U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
uhapšen, ali hejt se još ne može skinuti, prijavi ponovo kad ovde vidiš informaciju da može
OK... zahvaljujem...
Ljudi moji ja sam imao prije neki dan 90 poena na defke, juče 80 a danas 70. Ne vjerujem da je bilo koja obrisana. Možete li provjeriti jeli me ko hejtovo? Hvala unaprijed.
Dobio minus na sve defke. ili je to neki lajk skinut?
@ Gtd - banovani su autori koji su te hejtovali (plus su ti obrisane neke definicije, jer su bile veoma loše).
@ Duče - banovan autor koji te je hejtovao.
---------------------------------------------------------------------
Skidanje hejta/lajka i dalje ne radi. Zamolio bih sve autore koji su ovde prijavljivali hejt (ili lajk) da pričekaju dok Kaizen ne sredi mogućnost ponovnog skidanja hejta ili lajka. Podsetite nas za nekih nedelju dana. Hvala na razumevanju.
---------------------------------------------------------------------
Važi Ziče :)
@ Gtd - banovani su autori koji su te hejtovali (plus su ti obrisane neke definicije, jer su bile veoma loše).
Ok fala ti mnogo :D
znam za te nekvalitetne definicije, obično sam ih pisao da bih sakupio 50 poena. Fala još jednom.
Редован сервис, воли ме/не воли ме? Хвала :)
ravnodušni :)
Je l' popravljeno, msm može da se skida hejt sad?
ne može, može samo kontrola - javićemo kad bude moglo skidanje, očekujte nagle skokove i padove :)
Može li provera za mene kad god izbacim defku dobijem sve pluseve i samo 1 minus, imam osećaj ko da me neko prati i namerno lupa.
Hvala
EDIT MOD: pogrešan ti osećaj
User edit:Hvala najlepše. samo proveravam.
Reče mi Cik juče. Opao ja 10 mesta lolo :)
Jeste li popravili ispravljanje glasova? Ako jeste, jel moze provera hejta s obzirom da nista niste odgovorili kada sam zadnji put kukao ovde...
EDIT: Da ne bih spamovao temu odgovoricu ovde: Ok. :)
Nije opravljeno. Kada bude bilo moguće ponovno skidanje hejta i lajka, obavestićemo vas na ovoj temi.
Može li kontrola? Ne morate ništa skidati (mislim na hejt) ali čini mi se da je bilo nešto, pa ako možete izgrednika da kaznite...
Hvala!
Nema ništa Hogare.
Imal čega na vidiku?
Zafalnica unapred!
Poskidan hejt prijavljivan u poslednjih mesec dana. Nekim autorima je skinut i lajk, tako da ako neko primeti čudan skor, neka se ne brine.
Molba svima vama koji prijavljute hejt i lajk na svoje definicije: prijavljujte samo ako primetite veće oscilacije skora. Svi pratite ukupan broj poena koje imate, tako da ne tražite "proveru za svaki slučaj" ili "redovne provere". Nije nama teško da proverimo, ali ako znate da vam se skor nije previše promenio, čemu provera?
Hvala na skidanju hejta.