Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Neko mi je izgleda hejtovao sve definicije, bukvalno je lupio minus na svaku, ako moze da se proveri

MOD EDIT: još ne radi skidanje hejta, počinilac je kažnjen, a čim proradi skidanje regulisaćemo i minus, samo nemoj brisati ovaj post

2. Može provera? Dobijem barem 10 minusa dnevno, i tako stalno.
    Evo sad nekih 8 palo.

3. Ja te hejtujem Duče. I sutra ću a i za 7 dana. Gotov si Duče, gotov!

4. DONT FAK VIT MI!!! :D

5. Ako može neka hejt/lajk provera. nisam dugo

6. Ај ако може и мени. Било је неких осцилација.

7. Hejt očigledan, 12 minusa a možda i više, ne znam ko može da bude al molim Vas nađ'te hejtera.
    EDIT Remac:
    Nemoj brisati post, bio je hejt ali iz tehničkih razloga se ne mogu obrisati glasovi pa kada proradi onda ćemo skinuti.

8. Bute dobri, vidite da li je neko citao ove moje gluposti ili je samo udarao pluseve. :*

9. Dragi moderatori, ja sam oduvek simpatisao Vukajliju i od skoro sam napravio profil, rešen da i ja donekle učestvujem u humoru i pozitivnoj atmosferi koja vlada na ovom sajtu. Ali sada imam problem koji me užasno iritira: u zadnja 4 dana, izbrisane su mi 3 definicije! I to nisu bilo kakve, nego su po mom skromnom mišljenju kvalitetne i zaslužuju da se nalaze na Vukajliji. Da li postoji način da se vrate definicije koje su mi obrisane prethodnih dana, jer zaista mislim da zaslužuju da se nalaze na Vukajliji?

10. Prva odbisana za menstruaciju je plagijat, nenamjeran vjerovatno, već ima takva definicija na sajtu, druga obrisana za mlijeko je isto tako plagijat a i pored toga je to mlijeko ubilo u pojam, što na definicijama što na posterima, već danima se sere o tom mlijeku, prežvakana tema definitivno. Ova zadnja što ti je obrisana je nekvalitetna, tekst koji nije za vukajliju nego više za neki blog ili tako neku formu, da je neko baš dobro pisanje onda bi imala i bolje ocjene i bolje komentare i ne bi bila obrisana, ovako je samo onako tekst napisan bez nečega posebnog da bi bilo prihvatljivo za bitisanje u sekciji "Definicije".
    A i ovo nije tema za pitanja o obrisanim stvarima, to možeš na "Raznorazna pitanja" da postaviš pa bi vjerovatno neko odgovorio...

11. Мислим да је управо неки млади јуноша прошао по свим дефиницијама и свима лупио по минус. Мисм, заболе ме за минус, ал би било фино да се младић социјализује тродневним баном, ако ме утисак није преварио.

12. Neko me ishejtovao malopre...

13. Beše hejt malopre, ničim izazvan, a ako sam dobro rekonstruisao zločin, inkriminisana osoba je sklona i vređanju. Može usput i redovan veliki servis - provera nezaslužene mržnje/ljubavi.

14. Ил ме неко лајковао или читао, да се провери да ми не кењате касније.

15. može li provjera i meni? i hejta i lajka?

16. Jel može neko da provijeri, mens čini da me je neko hejterski ispoštovao...

17. Ne bih da spemujem temu, ali me mnogno zanima, na koju foru znate koliko je ste minusa popili? Ja i da popijem hejt, ne bih ga izvalio...

18. pa prate redovno svoj broj pluseva.

19. U mom karakteru očigledno ima nečeg sadističkog. Opet s neizmernim zadovoljstvom prijavljujem da neko treba da dobije prutićem po guzi.

20. ishejtovan sam... neko mi je lupio minus na svaku defku... uhapsite ga....

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.