бољи у првом полувремену, у другом колико је било потребно и то је то.

Dal je realno da su ovi iz FA baš tolike debilčine jebem im mater. Ovolika suspenzija zbog jebenih tvitova iz jebene 2012. Sjebali su Barnli preljuto sad.
#jesuisandregray

murinjo imao muda da ostavi runija na klupi, realno i prava odluka
bravo majk smoling

Kakav premijerligaški derbi danas u čempionšipu

Aston Vila dočekuje Njukasl

deremo sampiona 2 puta ove sezone ma da
brza tecnija igra bez runija jbg :/

kakav osecaj za gol ima rasford jebo majku svoju