Prijava

Драги вукајлијаши љубитељи фудбала , неких 3 и по месеци остало је до почетка највеће смотре фудбала на свету , па ја рекох да отворим једну тему где ћемо одбројавати дане до почетка. Сви знате да се наша репрезентација и ове године пласирала и наравно сви се надамо да ће бити много другачије него прошли пут :)

Изнесите овде ваше наде у вези светског првенства , шта ћете до тад да радите , шта ћете да радите кад дође првенство ...

Ево ја за почетак намеравам да купим дрес наше репрезентације и гледам мечеве на тргу у Нишу , кад је већ немогуће да идем у Африку :) Иако имам 18 лета , намеравам и да сакупљам сличице и то оне панинијеве.

Cak i ako sam zensko, volim bilo koji sport da igram, a i da pratim, tako da cu pratiti i SP. :)

Pre dve godine, kad je bilo Evropsko, pratila sam rezultate, zapisivala golove i sve te stvari, tako da cu i sada verovatno zapisivati. :)

Jaooo jedva cekam :))) A paninijev album svake cetvrte godine skupljam,pa i ove :D

Pa, gore od prošlog puta ne može! :).Realno, imamo bolji tim od Australije i Gane, ali ih ne smemo potceniti.Australijancima pola tima igra u Engleskoj, dok je Gana stigla do finala u Afričkom kupu.Biće zajebato. :)

Најбитније је да се добро почне , победимо Гањане напочеткуи биће мноооого лакше :)

Naravno da će biti drukčije od prošlog puta. Pa sad se igra na sasvim drugom kontinentu. Klima, vlažnost vazduha, flora, fauna, sve je drugaćije.

Ја сам одма реко, чим смо добили Аустрију у Бечу, нека стигну до полуфинала и могу думрем што се мене тиче!

Добио сам недавно дрес Србије, црвени, али ми је превелик да бих га носио. Можда купим бијели, мало мањи до почетка првенства...

Евомене , која је величина дреса ако ти је велики? Колико си ти висок?

Naša šansa je da odigramo nerešeno sa Ganom i Nemačkom a da pritom pobedimo Australiju.

Nemačka nikada nije bila slabija. U našoj grupi Gana je, prema mom mišljenju, najjača ako se uzme u obzir da nama ne leže brze ekipe. Taj prvi meč je važno ostati neporažen. Posle je sve moguće. Cenim da će Gana dobiti Australiju ali da će izgubuti od Nemaca. Australija, koja ima odlične igrače, će nekome uzeti bodove. Nadam se da to nećemo biti mi.

Srbija je dobro igrala kvalifikacije ali potpuno je drugačije kada se održava takmičenje. Tada bi trebalo igrati dobro u kontinuitetu a utakmice su mnogo češće nego kada su kvalifikacije u pitanju. Tačnije, ostaje manje prostora za kalkulisanje.

Stoga ja planiram da stavim 50 eura da će Srbija biti prva u grupi.

I jedva čekam paninijev album. :)

Ovo Darko Kovačević ladno :).

Величина је икс-ел, а ја сам висок неђе око 1.86-1.88, тако нешто...заборавио сам :-)

Уствари, он је МЕНИ и широк, и дугачак, тј лоше ми стоји јер и нисам баш нешто развијен у раменима, па ми се не свиђа да га носим.

Cenim da ce Spanci konacno nesto da urade. Mada ce im biti zaebano ako se Fernanda opet povredi. Italijani i Nemci ce opet da kilave i da stignu do polufinala. Francuzi ce ga poduvaju odma' i tako. Bice dobro, jebem li ga...

Španci su mnogo jaki. Uz Engleze i Brazil su najjači. Francuzi su po imenima uvek tu negde ali ne verujem u njihov tim. Očajni su iz godine u godinu a trener im je više nego problematičan. Moja procena je da će Engleska osvojiti ako ih Srbija ne izbaci u polu-finalu. :)

Mnogi cene Portugal kao velikog favorita ali ja se sa tim ne slažem. U svakom slučaju od njih ne očekujem da prođu grupu. Argenitina je veoma slična ekipa Portugalu a i dometi su im prilično jednaki. Ako se izvuku iz grupe ispadaju od prvog sledećeg protivnika.

Na SP će ponovo dominirati ekipe iz Evrope. Italija kao aktuelni svetski prvak ima sigurno ambicije da ide do kraja. Imaju dobru ekpipu kojoj fali samo jedan vrhunski napadač. Ako se njihovi mladi igrači na prvenstvu pokažu dobro Italiju bi trebalo smatrati ozbiljnim kandidatom za top 4. Od velikih kita Slonovi, Ganjani i Kamerunci su u trci za top 8 mada na ovakvim takmičenjima nikada ne bi trebalo otpisivati domaćina. Kroz istoriju domaćini su uvek igrali dobro, što je i logično. Jedini problem ovaj put je kvalitet domaćina koji je na nivou Belgije.

Namerno sam izostavio svilene Holanđane jer se sa njima nikada ništa ne zna. Kada su kompletni (bez problema sa povredama) mogu da dobiju svakoga ali smatram da nemaju šampionski mentalitet.

Ne volim SP na kojima mi učestvujemo, jer bi kao trebalo da navijam za naše, a ne mogu da se primim toliko. Jebiga, ja sam hejter :).

Kao i obično, gotiviću Nemce, Engleze i 'olanđane ( što bi rek'o Rasim Ljajić ), mada će verovatno svi da popuše pre polufinala, sem možda Engleza ako ne nastave da jebu jedni drugima žene međusobno, pa počnu da suspenduju igrače, te pozovu neke rezerve iz Milvola i Česterflda.

Španci su jaki ko crna zemlja, trebalo bi glat da ulete u 4. Italijani će pederski ko i uvek jedva da prođu grupu, onda će da im se otvori žreb, Inzagi (ako bude igrao) će da isimulira neki penal u 236. minutu i eto i njih u 4. Verovatno još Brazil/Argentina/Portugal/Engleska...voleo bih da neki čamugani odigraju dobro, mada su oni taktički i moralno veliki kurci.

Spanci bi trebalo glat da osvoje al' nekako mi ne ide Spanija i Svetsko. Nikad nista nisu uradili, klasicni Cigani. Portugalce da ne pominjem.

Englezi ce da gaze ako Runi ovako nastavi. Jedino ce biti zajebano ako Kapelo povede zenu pa Teriju pande na pamet da ga zaleluja matoroj kokari.

Mozda sam mnogo optimistican,ali verujem da su nasi u najboljoj formi posle mnogo godina.Cenim da prolazimo grupnu fazu takmicenja.
Osim ovi nasi,navijam za Italiju, tu je i Brazil,i tako.......

Cenim da su Ganci mnogo potcenjivani i da oni su oni medju najboljima sa Africkog kontinenta.Svi su odmah racunali da nas dobijaju Svabe..Oni stvarno trenutno nisu u formi i mislim da imaju manji domet od Ganaca.Australijanci su tu najslabija karika,ali mogu da iznenazde.Kazem da prolazimo grupu,a dalje sta bude bice.Mada nikad se ne zna.Nasa reprezentacija igra nevidjeno.Kad joj ide,ide joj mesec dana i razbija.A kad joj ne ide,onda usere svaku utakmicu,protiv bilo koga.Jednostavno-to se svodi bukv. na srecu.Da li ce njih da prosere i da li ce biti motivisani.To vam je nasa ekipa.

A od ostalih,tu su Zabari/Brazil/Englezi...

Za 2 sata i 15 minuta će biti tačno 100 dana:)
http://www.fifa.com/worldcup/teams/index.html

To jebanje žene treneru je karakteristično za Francuze. Trezegol je poentirao kod astrologove odavno :)