Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Rasni voli Dodu
Rasni voli Putina
Rasni ne voli Vucica
Dodo podrzo Vucica
Putin podrzo Vucica
Rasni glaso protiv Vucica
Hahahahahaha slušajte ovo. Ako se odcepi Vojvodina ja ću biti bosanac i vojvodjanin jbt jer sam prijavljen u NSu. Opet nisam srbin HAHAHAAHAH
što ne spavaš ti
Rastko i ti imas dve licne karte a to je protivzakonito
vucic je namestio izbore haha kao 60% a svi ga mrze ahahh ma dajte u to mozete verovati samo vi bez ulicnog iskustva da ga kao gotive okolo http://vukajlija.com/forum/teme/71269-predsjednicki-izbori-u-srbiji-2017-sudar-titana?strana=187#post_3742462
Lezacemo ja i Dodik zajedno.
Hahah koji bre Vuk, ti maluman li si xd
Kad malo bolje razmislim što ja mojih 19 godina života težim Srbiji?
Jer si glup ko kurac
Ol nisam te bas razumeo
U stvari nisam te uopste razumeo haha sta pricas to
@sh ako si za jankelu onda si me bas razocarao i kao coveka i kao seljaka
svi mrze vucica,namestio je pobedu na izborima
Kako nisi razumeo Pseto, nemaš ulično iskustvo lol
U cudna mi cuda koga ce da stavi za nosioca liste... Uradice ono sto treba da bi pobedio u datom momentu i pobedice, jebiga ipak vrede toliki strani savetnici neke pare.
Svaki od opozicionih kandidata se samoubio na neki nacin.
Jankovic-podrzale ga biserko i smrndic, pre bih glasao za rizu halimija
Jeremic-najozbiljnija podrska mu bio Velja Ilic jebiga
Radule-??? Cemu to sluzi i ne radi?
Canak-svinja
Jel ko uzeo kakve pare na kladionici na izborima?
Baš su se ispromašivali sa onim granicama prvobitnim.
Torazulu ja ne znam ni da li Čanak uopšte može da se računa u opoziciju.
Dobio bi Vucela svakako ove izbore. 10% tih je previse jebeno za namestiti. Da je bilo tesno pa i da kazes. A i kada gledas opoziciju, Jankela, Jeremija, Radule nemaju zajedno 25%. Beli koji se zajebava ima 10% i desni koji u potencijalnom drugom krugu ne bi podrzali nikog od prve trojice imaju 9-10% svi zajedno.
Fora, da kazes da demokratska opozicija koja jedina ima kakve takve sanse ne moze da racuna na vise od 30% podrske. Nije mogao toliko da pokrade.
Nisam ni za Jankelu, za Predsednika sam, imam i sliku kao dokaz, okačiću sutra, puni mi se telefon
Nije namestio pobedu, barem ne onako kako ti mislis da jeste. A drugo dosta ljudi ga mrzi, da, ali ima poprilican broj onih koji ga mrze a ipak glasaju za njega.
Reme nije morao da krade, dovoljno je bilo da u silnim istraživanjima pre izbora uvek ima fazon 300 posto i onda se ljudi koji nisu za njega ubijaju u pojam i obaraš izlaznost, jer zna da na svoje birače regularno može da računa. Jebiga 52 posto na ukupnu izlaznost od 55 posto je za njega živ kurac da uhvati pošto je uz sebe u kampanji imao i još 10 kojekakvih stranak jebali mu oni mater.