Prijava

Надајмо се. Антић као да је 100% сигуран да неће бити повреда. Он озбиљно рачуна на сваког играча којег је повео, који ће му курац у супротном.
Замисли повриједи се Деки, а Кузмановић и Качар суспендовани за Енглезе у осмини финала. И сад на Џерарда и Лампарда иду Милијаш и Петровић, па то је смијешно.
Мало претјерујем, али не би требали искључити неки од тих сценарија.

Слажем се. Мада у средини и нема боље играче од Декија, Кузмановића, Качара и Милијаша. Од Раће вала има.

А Раћа је преискусан.
Па, човече, више вреди 1 утакмица у ПЛ него 15 у нашој. А на јединој утакмици са озбиљним противником је Петровић показао шта зна... (мислим на Шахтјор)

Па, човече, више вреди 1 утакмица у ПЛ него 15 у нашој. А на јединој утакмици са озбиљним противником је Петровић показао шта зна... (мислим на Шахтјор)

Наравно! Ево да и ја додам: рецимо колико је Бамби Тошић напредовао само тренирајући у Манчестеру. Слично је, мислим и са Матићем. Боље је купити фазоне од Лампарда на тренингу него од Салета Илића на утакмици.

Наравно! Ево да и ја додам: рецимо колико је Бамби Тошић напредовао само тренирајући у Манчестеру. Слично је, мислим и са Матићем. Боље је купити фазоне од Лампарда на тренингу него од Салета Илића на утакмици.

potpis
Elem, kako ovo tuzno zvuci :(

Ni Matić, a ni Petrović ne zaslužuju da idu u Južnu Afriku. Realno, imamo dosta opcija na sredini, a ako baš mora neko da popuni mesto, to bi mogao da bude Ljajić.

Petrović je drvo obično koje je pitaj-boga-kako zalutalo u reprezentaciju. Igra zadnjeg veznog, ali većinu tekmi provodi jureći za loptom i pritom tepajući sve što mrda. Matić je drugačiji tip igrača, ali ni on nije dorastao seniorskom timu zbog nedostatka iskustva. Da je pametan, pa da je proveo sezonu na pozajmici negde, kao Tošić. Ovako je odigrao dve tekme po 10 minuta koje je Čelzi dobio 4:0 i 8:0. Samo grejao klupu bezveze.

A mene zanima kako je Mrđa dospeo na taj spisak. Pored iživljavanja nad Napretkom, Metalcem, Kiselim i ostalim Zlatibor vodama, šta je on uradio? Nijedan igrač iz naše lige nije dovoljno dobar da bi igrao u reprezentaciji. A Lekić da je zadnji igrač na svetu, ne bih ga zvao u tim. Čovek jednostavno ne zna, on je Radisav Petrović u napadu.

Mali Sulejmani nije mnogo igrao, ali je bolji od Mrđe kudikalno.

Uglavnom, mislim da imamo dobre šanse, samo da ne bude ista priča sa medijima kao ranije. Jedan loš rezultat i odma' hajka na igrače po medijima. Pogotovo što nam raspored utakmica ne ide u prilog. Ako omanemo prvu, očekujem medijski linč. Mene lično zabole za to, ali znam da će to sigurno da utiče na igrače i trenera.

Петровић и Рукавина су смешни. Нинков је требао ту да упадне уместо богаља на позицији десног бека. Мрђа је бољи од Лекића, то је јасно. Могао је и Сулејманија уместо Нинковића, не игра нешто у Ајаксу али је бржи и бољи техничар. Све у свему, није лош списак, могао бих и тог Петровића да преболим али Рукавина!? Најгори играч кога сам ја гледао али шта да се ради.

И ако Антић буде комбиновао нешто са голманима има брзо да га издувамо. Стојковић уме да киксне али сам на једној украмици видео више грешака Бркића него што их је Стојковић направио за целу каријеру, а направио их је доста. У репрезентацији само једну и то против Француза. Иначе, страшан голман и за њега тренутно нема замене на голу репрезентације.

Можемо ми колико хоћеш да разглабамо, али нема сврхе. Зна се ко има ауторитет и ко одлучује:
http://vukajlija.com/argument-autoriteta/151191 :)

Cekajte bre, Matic umesto Petrovica?

Pa sta je s vama ljudi, gde Matica da prodaju iz Celzija?

Mislite da ce Piter Kenjon da se ugradi od transfera kao Albert Nadj? :))

Ovako Petrovicu skace cena za bar milion jer je sedeo na klupi na Svetskom prvenstvu. Svetsko prvenstvo... eeeeej!

Људи , немојте да се зајебавамо , Матић није одиграо 45 за целу једну сезону. Дечко је одличан играч , то потписујем , биће он тек добар у репрезентацији , али не још.

Ни он ни Раћа нису за репрезентацију , али ајде...

Raspisali ste se o jednom igracu koji nece igrati na prventstvu. Koji IDE na prvenstvo, ali NECE igrati. Osim ako ne budemo vodili 4:0 protiv Engleske u osmini finala... Da, mislim na Racu Petrovica.

Ostatak ekipe je perverzija dobar. Bolje nemamo, a i ovo sto imamo, ne mozemo bolje da se iskombinuje nego sto je Antara radio...i radi. Konacno imamo "repku" koja je dostojna navijanja i u koju polazem nade da ce doci najmanje do cetvrtfinala. Realno, imamo kvalitet i igru za toliko. Za dalje nam fali i srece. No, o tom potom. :)

Е стварно си необавештен . :) Читај шта сам ја писао раније :)

A jbg Peki, samo sam preleteo tekstove. A i napisah svoje misljenje. Sreca tvoja pa nam se podudara. :p :D

јеботе живот колко ја једва чекам прву утакмицу са Ганом!!!!
свако јутро, кад отворим очи, то је прво што ми падне на памет. најозбиљније.

Евомене , мени кажеш ? :)

јеботе живот колко ја једва чекам прву утакмицу са Ганом!!!!
свако јутро, кад отворим очи, то је прво што ми падне на памет. најозбиљније.

13.6.2010. око 20 часова, почиње ново поглавље. :)

ноћас сам чак и сањао утакмицу, јесам мајкеми. водили смо 3:2, и имали смо пенал у 92. минуту. пробудио сам се прије него што је изведен.