Prijava

Da, tako su nastali hijeroglifi, lažu nas u školama!

Kad bi me neko pitao šta sam po političkom opredeljenju rekao bih da sam fašistička pička jer sam pička a fašista.

Dekara, to zvuci kao crnac kkk

Каменолом и образовање су ишли истовремено контам

Svaki koncept treba rafinirati i unapređivati dalje. Treba razdvojiti i unapediti oba.
Inače moralo bi kao društvo da im se pošalju i ekstremni liberali, pošto oni ionako postoje u međusobnoj simbiozi i ne mogu da bitišu jedni bez drugih.

Mislim da su kod nas u baš oldskul fašističkom fazonu samo Obraz i još neki takvi indijanci sa svojim zalaganjima za ukidanje političkih partija i "sabornost" kako oni to zovu. Ne sećam se, davno sam čito taj neki programčić.

Obraz postoji i dalje?

Ima fasizam u Srbiji, ja sam fasista reko mi Proviron.
Gde je on uopste i zasto je nestao kad je Tramp pobedio?

Postoji Obraz još, sve sami latentni homoseksualci u njemu.

Neovisna Republika Šumska.

Sjajna tema.
Licno:
Moj otac je propovednik fasizma. Ali konkretno nije fasista. Vaspitalo ga je Titovo antifasisticko skolstvo. Vrlo uspesno. Druzi se sa svim nacijama i u ratu nije pucao na Hrvata. Moja porodica, odnosno deo koji je stariji od mog oca, je vrlo blisko bila vezana za pokret Djujica i imaju vrlo povoljne utiske o Italijanima u drugom svetskom ratu. I cesto se nadjemo u suzama kada moramo da se objasnjavamo oko prostih cinjenica kao sto su proterivanje Karadjordjevica ili partizanski preki sud. Sto se tice Italijana mogu da poverujem da vecina vojnika nisu bili fasisti, nego ljudi.
Tazbina. U tazbini imam lika koji je jedan od osnivaca republike srpske. Mrzi crnce, cigane, kineze, siromasne, taksiste, zidare, seljake, pedere, muslimane, katolike, hrvate, turke, strance, ljude. Voli crkvu, srbiju, pare, da sere, da pije. Mislim da bih razumeo oficira ozne koji bi pucao na tako nesto.
Ozna:
Nekada DB, sada BIA. U osnivi je BIA antifasisticka organizacija. Takodje je i antikriminalna. Ali. Svi smo videli kako im se otela operacija sa kiminalcima. Agencija organizuje i kriminal i fasizam da bi mogla da ga kontrolise. Medjutim taj metod koji radi u vecini sveta, ne radi na Balkanu.
Vaspitanje:
Drugari. Civilizacija ide dalje. Drustvo tolerancije je buducnost. Ne mozes vise da mrzis i zatires. Nacije, ratovi i religije su proslost. Roboti i vestacka inteligencija su buducnost.

Драгишићу млад мајоре

Жабари су били дивни фашисти.

Nacije, ratovi i religije su proslost. Roboti i vestacka inteligencija su buducnost.

http://www.naslovi.net/2016-03-25/kurir/eksperiment-krenuo-po-zlu-robot-na-tviteru-postao-rasista-za-manje-od-24-sata/18228497
Veštačka inteligencija koja spontano postaje nacista... Za budućnost čovečanstva uopšte se ne treba brinuti.

Хаха, па шта очекивати од робота да научи од људи, који сад сви масовно трипују неке тролове и пропагирају све оно што се и њима самима гади? Не зна вештачко чељаде да препозна овај данашњи турбо-курсаџијски трол хумор курац-палац, па то ти је. Све узима здраво за готово, јебат му матер. А и контам да су га конструисали неки Јапанци, тамо су људи већи роботи од роботâ.

Čekajte, vi uzimate ljubav prema svom narodu kao osnovni uslov za nastanak fašizma? Pa to mi ne ide.

Tanka je linija između ljubavi i mržnje. Muž i žena ujutro se vole, a popodne jedan drugog zatuče sekirom. A de ćeš bolji primer od bratstva-jedinstva.

ne mozes da poredis ljubav supruznika i ljubav prema naciji xd jer je ljubav muza i zene daleko slozenija; tu postoji daleko vise akcija i reakcija, muz - zena, zena - muz . a bratstvo jedinstvo pokazalo se kakvo je bilo hah, bratstvo jedinstvo pa rat. to sto je bilo love pa su se ljudi smirilo druga je prica, i kod nas kad je dosla besparica pokazalo se ko je kakav
uostalom , ovo sto dragisic prica, da je trustvo tolerancije buducnost prava je glupost, tim sledom razilazimo se na sve strane i sve ce biti vise i vise ''manjina'', a i ta nametnuta tolerancija izbacuje svaki konstruktivan sukob. kao znas, ja postujem tvoje misljenje ali ono nije tako, aj mrs u bajku. jos da se ubaci po koji pacifista i to je to. uostalom ja mislim da je nasa kultura najbolje izgradjena za nas mozak, tipa nikad se nije postovao cicija, cinkaros, izdajnik, folirant (bar ne u narodu).

a i ne mislim da se kod nas izvrsio jak preobrazaj svesti sto se tice ropstva i drugih jos od kad smo bili sloveni. a i to sto rado prihvatamo tudjice i pun ih nam je jezik svedoci o tome, dok recimo hrvati od 90' sve vise i vise izmisljaju kroatizme kako bi se udaljili itd, a to polazi od te svesti njihovog ustastva. oni su se radikalno promenili, to je cinjenica, a uticaj je izvrsila austrougarska.
i doseljenici na nasa podrucja nikad nisu bili ugnjetavani al jbg postajali su kao manjina asimilovani. a za uzvrat srbi koji su bili okruzeni grcima takodje su asimilovani.
vojvodina, previse raazlicitosti a nema nekih ekscesa, uostalom kako da bude kad u 4 kuce u liniji zivi 4 razlicite nacije. cak su se i previse osilili recimo u backoj topoli, tamo u radnju udjes, ova nece da ti prica srpski, ili mali idjos recimo

Ma bračna ljubav je samo uzeta kao hiperbolisana slika kako brzo ljubav preraste u mrznju.

A Vojvodinu ne možeš da uzimaš kao primer, tu su pravila ponašanja mimo svih ostalih.
Kad nam dolaze mađari u goste, mi u kuci pricamo mađarski, a oni pricaju srpski kad smo mi u gostima kod njih. Stvar gostoprimstva. Bontona i sta zna čega. Al to ne znači da isti aktere nisu glasni u udruzenjima tipa obraz ili zasnovanim na liku i delu Miklósa Horthy-ja.
Zato su i projektovali preširoke ulice i ozidavali kuce bedemima da ne vidis sta komšija radi.

da, imas i onaj fazon da se prozor ne gradi sa pogledom na dvoriste komsije. to su neke uopstene stvari.
zasto ne mogu da uzimam vojvodinu za primer? ona je sastavni , sa svojim stanovnistvom kao takvim? Kod nas definitivno nije takav slucaj, madjari pricaju u svojoj kuci madjarski, ali uce decu srpski i madjarski, dok u nasim srpskim familijama to nije slucaj. (i ne mozes da porices njihovu svest nacionalnu jer vojvodjanski madjari pricaju konzervativniji i arhaicniji madjarski nego madjari u madjarskoj, zbog tog straha sta li vec, pa ga konzerviraju i drze se zajedno, posle ce dragisic da prica o nekoj toelranciji, liberalizmu, sveopstoj blagodeti, neidentitetu, a uvek ce svako teziti nekom svom sto je sasvim normalno...)

Jer je u svako selo prica za sebe. Eto ti Kljajicevo npr, da ga nekim čudom preseliš u celosti na Kordun ili Liku niko ne bi primetio. A par stotina metara dalje udješ u Telečku gde 70% stanovnika ne zna ni reč srpskog.

pa kad su kljajici licani

nerealna mi ta spika da ne razumeju.bio sam u dosta tih mesta.tu di zive manjnine.da li u vecini ili su bitan faktor.neki otezano zanju,al u principu znaju.