Prijava

96 days to go...
spremacu ispite i pratiti sve utakmice u grupi C i grupi D;
D, naravno, zbog nasih, a C zbog Engleza i jos po neku tekmu tipa Brazil - Portugal ili ako naidje neka takva poslastica.

Sto se Engleza tice, oduvek sam navijala za njih, mislim na svim svetskim i evropskim prvenstvima, pisala postave, rezultate i sl. A i Jedina liga pored LS koju pratim je njihova.

Mada iskreno ove godine posle svih "jebanja zena" saigracima i slicnih akcija cisto sumnjam da ce nesto znacajnije ostvariti, ali ono navijam zato sto ih bas volim tako da stvarno nije ni bitno, nadam se da ce ostati, kao i mi sto duze u africi... :)

Дакле , ред је да се оживи тема!

Пре пар минута , његова светост , господин Антић објавио је списак од 24 играча са кога само треба да прецрта једног голмана. ( позвао четворицу )

Списак:
Голмани:Владимир Стојковић (Виган) , Жељко Бркић (Војводина) , Бојан Исаиловић (Загребје) , Анђелко Ђуричић (Леирија)

Одбрана:Бранислав Ивановић (Челзи) , Антонио Рукавина (Минхен 1860) , Немања Видић (Манчестер утд) , Невен Суботић (Борусија Дортмунд) , Александар Луковић (Удинезе) , Александар Коларов (Лацио) , Иван Обрадовић (Сарагоса)

Средина: Дејан Станковић (Интер) , Ненад Милијаш (Вулверхемптон) , Гојко Качар (Херта) , Здравко Кузмановић (Штудгарт) , Радосав Петровић (Партизан) , Милош Нинковић (Динамо Кијев) , Зоран Тошић (Келн) , Милош Красић (ЦСКА Москва) , Милан Јовановић (Стандард Лијеж , од лета Ливерпул)

Напад: Марко Пантелић (Ајакс) , Никола Жигић (Валенсија) , Данко Лазовић (Зенит) , Драган Мрђа (Бојводина)

Као и очекивано , Антић се држи тима који је изгурао најбитније мечеве у квалификацијама. Једино је упао Мрђа , али то је тотално очекивано с обзиром да је проглашен за најбољег играча наше лиге и био је избор између њега и Лекића који је имао одличан први и веома лош други део сезоне.

Како год окренеш , Ово је најбоље што имамо тренутно и ја ћу да подржавам ове момке до краја , па шта буде! Купујем дрес пред првенство и има да навијам као никад!

Још мање од месец дана!

хахха знао сам да ће избацити оног трута Лекића због Мрђе хахахаххаха

Ма Лекић је био добар кад га је позивао за оне пријатељске краје 2009. , али сад је тотално ван форме. Очекивано је то било , Мрђа је ипак дао 20 кусур у овој нашој пиварској лиги.

хах па знам о томе другари и ја причамо већ од краја прошле године , да ће Лека испушити ладно ;)...

а Звезда је имала Мрђу,њезино дјете...ма све...и ето га у "мађарском" клубу :(

Ма једно је сигурно , ко год да је отишао од њих двојице , неће да се наигра. Стартују Панта и Жига и по потреби улази Лазовић. Ако баш мора још један офанзивац у игру , мислим да ће пре да убаци Антара Нинковића или Бамбија.

Све добро осим Раће Петровића. То је једини активни фудбалер на свијету који је спорији од Милијаша. Да није Красића и Јовановића а ево сада и Мрђе имали би убједљиво најспорију екипу на првенству, као прије 4 године.

Најспорију? Дај човече , па погледај Коларова и Банета , па још и Обрадовић и Качар... Ја не навијам за Партизан али Раћа је морао да иде , глупо би било да шампион нема ни једног играча , а Воша двојицу.

Антић не воли да мења играче тек тако. У сваком случају , неће Раћа на терен , од њега су и Качар и Кузмановић и Милијаш много бољи.

A peki, vratio si se za fantasy, pazi kad sam znao :)

Što se tiče, našeg sastava...umesto Petrovića da je pozvao ma bilo koga, dobro bi bilo.

Al jebi ga...mora Antićev sin da pokaže kakvom je igraču menadžer.

Па могу рећи да је Антић добро урадио, једино што ја мислим да је Матић ипак пре заслужио позив него Петровић. Све остало је очекивано, једино што ме брине су голмани. Стојковић је добар голман, али његова форма ми није баш најбоља, мада ко зна шта ће бити у Јужној Африци.
И само се надам да се ово са Петровићем неће претворити у ону исту фарсу као прошле године са Петковићевим сином.

Екипа је добра, али ако мислимо добити Њемце, и касније ако Бог да и јаче екипе, мораћемо играти брже и динамичније. У том контексту не видим Петровића и Милијаша. Али, као што си и сам набројао имамо ми играча за то.

Ма неће бре Зола , шта ти је. Те две ситуације не могу никако да се пореде. Петровић није уопште толико лош. Матић није скоро уопште играо у Челзију ове године , мада свеједно , он је ће у будућности да буде ослонац репрезентације.

Hoochie Coochie Man
pre minut
Екипа је добра, али ако мислимо добити Њемце, и касније ако Бог да и јаче екипе, мораћемо играти брже и динамичније. У том контексту не видим Петровића и Милијаша. Али, као што си и сам набројао имамо ми играча за то.

Ма Петровић неће да игра људи , шта вам је. Деки је један централни везни , а други су или Милијаш или Кузмановић , како каже Антара.

Свеједно, ја мислим да ипак не треба да у медијима постоји било какав негативан притисак на Антића или на екипу. Како год било треба подржати наше, па ћемо ваљда остварити бољи успех од оног пре 4 године. :)

И ја мислим да је Матић морао да путује уместо Петровића. Под један - много је бољи играч. А под два - а средини већ имамо четворицу: Станковића, Кузмановића, Милијаша и Качара (добро он може било где скоро да игра, али није баш за крило, као што није ни Нинковић). Тако да на крилу имамо тројицу: Бамбија, Ланета и Красића. У сучају повреде једног од њих, остају двојица.

Ма Петровић неће да игра људи , шта вам је. Деки је један централни везни , а други су или Милијаш или Кузмановић , како каже Антара.

Па баш зато. Матић би могао да буде корисан, можда чак и неопходан. Тј. такав тип играча.

Ма на селектора увек постоји притисак. Прочитај коментаре на б92 или на билом ком другом спортском порталу. Не буде се људи око тога толико , колико би се бунили да је изоставио Раћу. Он је у тиму још од пријатељске са Јужном Африком у августу прошле године. Био је у тиму до сад у 8 утакмица што је за Антару више него довољан аргумент.

Надајмо се. Антић као да је 100% сигуран да неће бити повреда. Он озбиљно рачуна на сваког играча којег је повео, који ће му курац у супротном.
Замисли повриједи се Деки, а Кузмановић и Качар суспендовани за Енглезе у осмини финала. И сад на Џерарда и Лампарда иду Милијаш и Петровић, па то је смијешно.
Мало претјерујем, али не би требали искључити неки од тих сценарија.

Дечко је везара. Јеботе, па и гробари су га пљували после утакмице у Шахтјору прошле године.

Па баш зато. Матић би могао да буде корисан, можда чак и неопходан. Тј. такав тип играча.

Не би могао да се сложим. Матић је млад и неискусан , одиграо је само 2 утакмице за Челзи ове сезоне.