Prijava

Butthurt liverpool fans:

Ne kapiraju da smo sa tolikim trofejima osvojenim od 99', sa toliko fanova sirom sveta, sa najvecim ugovorom u istoriji sporta (adidas), NAJVECI KLUB NA SVETU i najbogatiji klub na svetu (iako nas nisu kupili Arapi) i da smo u stanju da potrosimo i mnogo vise od 100 miliona, i da sirotinja poput vas moze samo da sanja o igracima skupljim od 30m.

Ibrahimovic doneo 100m od prodaje dresova a i Pogba isto toliko. Grizman ce doneti i 200 jer uzima sedmicu. Ja cu licno kupiti dres taman bio 150€.

SVE STO VISE TROSIM BOG MI DAJE VISE "Glejzer"

pusiteeeeee

Nije isto gostovanje u tvrdom Stouku i kuci protiv mrtvog svonsija. Pogledajte raspored narednih utakmica. Ispadate iz top 4 ili vi ili siti. Mi osvajamo FA kup Liga Kup i Evropa Ligu, sledece sezone Grizman i Liga Sampiona, ponovo milijarde evra prihoda.

Ove sezone vristite SESTI SESTIIII HAHAHA SESTIII iako cemo mi zavrsiti drugi treci a vi sesti. A koji ste vi bili prosle sezone? Sesti? A znate zasto tad niko nije vristao? Jer ste "middle table club" i nije nista cudno kad ste sesti :) poyy

Ibrahimovic doneo 100m od prodaje dresova a i Pogba isto toliko.

Можда Адидасу, али Јунајтеду није.

Иначе, Стоук већ неко време није онај стари претврди Стоук.

Abudžaba Dabila
Sanitarni nisam pratio vesti oko Payea što u stvari neće da igra? Zbog para nije, dobio je milione kamione, znao je da neće teći med i mleko jebiga, što jede govna sad?

sori bro, promakao mi ovaj post.
nece da igra jer je ocekivao evropu i da ce biti bolji ove sezone,tj konkurentniji,pa ce biti u evropi za narednu sezonu.sada kada su ispusili oce da bezi.i nesto ga ovi iz marselja cimaju.hteli ovi iz vest hema da se nesto zale uefi.ne znam tacno zasto,al previse valjda smaraju,a ne bi smelo valjda.
ispao teska picka.zamrzeli ga zlo navijaci.
mislim da bi trebao da ide.ili ako su puni para da ga drza da trune i daju mu platu.

Можда Адидасу, али Јунајтеду није.

Ovo.

Neko je provalio kad je Real kupio Ronalda da su ga otplatili za 3 meseca fazon prodajom dresova i primilo se u narodu, niko se ne seti da izdvoji 2 minuta da izglugla nego samo siri dalje. Kao i ona prica da je lik dodao Ronaldu na prazan gol da da vise golova od njega pa njega da potpise Sporting i ta sranja...

Ovako: Adidas prihoduje 300 miliona od prodaje junajtedovih dresova >> adidas da recimo 20% junajtedu (60m) >> adidas daje godisnje 300m junajtedu da bude sponzor junajteda >> liverpulovci kazu da junajted nema para da sve ide adidasu

Prihodovanje - ludom radovanje

Profil licnosti:
navija za liverpul
glasao za djb na izborima
glasace sad za jeremica
pujo sotka ga smara
misli da su srbi glupi sto vole putina i trampa
mrzi junajted
mrzi svakog ko ima pare
sirotinja
beci oci kad mu kazes da si platio jaknu 13000

A sta mislite da im adidas daje milijardu evra da oni ne bi doveli nikoga na leto? Imaju obavezu da deo para od sponzora potrose na bar jednog kapitalca u prelaznom roku da adidas vrati lovu sebi. Pa sta mislite zasto bi npr barsa ili real ikoga dovodili u situacijama kada vec imaju brutalne timove?

Što se tiče Pajea, lik se poneo kao pička kad je shvatio da je pojeo govno što nije otišao u neki veći, jači i finansijski isplativiji klub, a puni 30 godina ove godine i da mu je ostalo tek još par godina ozbiljnog fudbala. A Marsej je dobio neke nove vlasnike pa će kao da počnu da troše k'o ludi. Plus što su u Vest hemu obećavali da dovode neke Bog zna kakve igrače, a doveli Zazu na kraju, pa im sad i on otišao.

Sličnu stvar sam očekivao sa Vardijem i Mahrezom. Mada su oni ok za sada.

Paje ide u Marsej sto zeli da zivi u Francuskoj a ne zbog novih vlasnika haha bas mu puce kurac za njih

Pa vardi i marez igraju ls zato su i ostali. Na leto idu negde jer se nece plasirati opet tamo i to je to.

Mada su za sada ok

Pa s obzirom da igraju u Ligi Sampiona bar jos dve tekme i meni bi bilo ok

hteli su oni,al slabo ko je hteo da im dodje.
ja bi vardija odma prodao.ne zato sto je los,al mi deluje da ce da se raspadne.pocece da drinka vise nego obicno i pusice krek i bole ce ga kurac za fudbal.

Ja mislim da kenja za to da želi da živi u Marseju, ima neka priča iza toga garant. Nije ga letos pucala nostalgija tako. A za ovu dvojicu, videćemo, Marez ide, a za Vardija pitanje.

Sad sam se cuo sa njim kune se da je nostalgija stvarno

E ako ti je rekao, onda verujemo.

>> adidas da recimo 20% junajtedu (60m) >>

Не даје.

>> adidas daje godisnje 300m junajtedu da bude sponzor junajteda >>

Не даје, даје мање од 100 милона годишње.

Прогуглај мало стварно, те како се за три месеца исплати цео трансфер само од продаје дресова су бајке за приглупе ликове попут тебе.

Pa vrati se al to nema veze sa proizvodjačem dresa.
Bekamov transfer u Real jedna turneja po Kini vratila. Ne kupuju ga jer je Adidas nego kupuju krpu na kojoj piše Bekam

Профил личности лика који је написао ово:

Profil licnosti:
navija za liverpul
glasao za djb na izborima
glasace sad za jeremica
pujo sotka ga smara
misli da su srbi glupi sto vole putina i trampa
mrzi junajted
mrzi svakog ko ima pare
sirotinja
beci oci kad mu kazes da si platio jaknu 13000

- мисли да се издигао из сиротиње због јакне од чак 13000 (словима: тринаест хиљада) динара. Дрка на Трампа и његову кулу од злата и жену спонзорушу док се са прикривеним очајом на лицу слика са бебама зарад редовног приступа вагини осредње рибе. Тролује неумесно док се не усере од обичног помена батина.