Prijava

Радио сам у Шумарији сезонски, а после и у Словенији као сезонац. Све је била пољопривреда. Сад сам у ауто-праоници док не нађем нешто стварно добро.

Такође сам садио корнишоне да зарадим пара.

MJ retard, debilcina. Izgledao je kao peder, oblacio se kao peder, ponasao se kao peder, i na kraju dokazao da jeste peder. Peder plus pedofil.

Prva stvar zbog koje svi treba da mu se ispisaju po grobu: promenio boju koze. Znam znam, sad ce njegovi fanbojevi da me namazu govnima i da kazu da je bolest u pitanju, hah, vazi. A zasto je onda operisao svoj crnacki nos da lici na belca?

Druga stvar, reci cete da on nije peder pedofil nego da je namesteno. Inace tako u svetu kad te neko lazno optuzi za pedofiliju ti mu das 25 miliona da cuti.

Znaci kompletan jedan retard, psihic, peder, odvratno govno od pojave, mislim da bih ga sutirao po ulici da ga sretnem. Ko god ima trunku postovanja prema njemu, idiot je. Evo vam slika tog govneta:

https://www.gannett-cdn.com/-mm-/5e09b7758af94ed9f2bed11425599fd2bb43de37/c=0-0-1365-768&r=1280x720/local/-/media/2018/12/06/USATODAY/usatsports/247WallSt.com-247WS-509592-imageforentry46.jpg?quality=10

Kosti mu u grobu jebem

mali crni dečak --->>> velika bela devojčica

A oni koji sve prenebegnu zarad nekih velikih muzičkih dostignuća, lista dobrih pesama MJ

1. Bili Džin
2.

Merkjuri mrtvi je na albumu Inuendo imao više kvalitetne muzike (dok je metastazirao i brojao poslednje dane) nego ovaj za 30 godina

Ima ona kao gde radi onaj mun volk i to je to

Moram da kažem da se uglavnom slažem sa bombašem.

Stvarno nisam bio jedan od onih klinaca što su imali poster njega u sobi, kasnije kao kroz muziku vidim cene ga svi koji nešto vrede, ali bio je forsiran.

Ovo za Inuendo je tačno.
Da ne pričam da Jes ima bolju jednu pesmu od celokupnog opusa MJ.
Bilo koju pesmu.

lik je spavao sa djecacima od oko 10g u istom krevetu i čitao im bajke i hihotao pri tome. ko to normalan radi. nepotrebna rasprava da li je pedofil.

ti tvrdiš, ti tvrdiš

pa nije. to je ono sto je prethodno sudjenje utrvrdilo. samo po sebi to nije krivicno djelo. medjutim on to i sam priznaje i kaze da su samo to radilo. ali sve to implicira da on nije cist.

Đekson ko Tito, umro na vreme.

рептили су га намјестили јер су скапирали да их је откуцао за 11. рујан

пустите пјесму унатраг ко разуме схватиће

jbg negdje ekscentrik prestaje, a počinje raspala frikčina.

Problem je što ova politika nežnosti prema osećanjima dovodi do toga da se i neki ozbiljni poremećaji ličnosti, čak i mentalne bolesti, svrstavaju u kategoriju blago ekscentričnog ponašanja. U ekstremno levičarskim društvima je sasvim okej osećati se kao nešto što nisi.

Мајкл Ђексом гоат поп музике сиг(сиг)