Prijava

E sad znaci da vidimo, kako da se predstavim... Milan, 17 godina, tehnicar elektronike, zavrsio treci rezred, slusam metal, uglavnom power, gothic, symphonic, mada se nadje i black-a i industrial-a, volim anime, izlaske, devojke i tako te gluposti... Iz NS-a, trenutno u Bosni, i tako to... Dosta od mene

Ја сам Дизел, мој друг ми је брат.

Ja sam Niko i Nista mi je nadimak.

Ja sam JTU i ja sam alkoholičar :)))))

Zdravo!Ja sam Aleksa,mozete me zvati Leks,nadimak Hoshi i devedeset i peto sam godiste. Hobi mi je citanje i igranje igara na kompu!

Моје име је Медведић Лино...

Ja sam JTU i ja sam alkoholičar...

Мене зовите Кукурек и бићу пресрећан!

volim anime, izlaske, devojke i tako te gluposti...

Devojke i tako te gluposti, legendarno.

Inače, moje ime je Nikola i imam problema. Nekoliko.

znate ja sam zensko...

......moje je ime sreca......:))))))

Здраво, ја сам Јогурт и имам равне табане.

Zdravo Jogurte, ja imam ravne sise.

Zdravo Jogurte i ostali drugari, ja zam Magbet i imam potencijalno veće sise od CrneBo. (Što može, jelte, da predstavlja neobičnost, da ne kažem neprijatnost s obzirom na činjenicu da nismo istog pola.) Enivej, džast sejin'.
Devedesetitreće (jebem li ga, nikad nisam skontao kako se pišu ovi dugački brojevi.. a opet sam pokidao prijemni iz srpskog u osmom razredu) sam godište. Živim u zemlji kojota, dinosaurusa, i izgubljenih duša pesnika boema, mada s vremena na vreme prebivam i u južnim krajevima voljene nam prestonice. Bavim se apsolutno ničim, i želim da provedem život u nebrizi i zajebanciji. Volim leto, apsurdističke drame, pivo, žene, istoriju, fantastiku, psihologiju i parapsihologiju, dubstep, klasičan rok, irsku muziku, irske pisce, irsko pivo (primetićete da je ovo drugi put da pominjem pivo, a to nije slucajno), besmisleno višečasovno obitavanje na fejsbuku, duvanjenje, cinizam, ironiju i sarkazam, pisanje besmislene poezije (i unistavanje iste) i svoju mamu.

A vi drugari, kako ste, ima neko duvanje?

E, pre neki dan baš duvalo k'o na pučini...

Ne mari, samo sine pokrij bubrege :)

Ja sam covek psihopata i volim da zezam sve na forumu :)

Ja sam Petar i zesce sam smoren. -.-

Macbeth, ono za sise je...bolelo :prestravljeniizrazlica: