Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ako XD
poskupele cigare za + 10
ako nisu u vašem kraju, onda očekujte uskoro
Boh, obavezno nas obevesti ako propušiš :-)
Jesam kad je Cirbes zakucao, tada se znalo da Zvezda dobija a ja sam tako rekao bebo XD
Boh, Ocena 10, a ne mogu se svi tvoji kvaliteti staviti u četiri reči ;-)
Ako nemaš, daću ti ja da popušiš
danas sam se smejao kao budala jednom liku kad je čuo od mene cenu danhila
- 300!
- Jel si ti normalan, šta bre 300? Koliko je to poskupelo bla,bla,bla...
A poskupelo je samo 10 din, nego jednostavno navikao na onu cenu i to je to.
Forget ozb to misliš ili me ložiš? Ako me ložiš reci odmah ne bih to izdržao.
Da li si slobodna???
Stvarno... Al' nisam... A i ti si oženjen čovek.
Axaxaxaxaxa koja je prepobeda kad čujem ovo ali ti imaš devojku.
Što oćeš da ti je dam šta XD
Ok anhele.
Haha, tipičan ženski odgovor :-)
Pretipičan oca mi. Mada često imam tu moć da ubedim da to zapravo nije bitno za naš odnos Xd
Koliko su žene zapravo predvidive, zar ne?
O da. Stvorene za manipulaciju ali ne bih sada o tome mislićeš da mislim nešto loše a to nije slučaj.
Pa kad ja kao neko žensko to isto kažem, što bih mislila nešto loše?
Pa ne znam kakva si po tom pitanju, reko da nisi neki borac za ravnopravnost. Posalo bih ti jedan PVT ako je to u redu?
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/01/62/d0/0162d0a92721acf3092721896d64c484.jpg
ahahhaha dal je realno ovo
Bohore, daj frišku sliku s cigaretom u ustima!
Prove čekaj da zamutim 3 u 1 pls