Predstavite se!

1. E sad znaci da vidimo, kako da se predstavim... Milan, 17 godina, tehnicar elektronike, zavrsio treci rezred, slusam metal, uglavnom power, gothic, symphonic, mada se nadje i black-a i industrial-a, volim anime, izlaske, devojke i tako te gluposti... Iz NS-a, trenutno u Bosni, i tako to... Dosta od mene

2. Ја сам Дизел, мој друг ми је брат.

3. Ja sam Niko i Nista mi je nadimak.

4. Ja sam JTU i ja sam alkoholičar :)))))

5. Zdravo!Ja sam Aleksa,mozete me zvati Leks,nadimak Hoshi i devedeset i peto sam godiste. Hobi mi je citanje i igranje igara na kompu!

6. Моје име је Медведић Лино...

7. Ja sam JTU i ja sam alkoholičar...

8. Мене зовите Кукурек и бићу пресрећан!

9. volim anime, izlaske, devojke i tako te gluposti...

Devojke i tako te gluposti, legendarno.

Inače, moje ime je Nikola i imam problema. Nekoliko.

10. znate ja sam zensko...

11. ......moje je ime sreca......:))))))

12. Здраво, ја сам Јогурт и имам равне табане.

13. Zdravo Jogurte, ja imam ravne sise.

14. Zdravo Jogurte i ostali drugari, ja zam Magbet i imam potencijalno veće sise od CrneBo. (Što može, jelte, da predstavlja neobičnost, da ne kažem neprijatnost s obzirom na činjenicu da nismo istog pola.) Enivej, džast sejin'.
    Devedesetitreće (jebem li ga, nikad nisam skontao kako se pišu ovi dugački brojevi.. a opet sam pokidao prijemni iz srpskog u osmom razredu) sam godište. Živim u zemlji kojota, dinosaurusa, i izgubljenih duša pesnika boema, mada s vremena na vreme prebivam i u južnim krajevima voljene nam prestonice. Bavim se apsolutno ničim, i želim da provedem život u nebrizi i zajebanciji. Volim leto, apsurdističke drame, pivo, žene, istoriju, fantastiku, psihologiju i parapsihologiju, dubstep, klasičan rok, irsku muziku, irske pisce, irsko pivo (primetićete da je ovo drugi put da pominjem pivo, a to nije slucajno), besmisleno višečasovno obitavanje na fejsbuku, duvanjenje, cinizam, ironiju i sarkazam, pisanje besmislene poezije (i unistavanje iste) i svoju mamu.

A vi drugari, kako ste, ima neko duvanje?

15. E, pre neki dan baš duvalo k'o na pučini...

16. Ne mari, samo sine pokrij bubrege :)

17. Ja sam covek psihopata i volim da zezam sve na forumu :)

18. Ja sam Petar i zesce sam smoren. -.-

19. Macbeth, ono za sise je...bolelo :prestravljeniizrazlica:

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.