Prijava

Baš, što se Nole nije vakciniso? A mogao je da igra tamo u Australiji lepo

Nole trve, ostali teniseri noobovi, nije to takmičenje naboljih vakcinisanih tenisera, hotul. prskam vam krv u oči, orangutani

Licno nikad nisam kontao privlacnost fudbala, ne hejtujem ga, ali su mi skoro svi mejnstrim sportovi interesantniji, i kosarka, i handegg, pa cak i tenis. Da ne spominjem sto rezultat moze vrlo lako da bude 0 - 0 na kraju, zali boze vremena. Kad ga igras okej, bude zanimljivo, ali za gledanje mi nije nesto. A nekima postane bukv zamjena za licnost.

Meni nikad nije bila jasna ta opsednutost golom, ima toliko zanimljivih aspekata fudbalske utakmice osim golova, tipa pratiš bitku u veznom redu, genijalne paseve nekog Modrića, ubacivanje bekova, kako funkcioniše ofsajd zamka, ima li uigranosti, formacijska postavka igrača, koja su čija zaduženja, kome je rečeno da može da povuče loptu i krene napred, kome da ostane da pokriva, golmanske intervencije itd itd.

Da, golovi su samo šlag na tortu.

Ovo što mujo kaže, vrlo vjerovatno da ćeš spiskat sat ipo u sranju i pranju a ne uživajući kako si zamišljao i da stvar bude još gora, o tome ne odlučuješ ti.

Koliko se puta samo desi da neka tekma koja je trebala da bude vrh, ispadne sranje tako da mi na kraju najviše smisla ima praćenje reprezentacije i eventualno kluba iz tvog grada, ostalo je sve više-manje žali bože vremena ali totalno razumijem da neko voli i prati, i ja sam bio jedan od tih ali sad nit imam toliko vremena niti mi je isti hajp ko ranije u tinejdzerskim danima

Jebeš gol ima kad sam celu utakmicu Reala gledao i samo pratio Modrića kako diše bukvalno
Kako se kreće pregled igre njegove šta sve on vidi kako razmišlja kakve lopte daje i kad itd
Ako čekaš golove tj voliš golove to je kao da slušaš samo refren u pesmi površno baš

Modrić - Srbi ga vole.