Prijava

Jankela, zašto nećeš da se fb sprijateljimo? I ja slušam Panteru, kunem ti se.

Pa, budući da znam konkretan primer - da.

S kim se ti druzis idi u kurac...

Interesantan zaključak.

Znam likove koji su za 100e davali lične karte za fantom firme.

Znam lika kome je na instagram jebeni stigla poruka neke likuše "ee, hoćeš da zaradiš 500e bez da postavljaš ikakva potpitanja? Skeniraj mi 20 ličnih karata i dam ti 500e odma u kešu ili na račun". Pa ti vidi.

Inače, obrisaću drugi deo drugog pasusa onog gore, šta znam. Možda kurir vreba.

Ja kapiram da postoji dosta ljudi koji bi uradili odredjene stvari za malu lovu, ali njihove mozdane aktivnosti, promucurnost, semantika i poznavanje geografije ih ogranicavaju na Dorcol, Pirot i Krnjesevce i to za neke lakse stvari. Svakako ne medjunarodni sverc narkotika.

O tome pričam. Mada ovaj je "samo" trebalo da skenira tudje, a ovi su sebi ozbiljnu bedu navlačili na vrat za pišljivih sto evra.

Za široko dupe, muda merka. Tako i njima 2000 budu lepe parice, pa se zalete i onda se sjebu. A svakako stoji da nisu mnogo pametni.

Da li verujes zaista da na ovom belom dunjaluku postoji glavica koja ce nositi 20kg koksa (10-15 godina) preko 2 granice za 2.000 evra?

Jedan je ovih dana u Cg dobio 4 godine, prevozio je oko 50 kg trave za 200e. Ubjedili su ga kao nema njegovih otisaka ne moze mu policija nista, odes na mjesto A, otvoris gepek oni ti ubace sta treba, odes na mjesto B neko drugi to preuzme.

Ubjedili su ga kao nema njegovih otisaka ne moze mu policija nista

hahaahh bas inteligentat mladic

to sto se nalazi u kolima koje vozi,nema veze

50kg jebenih,imao je njivu u kolima

Imao je i kg neceg bijelog nego se ispostavilo da je ona smjesa za povecanje mase. Ne vjerujem da ga je ko sta pitao pa da kaze 3 kg ok ali 50 necu da vozim.

gepek je ubedljivo najgluplje mesto u kolima za zastekati kad se prelazi granica...cak i oni koje boli kurac jako kao sto su granicari na srb-cg ponekad pogledaju barem gepek...nista drugo tom liku nisu ni pregledavali,to ti garantujem

tj ne bi mu pregledavli da mu nisu nasli u gepeku ahahh oni(u retkim situacijama kad uopste i pregledavaju) otvore gepek malo pogledaju,provire,zatvore gepek i kraj pregledavanja,srecan put

znaci da je i u gepeku jebenom prelose zastekano bilo ahah vidljivo cim se otvori gepek

pas policajac bi nanjusio tolko trave na 100 metara

covek policajac bi nanjusio toliko trave na 100 metara

Dođe li šta pas policajac psu košarkašu Badiju?

Знам кад сам у Пољској био на прелазу, 89-те. Лесна, диван град у пролеће. И сад улази у аутобус један брка, нема предња два зуба, зулуфе носи, Пољаци били сиротиња то зулуфе носило још. Има онај печат троугласти и не гледа где ће да га удари. А ја му нудим две мораве зелене оне а он се облизује и каже жвигња жвигње! То значи прођи јебига, прођи.

pa ne bi me cudilo i da su poslali lika sa 50kg vutre bez da pokriju miris...a na scg granici nema psa granicara haha ima pasa al to su uglavnom lutalice koji dodju kod ovih da ih hrane