Prijava

Cecu da mi peva po potrebi....

како су вицкасти ови што наводе храну, хехе

Sebi cu za zivota da podignem piramidu da me u njoj sa'rane. Ima da udarim mermerni zid visok 3,14 metara (da bude PI), na ulazu dva Anubisa od bazalta kako stoje i pogledom streljaju prolaznike, unutra crna mermerna staza, trava, cvece i palme, na pola staze dva velika kipa sa obe strane okrenuta ka stazi u fazonu sedeceg faraona sa mojom facom, onda tacno 8 metara iza toga (Koliko metara ima do tamo? Osam. Na kur...) dva velika granitna obeliska visoka trie's metara i cetrne's cenata (10xPI) gde ce sve potanko da pise sta sam u zivotu uradio, pojeo, popio, pojeb'o, unistio i razjeb'o i narocito koliko sam njemackih auta vozio (cirilicom naravno). I na kraju finale tacno 10xPI metara posle obeliska. 60,28 metara (20xPI) visoka cetvorostranicna piramida od uglacanog belog vencackog mermera, a na svakoj strani urezana po jedna parola:

-Forza Zeljo
-Forza Velez
-Forza Obilic
-Forza Stella Rosa

Da vide seljacine sta je grobnica, a ne one njihove pizdarije sa komplet opremljenim kucama na groblju i spomenicima tipa "prvi milioner u Zagubicu". Majku im jebem da im jebem primitivnu.

I kada arheolozi budu nasli piramidu za 5000 godina ima da misle da smo mi bili najnaprednija civilizacija svog vremena. Drugi se spaljivali i trpali u solje i zakopavali 2 metra pod zemlju, a mi u piramidu sa sarkofagom od granita majku im jebem da im jebem onu...

prsli ste s odabranom...vece korististi ima od slamcice za sok,nego od odabrane...ne transferisite xD

10 atomsi' bombi da ih pobacam po bivšoj Jugi. Svi dizginemo a radijacija da dogura do Njemačke i da nas posthumno proglase genocidnom tvorevinom.

10 atomsi' bombi da ih pobacam po bivšoj Jugi. Svi dizginemo a radijacija da dogura do Njemačke i da nas posthumno proglase genocidnom tvorevinom.

U poslednje vreme, gde god da vidim tvoj post, vidim i recenicu "Svi da izginemo" ili "Svi smo izginuli". Nekako se nadam da se nikada necemo naci na bilo kakvom okupu.

vece korististi ima od slamcice za sok,nego od odabrane...ne transferisite

Pa zar odabrana aftomatski ne znači i premiju od tri iljade jevreja ?
Eee, pa ondak neću odabranu.

супер сецка
много добра ствар заукућу

Kolekciju Dylana Doga.

Купићу ова четири ''инфо портала'' само да бих их угасио

http://www.smedia.rs/

http://www.smedia.rs/

http://www.telegraf.rs/

http://www.kurir-info.rs/

Купићу парче земље на Мајевици и посадити шљивик.