Prijava

Mejveder je picketina. Serem ti se na lika sa 49-0, kome dođe lik koji se bavi drugim sportom, i ovaj ceka da se ovaj drugi izmori. Pa mater ti jebem. Sisica.

Evo još jednom u 12 repriza na sk1,pa da pogledamo i to čudo.
Ne znam šta se očekivalo,mejveder je pičkica jer je izabrao nedoraslog protivnika koji nema šta da traži tu i da time postavlja rekord 50-0.Normalno je bilo da će ići na siguricu jer je bokser,ovaj nije i to je iskoristio.Ova priča ali mekgregor bi ga ubio u mma,pa naravno da bi ali se ovaj nikad ne bi borio jer zna gde mu je mesto on je bokser to je to koji mma koji kurac. Glupi irac to očigledno ne zna i zato je dobio po pički.

I da ne znam što je toliko loženje oko irca,slušao sam ga par puta kako kenja nesto bas izgleda kao iritantna debilčina,šoumen jebeni.Ne znam kako se bori u mma,ne gledam ali ima skor 24-4 trenutno ne znam ni šta je tu toliko fascinantno

Cak i nije dobio po picki toliko. Jedino sto je crko posle cetiri runde

Nisam gledao videću sad.Ne zna se ko je jadniji,irac za nijasnu vise verovatno. Verujem da je 99 posto boksera i mma boraca doživljavalo transfer blama sinoć.

Zašto bi Irac bio jadniji. Otišao na crtu liku sa 49-0 u sportu kojim se ne bavi, uzeo pare i nije se obrukao. Ovaj drugi izabrao amatera da bi podtavio rekord.

Узели су они паре у договору. Ти си најзвучније име у Мма то ће привући публику, а мени треба за рекорд, плус ако будеш лајао како ваља и пустиш ме да те добијем лагано, нећу те пуно тући, зарадићеш више него што си до сада укупно зарадио.

Оно јутрос је ружно назвати боксом.

Irac ne da nije glup nego je iskoristio zivotnu sansu da u jednoj borbi sa likom od 40 godina uzme para koliko ne bi uzeo za 8 karijera u mma, toliko o njegovoj gluposti.

Drugo, napadao je koliko je mogao i umeo. Jebala su ga pravila i mejvejderovo guranje glave i dupeta pa kad ga irac opali po glavi odozgo sudoja prekida...mejveder picketina najobicnija

Imate na yt ceo mec jbt niste valjda cekali reprizu a vec culi ishod meca, ja ga ne bih ni gledao tako...

I da, mec je bio kurac najobicniji iznervirao sam se bas dosta dok sam gledao. Irac i nije navikao na toliko rundi nije mogao da stoji posle osme

Najsmesniji su mi likovi sto u kevinom podrumu prde smrde i pisu po forumima "hnjo hnjo al je glup konor mislio da moze pobediti najboljeg boksera na svetu" a taj "glupan" uzeo 100 miliona evra za tu borbu, obezbedio narednih 100 generacija sa po milion evra samo tom borbom

hahah navodno ce biti i rematch evo sad gledam

Kakva katastrofa od meca znao sam da je lose ne toliko bas.

Profesionalni boks je trebalo ukinuti posle Tajsona, popularno ili nepopularno mišljenje ne znam sad
Postao je cisto lozenje i mlacenje para, ni b od boksa nema vise, mecevi su sranje skoro uvek
Amaterski boks na OI je zanimljiviji 3 puta

Grmečka korida po intenzitetu borbi šije skoro svaki boks meč zadnjih x godina.

Brate, trebalo bi zabraniti ovo guženje ili ga izjednačiti sa jebenim nokdaunom ili bilo šta, prepičkasto je. A najjače je što Mekgregor pola meča i nema bokserski stav, a posle pete runde i nije imao snage da drži ruke u gardu. Ali kakav funjarski meč Mejvedera, pičketina jebena. I druga stvar, Megregor u udarce kreće kao MMA borac, što je u boksu jako, jako nepoželjno.

A meč je golo govno, kada gledam laku kategoriju, makar brzinu očekujem, i kvalitetnu kretnju. Tajson je bio jebena zver sa fantastičnom kretnjom, iako je težak kao ova dvojica zajedno. I kombinacije udaraca i kretnja atraktivnost, i snaga.
https://youtu.be/NP0oAbiIeMs

Poenta je da Mekgregor nije bokser, i i dalje je u ovom meču zapravo Mejveder bio taj koji je bio mnogo veća pička i prljaviji borac, iako se očekivalo da Mekgregor neće uspeti da odoli nekom mma potezu, nesvesno.

Sve u svemu, mnogo veća faca Mekgregor nego Mejveder i tu se priča završava.

Volio bi da vratim vrijeme pa da naštelujem da Tajson ima 30 i Mejvedera naštelujem na toliko pa da pustim da se tuku

Па ако узмемо у обзир да је Тајсон дупло тежи и да би га сахранио једним ударцем, да дефинитивно бих волео да видим тај меч. Хахах.

Мада Тајсон и са 70 би га сахранио реално.

А јбг, 300 милиона иде Мејведеру и 100 Мекгрегору, наравно да неће завршити меч за 3 рунде и да ће га Мејведер продужити....

Ma i kilažu da im naštelujem