Prijava

ZAFURANTE DUZUNO , KAVURAS!

ovo ce izgleda da zajebe i malog budu

dikapriu zadnja sansa sa revenantom da uzme oskara imam neki filing da mu puca koorac da snima vise filmove, da oce da jebe supermodele po jahtama

stavio bronsona na skidanje pa cemo vidimo sto cemo dalje poslije toga, vjerovatno spy game

posle bronsona ne vredi gledati ista

jovina publika u transu aplaudira

XD

Hej, pogledaću Bronsona večeras.

Todo sobre mi madre

e dajte neke filmove da se covek udubi u tok price , na fazon tarantinovih stripskih fora, i sin sitija

NekoOdNekud
dobar je u onom autu kad vozi a ljubavnica mu se poradja
jebena situacija, razmislio sam posle sta hocu u zivotu

Неко од Некуд, о којем си филму причао, оћу да гледам

jepse Panćera, pogledaj moj post od juče-prekjuče

http://www.imdb.com/title/tt1181795/

Sin City u boji, odličan.

hee je a meni je sin siti bas fora zbog crno belog kolorita, scena kada je brus vilis u ćeliji, a ona kao da visi u mraku. predrkano.
i fore sa crvenim starkama, zutom glavom...

imaš Sin City 2, nije mnogo loš, ali ovaj ima neki Rodrigez meets Burton šmek, uz sjaj Sin City-ja

UBR: pogledaj Spirit, to je fazon SC 1

planiram sad odgledati the girl with dragon tattoo, nesto sam se uzasno trenutno uspalio za taj film, mogo je dobar lik Runi Mare i do strasno ga je iznela, još ono skandinavsko sivilo ubačeno, koja misterija

Sasvim je korektna Finčerova adaptacija, ali ipak je u blagoj prednosti original. S tim što mislim da je Numi Rapas mnogo bolja od Mare. Deluje mi da je Mara preforsirala za razliku od Numi koja je delovala spontanije. Naravno, Nuimi je i onakva apsolutni vudbeng, dok je Mara unakažena do bola.

http://dragontattoofilm.com/wp-content/uploads/2010/09/lisbeth.jpg
http://d1oi7t5trwfj5d.cloudfront.net/48/a9/0ecb0ede4ea293fbddbe9148bee6/the-girl-with-the-dragon-tattoo.jpg

Meni je Mara bolja, ima jebozovnost koja je ova izgubila cim sam joj video lice. Ali samo kao uloge, u pravoj kozi mnogo je bolja Rapas. I pokreti Runi Mare su nekako prirodniji, bas sam je do jaja zamislio totalni andergraund

EDIT: Mara ima tu neku bledoliku bolest u licu, zato mi deluje prirodnije. Uporedi im oci

http://www.imdb.com/title/tt1300854/ - Toliko sam se jutros smorio da sam skinuo i odgledao treći deo da odmorim mozak. U par navrata mi je film čak i delovao do jaja, posebno u početku, ali su kasnije unakazaili film brutalnim klišeima. Ko je gledao, mogao je da vidi u finišu filma stravičan plagijat iz "Kad jaganjci utihnu" koji je nešto najodvratnije iz svih Marlevovih i DC adaptacija.

Jedina svetla tačka je Dauni i njegova lakoća i spontanost u momentima. Čak ima jedna scena na koju sam se do jaja nasmejao i posle vraćao. Gvinet odbojna kao i uvek. Gaj Pirs i Ben Kingsli kurčina.

Nisam čitao knjige, verovatno onaj ko je čitao ima bolji dojam kako bi Lizbet trebalo da izgleda, ali mi je Runi Mara baš unakažena. Ok, jeste da mi se diže na Numi jer je prebrutalna pička, ali se trudim da objektivno gledam i apsolutno Numi dobija.

Što se tiče Finčera, on jeste tehnički odlično potkovan reditelj, ume da napravi mračan ambijent i uspeo je u tome, ali ne možeš tući Šveđane (i Skandinavce uopšte) njihovim oružjem.

EDIT:

EDIT: Mara ima tu neku bledoliku bolest u licu, zato mi deluje prirodnije. Uporedi im oci

Mara mi je na ovim slikama nekako Krle96 PROPO, tako da još jedan argument u korist Numi, jbg.

ja sam se tako dobro uziveo u delo Finčera, čak i zbog zvuka. Čak i sam početak priča za sebe - kad govori o pošiljci, e pa glas matorca, valjda Henrika, uuugrh, toliko ima misterije i sivila ima u tom basu. nemam pojma, toliko sam ušao u tu verziju da sam je odgledao najmanje 15 puta, kad sam u posebnom modu, uvio bih se u tri kile ćebadi, ugasio svetlo i pustio filmčinu.

Meni je najjači utisak ostavio Stelan Skaršgard u Finčerovoj verziji. Ne mogu sad da se setim detalja, gledao sam film čim je izašao, ali je Stelan prebrutalan u svojoj ulozi. Jedan od najboljih skandinavskih glumaca ikada.