Prijava

Је л' овај "The Rum Diary" нешто као "Filth" или...?

Mislim da je više poput Fear and Loathing in Las Vegas (Paranoja u Las Vegasu), al nisam gledao. http://www.imdb.com/title/tt0120669/?ref_=nv_sr_2 Mislim nisam gledao Rum Diary.

rum diary je ko paranoja u las vegasu,samo drugo mesto\vreme/droga,a isto hanterova biografija,koji je to ludak,ima dva filma o njegovim drogiranjima

Sećam se The Rum Diary-ja, gledam na imdb, dao sam mu 6/10, a Filth je dobio 5/10. Tako da mislim da je Rum za nijansu bolji jer ćeš videti Amber Heard prepičku. Vredan je gledanja jer glumi Dep.

Je l' gledao neko ovo i ako može da kaže utiske? Gledao bih samo zbog brata Džesija Pinkmena.
http://www.imdb.com/title/tt2369135/?ref_=nv_sr_1

http://www.imdb.com/title/tt2358891/ odličan film, buržuji, dekadencija, laš lajf, besmisao

Nisam skontao, је l' se ubio ili nije? Koje je ono mesto?

ubio se, a osim ako mi neki trag nije promakao, u filmu nije naznačeno šta je ono mesto i ko je inspektor. sećaš se na kraju kad izlazi iz stanice i vidi nekog novog nesrećnika kome daju ćebe i mleko? to je još jedan kobejnovac, pa po tome bih rekao da se inskpektor bavi samo samoubicama. znači po meni, ona stanica je neka vrsta čistilišta, gde samoubice dolaze na procenjivanje i suočavanje sa svojim demonima. pa ih inskeptor tera dalje sad pakao ili raj jebem li ga. moraću još jednom da ga pogledam, ima pun kurac referenci sa onom mišolovkom i drugim stvarima.

http://www.imdb.com/title/tt1714915/ - Džarmuš je uspeo da, kao stariji čovek, snimi možda i najbolji film karijere. Nema ovaj film blage veze sa ostalim retardiranim vampirskim filmovima. Ovo je film o otuđenosi, malodušnosti i čemu sve još. Tilda Svinton je pokazala (opet) da je možda i jedina aktivna glumica koja se može svrstati u grupu najboljih svih vremena. Nije klasičan hipsterski film pošto ima mnogo kvalitetnog simbolizma, kakve hipsterski filmovi nemaju.

9,2/10

Јесам ја. Шта знам мени солидан, фотографија перфектна, глума одлична, музика исто. Једино ми прича мало предвидива.
6,5/10

el ti đofa imaš višestruki poremećaj ličnosti? pa je jedan ti dao ocenu 6, a drugi ti 7?
stvarno bre, odakle vučete to neki broj pa zarez 5, kad se ocenjuje od 1 do 10 lol

e moja ocena tog filma je 7,2!

Ko što si reko Manijače imam višestruki poremećaj ličnosti pa je treći ja dao ocenu 9 a četvrti ocenu 4. Peti ja nije ni odgledo film, komunista je i voli Severnu Koreju pa bojkotuje filmove koje su režirali Južnokorejci.

фотографија перфектна, глума одлична, музика исто. Једино ми прича мало предвидива.

na skidanje stavljam ja

rum diary je ko paranoja u las vegasu,samo drugo mesto\vreme/droga,a isto hanterova biografija,koji je to ludak,ima dva filma o njegovim drogiranjima

Ima i ovaj od Tompsona
http://www.imdb.com/title/tt0081748/

da,al taj je paranoja u las vegasu,o istome se radi...dobar je i taj

jankela apruv...ni prvi deo nije nista manje govno, ali ovo je bas proliv okoreli

mada ona persijska picka jako lepa kad se zagledas u nju