Prijava

http://www.imdb.com/title/tt2567712/
mislim da ga je neko ovde vec preporucivao..

http://www.imdb.com/title/tt2387408/
evo jedan horor..moze da se gleda, solidan film

sinoc sam gledao neki sranje film,al ne mogu imena setiti se

Ja odgledao Enemy i Exam. Ovaj prvi nista posebno, na momente okej, ali celokupan film je onako njaah, sranje. Exam ima dobru pricu, drzi paznju ali kraj tipicno americki. Uspeli su pricu koja obecava da useru poprilicno. Opet je nesto bolji nego ovaj prvi.

ja se secam da sam gledao jedan film, onda sam zaspao, i znam da sam sutra morao da idem da overim knjizicu

Искрено, мени је коцка срање. Тачније, идеја одлична, а реализација говно. И просто, сама прича је толико усрана збрзана и сјебана, да је то невероватно.

meni je u suštini dobra samo prva kocka, ali jeste malo zbrzana

http://www.imdb.com/title/tt0443680/
ovo je jedan nadasve lep film, saundtrek ubija, bred klasično do jaja, kejsi aflek razvalio kolko je iritantan, a takva mu je i uloga, nači dobar, i kadrovi i fotografija sve je do jaja. baš lep film

Hvala Oče, baš mi se gleda film sa ovakvom tematikom, ide na skidanje. Bog Vas blagoslovio.

meni je kjub ok film,drzao je paznu,zaci dobar,a hajperkjub,tj drugi deo kjuba mi je vrh,jer je stvoren za gledanje dok si navaren...treci deo tj kjub ziro,nisam gledao

ollanik

sinoc sam gledao neki sranje film,al ne mogu imena setiti se

Da nije ovaj možda?

http://www.imdb.com/title/tt0067185/
Kultni, sa razlogom, nije surealan koliko deluje.
http://www.imdb.com/title/tt0374546/
Izuzetan film, mada ne bih preporucio onima koji ne vole spore filmove.
http://www.imdb.com/title/tt0039192/
U stilu Bergmanovog Winter lighta, ali na holivudski nacin, ipak vredi pogledati.

@kaunt,jok,ovo je druga vrsta govneta

Odličan Donnie Darko, upravo sam završio sa gledanjem. Bio mi je malo konfuzan ali mislim da sam pohvato sve na kraju, za svaki slučaj odgledaću ga još koji put.

Да образложим свој хејт према "Коцки". Прича невероватно обећава, јако добра идеја, потенцијално јако занимљива прича, и шта се деси, они су од филма који треба да те учини клаустрофобичним, да те доведе до стања где ти није пријатно да се затвориш у собу, пренаглашеном глумом у појединим моментима, збрзавањем радње и са превише акције у филму, а бога ми и лошом атмосфером допринели томе да филм гледам као било које акционо говно, онако, држи пажњу, али није филм који остави било какав утисак. Држи пажњу јер уместо да убаце психолошки моменат и направе класик за сва времена, они направе акцију и самим тим направе нешто што ћеш да одгледаш сада и заборавиш за месец дана.

Ево прича ти се своди на ово:
њих неколико се нађе у затвореној коцки, која има не знам ни ја колико просторија у облику коцке. Прво пар њих изгине од неких курчевих замки. Е онда науче како да избегавају замке, захваљујући неким бројевима које аутистични лик зна да рачуна, али црњо флипне и крене да их тамани као стоку. Али не да флипне у смислу, човек полудео у коцки, него је црњо типичан онај лик "жено курво, ручак је требало да буде пре 15 минута, дођи да те измлатим". Капирам да није тако замишљено, али је лоша глума довела до тога. Е онда се стока јури по коцки и тако те муње. На крају скоро сви изгину.

СПОИЛЕР АЛЕР Преживи само аутистични лик.

Kocka je govno film, isto kao i exam, s tim sto je kocka bas tresina. Joj, kako idiotski zavrsetak filma ima exam.

ja poco da gledam ovaj http://www.imdb.com/title/tt1087890/?ref_=rvi_tt moro sam da prekinem posle 20 min posle cu da nastavim izgleda da je dobar film.poz