Prijava

zna se ko će da ide na Mars - to neće biti Stefan Novak III Đoković

Brijanje jajoa je sranje

Aca Ilić nije brkati govnar

Електричар је пичка

Sere mi se od ratova zvezda, got, i ostalih prepotenciranih stvari i namerno ne gledam to sto svi napinju. Prolivcugu dobijem na pomen igraj i pobedi, despasito, i slicno.

Vaterpolo je totalno nebitan sport, na koji se degeni tripuju samo zato sto smo najbolji u njemu.

Za 90% domacih rakija koje sam pio, smatram da su govno, i izmedju zute ose npr. i PROBAJ BAĆO MOJA PRIRODNA STO POSTO BACI TU HEMIJU, radije biram ovo drugo.

pa da, a dovoljno je za čoveka da proba jednu dobru industrijsku rakiju i da mu se sruši svet u kom najbolju rakiju na svetu pravi njegov pijani stric NOGOM

Rešenje za sve probleme što se tiče rasta populacije i zagađivanja planete: Univerzalni svetski zakon (donesen od strane UN, EU, Vatikana, koga god oćete) da svaka žena rodi najviše 1 dete (za 50 godina populacija se prepolovljava bez rata, prirodnih pošasti i katastrofa) i zakon da svaka osoba na planeti od svoje sedme godine života (može i ranije ako je sposobna i voljna) posadi dugovečno drvo ili dugovečnu biljku po izboru i brine se o njoj što znači obično zalivanje iste jednom nedeljno a možda i mesečno.
Ogorčene majke i nerotkinje mogle bi da imaju pravo na usvajanje još dece ako bi deca bez roditelja uopšte i postojala.
Svaka osoba koja posadi više od 1000 stabljika bilo kakve biljke imala bi velike beneficije u vidu osigurane penzije ili dodataka uglavnom dosta para bi primala, a uskoro bi pare postale i bezvredne jer bi se problem gladi rešio sam od sebe jer je najlakše posaditi 1000 kukuruza ili malina ili bilo čega.
Kakvi okeani, kakav Mars kakve pičke materine.
Ovi crnci i arapi ako neće da slušaju dozvoljeno je primeniti silu.

Ma Mars će svakako biti u igri i nakon toga, mada interesantna ideja stvarno

Još imam predlog za naftne kompanije kako još više da se obogate a pritom benefitira čitava planeta, kuće da se prave od plastike, koja se pravi od nafte. Ne samo kuće već i razni drugi objekti ali tu dolazi i opasnost od požara pa bi za početak u svakoj takvoj kući trebalo biti ugrađen protivpožarni sistem (one prskalice i kurci) dok se ne nađe rešenje za nezapaljivu plastiku. Kuće bi takođe bile dosta lakše za montiranje i moguće možda i prenositi ih pa kad se seliš negde odseliš i kuću...

Koja je dobra kupovna rakija? Zuta osa?

Dobra je, tu gde se pravi žuta osa toma nikolić ima kuću, ni kilometar odatle

Kao da za rakiju nešto znači što toma živi blizu hahah, mada sad kad porazmislim...

ivana spanovic je glupa kurava.srbiji je jedini cilj da osvoji neku medalju u sportu, samo na tome radimo.svi besni sto ivana nije osvojila medalju u pisljivom skoku u dalj, krajnje primitivnom i nezanimljivom sportu.kako mogu da kazu da su sudije protiv nas kad nam je nole podigao ugled u svetu i svi sad imaju lepo misljenje o nama.

Posteri treba da se vrate

јефтинији је светски рат него насељавање људи на марсу и под/над водом

Када би се људи населили густо као што се насељавају у Њујорку, читава садашња популација би могла стати на територију величине Тексаса, тако да нема потребе размишљати о пренасељености.

Жута Оса се прави од ракије коју испиша Николић

Imam neki osecaj da su me neki odavde ozbiljno shvatili i vezi isusivanja okeana i skladistenja vode u rezervoare oblika kvadra xd

Koja je dobra kupovna rakija? Zuta osa?

Zuta osa je pandan tuborgu kad bi pitanje bilo koje je dobro pivo...probaj kraljev sto rakiju, 12god stara sljiva boje vinjaka pije se bez gasenja i jebe mame ukratko receno

Despasito je ok pesmica jbg. Letnja, pevljiva i to je to