Prijava

Pitanje za sve, Da li sam Ja lud? Pusi mi se kurac kad se kupam vrelom vodom. Najlakse je banovat, treba pomoc popusit

Ako ti se puši, ti ga puši.

Браво редакција :

Пази, твој проблем није нимало наиван. Ради се о добро познатој појави - ти си селфосексуалац. Ради се у следећем. Сваки пут пре уласка у туш кабину измери телесну температуру, затим постави оптималну температуру воде, и након тога исфитуј график "Зависонст опадања телесне темературе од промене топле воде услед нестанка исте у јединици времена". Након што си то урадио, окачи график негде на видљиво место с места где се купаш(ако се купаш напољу мошеш и да га држиш у руци) и затим покушај да повлачиш пенис горе-доле гледајући у график. Као што и сам мислиш, најважније је да без престанка гледаш у график, док ти се не дигне. Наравно, уколико имаш проблема, дозвољено је да користиш пинцету и лупу (евентуално микроскоп) али у умереним количинама. Ако већ ниси могао да нађеш нешто женско, поради на овој техници, корисна је у тренуцима када мислиш да је све црно.
Али ако већ самопушење видиш као једино решење, мораћеш да порадиш на поспешивању раста пениса, да би након пребацивања ногу преко главе при чему колена дотичу под и леђа такође као у једној од вежби истезања, могао сам себи да га фафлаш.

Надам се да сам помогао, све најбоље.

Idi lepo nadji nekog pesovana, ne mora ni da bude peder cak, daj mu iljadarku i pitaj ga da mu popusis, moguce da ti nece ni uzeti pare.