Prijava

CrnaBo,
нема неког одређеног броја, али ми на твом профилу можемо да видимо да ли си читала дефиниције или не. Ако ниси, а дала си много минусева једном аутору, добијаш етикету хејтер, а тек ако се то понови добијаш бан.

ZycloN,
хвала на упућивању. Проблем решен.

Dobro jutro, dobri moderatori. Jedno pitanje, vrlo kratko.
A što ne promenite ovo "pre 51 minuta pre 21 minuta"? Ne znam, verovatno niko i ne obraća pažnju na te gluposti al' meni svaki put žešće ubode očni kapak. Možda to tako i treba, možda sam potpuno krenula stranputicom.

Je l' bi mogao neko od modova, da stavi Vukajlija u naslovu ove defke velikim početnim slovom? Ubi me sramota :)
http://vukajlija.com/eksponat-na-vukajliji/202438

LegoKockar, donna iguana, сређено.

Koje tele mi izbrisa poster koji je imao preko 200 pluseva i oko 20 omiljeno.što je previše previše je.Zašto je izbrisan?Stvarno ne mogu vjerovati da ima takav bolid koji bi ovo izbirisao:
http://img84.imageshack.us/img84/6451/2915700.jpg
ispod ove slike bio je komentar:
"Ovako nešto samo kod nas ima"

Poster je bio među prvih 5 najomiljenih danas.
Stvarno kretenizam neviđeni

@ Zy

Za sad ću mu obrisati poster.

edit: tek sad videh komentare.
@ Nemanja Inc

Ja sam tele/bolid/kreten što obrisa poster. Jebiga, ti ne možeš da veruješ da postoji čovek koji takvu genijalnost može da obriše, a ja opet ne mogu da verujem da moj komšija baš svako jutro mora u pola 6 da briše ulicu. Ej, briše ulicu čovek!!! Elem, poster ti je katastrofa, zato je obrisan.

Ne trebam ja reći da je poster dobar to govore njegovi rezultati.Tvoje mišljenje protiv 203 člana koji su dali plus i 20 omiljenih,poster koji je bio među prvih pet danas-i to je poster koji je po tebi katastrofa?I samo zato što si moderator i ktitor tvoje mišljene više vrijedi od mišljenja 200 i više članova i ova nepravda prolazi nekažnjena.Al samo da ti kažem samo si stranicu i članove oštetio time što si uradio.Stranicu zato što sam zadnjih dana razmišljao da uzmem ktitor nalog na 6 mjeseci,a triput pogađaj šta sam sad odlučio.A članovi su uskraćeni za jedan dobar poster.S obzirom koje sve smeće prolazi a moj poster biva obrisan je stvarno nevjerovatno.Ali ovo me neće slomiti i dalje ću nastaviti sa posterima jer sam na ovu stranicu došao kao poster dizajner a ne kao spamer,trol ili kreator fantastičnih definicija.Posteri su moja specjalnost i u buduće tako da Black Hole samo ću ti jedno reći,pročitaj malo o pojmu zvanom karma

Samo zato sto je omiljenovan 20 puta i sto ima dosta pluseva ne znaci da je dobar. Poster koji apsolutno nema smisla ali ima dobru ribu u sebi ce pokupiti mnogo vise pluseva nego stvarno dobar poster.

e ja sam ovde nov, citam defke, nista nisam napisao, ali na koju foru ovaj lik http://vukajlija.com/recnik/autori/25438 ima ovakav skor? definicije su mu prosecne, ima masa boljih?? osim ako sam sebi ne daje pluseve?

Има једну дефиницију дана која је јако добро прошла. Отуд висок просек.
А за квалитет... Тјах. Шта знам... Много тога што је квалитетно овде прође неопажено. А напишеш дебилну ствар (види моју последњу дефиницију) и убереш брдо плусева. :)

Није популарност као што је некад била на овом сајту.

Ne sećam se tačno gde da prijavim tehnički kvar, pa ću ovde.
Poneko slovo p (malo), kada napisano u primeru misteriozno gubi svoj repić, pa liči na slovo o. Može li se to nekako srediti?

Kako mogu da vidim postere na stranicama izmedju recimo 5 i 2000?
Bilo mi je zanimljivo i gledao sam jedan ceo dan do 1200, ali kako sutra dan da ne gledam ponovo tih 1200 strana?

@Ma'at,
то је можда боље пријави у овом подфоруму: http://vukajlija.com/forum/podforumi/11-predlozi-i-prijave-bagova како би Каизен средио јер је то његов домен.

@Cilimar,

можда је најлакше да то урадиш на следећи начин: одеш на страницу са постерима, па пређеш одмах на другу страну да би ти се у адрес-бару појавио број стране. Дакле, погледаш горе и адрес-бар изгледа овако:
http://vukajlija.com/zabava/posteri?strana=2
затим број 2 замениш са бројем рецимо 1201. тј, којим хоћеш, коју хоћеш страну, притиснеш ентер, он оде на ту страну и тераш даље...

Kada će dodjavola nova definicija dana ili to više ne postoji?

@Nemanja Inc

članovi su uskraćeni za jedan dobar poster.

Nisu.

jer sam na ovu stranicu došao kao poster dizajner

lol

Posteri su moja specjalnost

Nisu.
Ovako, Nemanja...
(modovi, nemojte ovo da shvatite kao spam, ali mislim da neko mora da mu kaze.)
Tvoji posteri su, blago receno, shit.
Nisam isao dalje od prve stranice, ali ono sto sa video je sranje. Ne znas da pravis postere. Ne lozi se.
To sto je imao 200 pluseva i 20 ominjenih ne znaci nista... Plusevi se na postere dele na svasta.
Pogledaj samo ovaj poster:
http://vukajlija.com/zabava/posteri/23163#comment_528401
242 plusa i 19 omiljenih! Ej bre!
A komentar je

:D
:)

I kad sam vec tu, modovi resite nas ovog postera...
Hvala.

Primetio sam da mi fali par postera. Pitanje je dali je su izbrisani, i ako jesu zbog kog razloga.

Toliko i hvala.

Ako fale, da, onda su izbrisani. Volela bih da mogu da ti kažem zašto, ali, kao što i sam znaš, nemamo groblje postera, a nismo u mogućnosti da zapamtimo svaki obrisan poster i razlog zbog kog je obrisan, tako da može biti neki od ovih razloga:

- Ima tag drugog sajta/copyright/stock ili sličnu oznaku
- Poster je u sebi sadržao drugi poster
- Poster je nekvalitetan