Prijava

Kako je Vuk godinama blizi njenom djetetu, Vuk ima fazon 23 god, ona 30?

Ne Celte ovo nije nikakva vatra, vidiš mi po glasu. Ovo već namerno radim. Znači namerno. Hoću da ga skinem za sva vremena sa svojih leđa, ne mogu više ovo brate da trpim, ja nisam dadilja ucveljenim studentima

vuk: student. mama mu daje pare.
avvl: udata, ima dete, razvedena, cuva to sama u pirotu + sve ovo ostalo.

veruj mi, blizi je emotivno detetu.

jedini problem je sto avl nikako ne kapira to cini mi se.

sto je razumljivo, i ja se zaboravim ponekad da poneko ovde i dalje gleda svet ocima 2sitnogodisnjaka, pa krenem da se svadjam na foru jbt, jesi normalan covece, a ono sve u redu.

Kapiram nego je kao dete i uporan i često naporan, i ne razume još češće kad mu se kaže DOSTA, pakuj igračke, prestani, idi da spavaš i slično ... tako da metode moraju biti krajnje grube..Ne mogu više. Ako pročitam još jedan njegov pvt razboleću se, svega mi.

jesi normalan covece, a ono sve u redu.

Kao što rekoh, ako doživi da sazri sam sebi će se smejati. Ali teško.

vuk: student. mama mu daje pare.
avvl: udata, ima dete, razvedena, cuva to sama u pirotu + sve ovo ostalo.

veruj mi, blizi je emotivno detetu.

A dobro, to da, mislio sam da govoris ovako matematicki

++++++++++

Ne znam, meni inace idu na kurac sva ova neka licna prepucavanja sto ih je pola po pepeovima pa onda spamuju i javno, prije sam napusio negde na cetu nekog zbog toga, nije dovoljno napeto da pratimo kao npr neuspjeli kviz okrsaj izmedju melka i sevasta jer nismo dovoljno upuceni, a nije dovoljno zanimljivo da zelimo da se udubljujemo u temu, sve u svemu najbolje da se iznapusavate u inboksima ili dogovorite se da se potucete negde uzivo i sve super i da je ziv zoran predsednik

a desavao mi se taj trip, odvedem dete kod doktora za nesto osnovno i sad, dodje neki koji sa prakse izaso i sad tu ga gleda nesto, razgovaraju se a ja gledam sve to i mislim se "deca lece decu, fascinantno".

ili tipa sad u nisu pitam jednu zubarku u penziji da mi preporuci zubara ona kao evo, ima ovaj, jeste mladji al dobar itditd, odem kod njega on dve god stariji od mene, 20 godina popravlja zube.

zanimljive te stvari, kako funkcionise to kako te vide i kako vidis ljude.

nisam upućen, ali malo je bezveze iznositi pvt pikanterije bilo gde

Prvi je počeo.
On javno na forumu u obraćanju često piše doslovno moje rečenice iz pvta. To me izluđuje. Ali neće više. Vidite da je najavio u temi u 20h kao da ce da objavi ... nek radi šta oće, njegov blam.

Pa evo Sudija danas Celte, 2 godine mlađa od mene, nema dece ... a vodi parnični postupak o starateljstvu. Godine su broj, iskustvo je nešto neoborivo.

ne pricam bas o tome da neko sa 30 god nema iskustva da bude sudija ili tako nesto, vise je na foru kako izgledamo jedni drugima.

sa druge strane, neko ko je jos uvek student, nema.

nije do godina nego do toga sta si radio.

Pa tako je, iskustvo i znanje. I ova mlada žena je baš razborita i razumna. Savesna, nije neko priučeno laprdalo i slično. S pravom je tu, ali opet nema taj iskustveni uvid potpuno. Za 10 ak godina biće jedna od možda najboljih u svom poslu u ovom mestašcetu. Poštovanje.
Ali zapita se čovek često nad tim nekim odnosima. Umeju da budu zanimljivi i intrigantni čak.

ne zna se ko je kiseliji od ovo dvoje, ko više zagađuje sajt. hoćemo li više dostići taj net-zero tako što se ukinu zagađivači?

Dojadili ste i bogu i narodu i ti i ovaj doktor, odjebite vise.

Jebote kad se sjetim nekad Trifors Sevast Celt Melk Cara pa to je bio World Cup za ovu ludjakinju i simpa.

Vidjecete kad završi SP i kad ne budu imale prave glave o čemu da pričaju, ima da atmosfera bude ko u ludari s ovo dvoje glavnih kolovođa. Taman ce me Prof banovati tad i spriječiti me da prisustvujem nadolazećoj agoniji.

Što se mene tiče - ja idem svakako na neodređeno, i uskoro ću biti zaboravljena i prevaziđena. Ostatak rešavajte kako znate.

Još nešto malo jače od 3h do POLIGRAFA jaooo pa ne mogu da docekam