Prijava

pa to je očekivano, nekad se pisao mnogo bolji sadržaj, nego sad

Радјард Куплунг, bisere je lako, a ti školjku pokušaj, zavoleti

Nikola trenutno ti je na sajtu 12 ljudi,ne znam sa kim ces na cet

VELIKIBLEK, evo s tobom bih malo proćaskao, šta ti fali? Aj' da kažemo da su aktivni koji su bili na sajtu u poslednjih 10 minuta, onda takvih ima čak 29. Da nagrnemo svi na chat, pa to bi zezov bio, joj.

Imaš poentu sa tim da je prso sajt, al' opet jebiga, kad je čovek već tu, što da ne porazgovara sa nekim kad već nema šta novo da se ocenjuje? Bolje i to, nego listanje nekog bajatog sadržaja

Pošalji pvt ljubaznim personama i gotova priča. Meni je dugo trebalo da pošaljem poruku Radjardu, ali se ispostavilo da je veoma ljubazan i rado odgovara. Većina vukajlijaša je takva, možda sa izuzetkom autora Gvozdena koji zna biti drčan, posebno kako je Radulović ušao u Parlament.

Mickey Savage, meni je pvt nekako previše intiman vid komunikacije. A brate i spor. Ovo na chatu otkucaš i odmah ti izađe. Jebeš to kad moraš sam da refreshuješ stranu.

Edit: Nego da ne spamujem samog sebe, neću više da se nastavljam oko četa.

Де ми помозите. Је л' овај лик озбиљан ил' трол неки?

Sreto, upravo si NikoliKg80 dao ideju da napravi jedan intrigantan poster o tom pitanju, nadam se da nećeš zameriti, reč je o šali.

Svim članovima automatsku poruku slati na mejl kad mu se nešto odabere. Možda to pokrene One starije one što se nisu 100 god logovali / one sa malo sadržaja/ one što im dotad niš nije bilo odabrano / one što im 1 falila za viši "čin" itd B-)

pozvati ih na telefon kad im se nešto odabere

послати голуба, али не писмоношу, него оног обичног, џукелу, ААХАХАХАХАХАХАХАХАХХ

Stalno organizovati pobune za nečiji odban

a u kurac više i to

Mickey Savage, meni je pvt nekako previše intiman vid komunikacije. A brate i spor. Ovo na chatu otkucaš i odmah ti izađe. Jebeš to kad moraš sam da refreshuješ stranu.

zato se i dopisujes samo sa malom decom
(ovo nije skech inace nikola80kg koristi vukajliju i krstaricu za intimna dopisivanja sa decom)

i to PREVISE intimna haah jao jkako bi te rezao shutevima na nekim stepenicama ogavni liche

Treba hostese po gradovima organizovati da dele flajere vukajlije.