Prijava

CITAT pa uneses taj tekst, odvojiš i onda ukucas naopako CITAT

Prc, brži!!

Haha, čime se ja bavim mesto da kuntam ko čovek lol

pa uneses taj tekst

e koje ludilo
hvala vam velika

Elem, ovo gomno sam gledao sinoć:http://www.imdb.com/title/tt0102685/
Jbt, Džejms Kameron producent, Kijanu Rivs, Patrik Svejzi, još 7.1 na imdbu.
Pa bokte stvarno se pitam da li bi osnovac smislio onakav scenario. (Biće spojlera, ali da li je moguće upropastiti ovakav film, realno)
Početak je još i nešto ok, posle kreće sranije na kvadrat. Najjače kad Kijanu reši da skoči bez padobrana i nahvata ovog lika - koji je, kao svaki normalan čovek skočio SA padobranom.
Takođe je jako i na kraju kad ga nalazi u Australiji čak i kao: bio sam po Indoneziji i ne znam još kuda, ali našo sam te. I kao hapsi ga sam, posle tuče. Ali ga posle pusti da odsurfuje poslednji put.
Da je bar malčice iskarikiran, pa da bude trešina.
Mada je dobar momenat kad pljačkaš beži i prolazi kroz pola grada i pečes kuća i odjednom baca na ovoga kera. Hahahah, voč it aut, hir kamz d Džeki end hi dont lajk kaps LOOOL
Ili kad reše da provere kojoj plaži odgovara vlas kose koju imaju od krimosa, pa šišaju rendom likove po obalama, da uporede. Lele

ОДГЛЕДАО САМ ЈЕБЕНИ SE7EN.
КАКО МРЗИМ А У ИСТО ВРЕМЕ И ВОЛИМ ТАЈ ОСЕЋАЈ У СТОМАКУ ПОСЛЕ ОВАКВИХ ФИЛМОВА. ЈЕБО МАТЕР ЛУДУ, И ЈА БИ УБИО СПЕЈСИЈА КУРВИНОГ СИНА!

nemoš odgledati seven a da posle ne koristiš kaps lok xexe
i druga dva obavezno, ne slušaj nijenu za vendetu, njemu je i drajv sranje ej bre

The Girl Next Door
http://www.imdb.com/title/tt0830558/

Film urađen prema knjizi koja je bazirana na istinitom događaju.
Dvije maloljetne sestre dolaze da žive kod njihove tetke, stvora sadističkog kojeg treba odrati živog, a tu su i njeni mlađahni sinovi i par drugara koje bih rado mlatio željeznom palicom sve dok đubrad sadistička ne skonča.

Каунте, јесте, ли не та верзија, већ инструментал, не могу наћ.

А да гледам онај филм ''ПИ''?
Пи као број пи - 3.14

А, Нијена, не знам, можда је снимљена баш за филм инструментална верзија.

Пи сам скинуо одавно, али никако да погледам, беше црно-бели, па ме ваљда то нешто смара, не знам

http://www.imdb.com/name/nm0526732/?ref_=fn_al_nm_1
да додам да је Лунгин један од режисера који ми се предопао у последње време.

Жао ми је што нисам гледао хронолошки последња три филма, јербо би утисак био још бољи.
него сам прво одгледао острво, филм на тему религије, тачније православља, који и неверници могу да погледају и опет да их филм дотакне. Одличан филм за преиспитивање себе. Већ сам га постављао и писао о њему много опширније, сад и не могу толико, нисам више под утском али погледаћу га опет сигурно. од мене 10/10

Затим сам погледао његов последњи филм, диригент илити дирижјор.
http://www.imdb.com/title/tt2287699/?ref_=nm_flmg_wr_2
такође, још један генијалан филм. као и музичка подлога Баха - страдања по Матеју. Не зна се ко боље глуми.
Једна сцена ме посебно дира. Сцена разговора ожењеног човека, и разведене жене. Разговор је тако природан. ..И то је оно што нам остаје иако смо окружени свим овим технологијама и курцима. Тај разговор који је узбудљив и пожељан. Који је обично фикција из разлога што не може да ти се деси са неком рибом у Србији из разлога што су све искомплексиране, траже нешто више и не задовољавају се тако малим, а опет великим стварима. Исто важи и за мушки род. Мислим, тај разговор је фикција режисера, али опет стварна и реална. Нешто као у филму ''сутра ујутру'' Олега Новковића, док Глоговац бари пекарку. Јеботе, у пекари...

Одмах после дирижјора, погелдао сам Цара.
http://www.imdb.com/title/tt1424431/?ref_=nm_flmg_dr_3
Филм о Ивану Грозном. Остави страшан утисак. Шта је моћ? Шта је гордост коју производи моћ? Како бисмо ми поступали? Тај Цар је покушавао да створи мир и ред у држави, да буде окружена само правдом и православљем, док је он уједно и главни творац неправде и зла... Самим тим што је власт апсолутистичка, што је основао опричнике који газе све који му се супротстављају. Нешто као сцене код Антреја Тарковског, кад је у једно мкадру и вода и ватра. Пожар и киша. Та нека борба добра и зла. Луцидан човек који мисли да је он изабран од Бога, да је он тај који ће изградити нови Јерусалим.
Један део ми се посебно свидео, када протерује све нечисте жене из своје палате, где гради нову, чисту, у којој ће бити окружен само праведницима и чистим женама, односно девицама. Сматрајући да ће тиме очистити и своју душу, и призвати царство Божје.

Генијалност на нивоу. Глума. Да не причам о томе, почев од непознатих, до познатих. Пјотр Мамонов, уф. Док у Острву има тако благе и пријатне очи, овде су му толико искварене да га руже у потпуности. Чак му је и глас пун гордости. Оставља утисак свакако. Ту је и Олег Јанковски, којег нисам могао да препознам, у улози владике. Одлична глума такође.
А опричници, уф. живе сотоне, крезаве, зао глас, ти потези руку и тела,, уф још једном. Као и царица, царева жена, довољно је да чује њен смех.

Свакако, један од бољих филмова, држи пажњу од почетка до краја. Грозно време за Русију. Ето шта може да уради моћ, колико да испере мозак, да уништи друштво, нацију, веру.

Да, заборавио сам... Препоручујем сва три филма, само се лепо психолошки спремите, није ово кинематографија ''мозак на пашу'' , нити је Смоки Коељо који се рекламира па га сви конзумирају.
Филмови за наук. Коме смета руски језик, има мјут опцију. :)

http://www.imdb.com/title/tt1801061/?ref_=nv_sr_1
И овај филм сам погелдао. Ја и ти (тачније, ти и ја, по нашки)
Бертолучи, генијалан, нема се ту шта додати. Осим, да сам приметио тај неки однос са женама, тачније однос мајке и сина, едиповски однос.( у ла луна, илити месец). Или покушај тог односа( у овом филму)
Такође, хероин се ту појављује, као зависност. Мада то и нисам баш најбоље разумео.
Ово за жене разумем, јер он од малета вуче тај проблем са њима и чудан однос. Кад је одрастао , увек је имао пар жена око себе, и једну за стално. Лудак, из те њихове лудости настају и сви ти филмови. Исто као код Фелинија, па тај је у дубоке депресије западао. 8,5, је вероватно аутобиографски. Где посебно штрчи она реченица кад оде код свештеника, илити опата(у католичкој цркви) који му на причу о свом незадовољству и депресији одговара: ''што мислиш да си створен да би био срећан?''

Теа Фалко, из филма ти и ја. Која риба.
http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/6b/c6/08/6bc6086ed5c482523e1fa4fc0e168d70.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1094249/

Kratki film u kojem Wes Anderson kroz samo par rečenica izgovorenih u filmu dočarava suštinu čitave priče glavnih likova i usput oslikava jednu stranu muško-ženskih odnosa. Boje u filmu, kamera i gluma su kao i u njegovim dugometražnim filmovima. 7/10

http://www.imdb.com/title/tt1934231/

Crna komedija sa par dobrih bisera, vrh režijom i glumom (i zaraznom muzikom) i kliše osnovnim zapletom koji ne možemo uzeti za nešto strašno ako se ima u vidu da je ovaj film dobrim delom parodija (ismeva čak i njihove indijske serije). Da bolje poznajem trenutnu situaciju u Indiji, verovatno bi mi neke fore bile kud i kamo jasnije, jer film pomalo i cilja na društvenu satiru. Dobro sam se ismejao, uglavnom. 7/10

http://www.imdb.com/title/tt2334649/
vredi pogledati, ali tragedija je u pitanju. dobro je opisan na imdb-u

nije tolko loš ovaj tengld. jeste gej sve u svemu al ima par dobrih fazona. recite mi samo dal frozenčina ima manje pevanja jer ne mogu ponovo istpreti tu torturu.

IMA VIŠE PJEVANJA I GEJ SU PJESME