Prijava

bvdlga, evo samo da se prijavim da nisam.

Džonovane, sve ovo tokom filma što priča neko, to nije Denzel već đavo. Na kraju će ga đavo zajebati, tako što će ući u mačku, a Denzel je mislio da ga odvede u izolovano mjesto bez duša da bi mogao da ga ubije jer kad rikne jedinka u kojoj je đavo, on ima fore 500 stopa da nađe drugu jedinku. Milslio je da u šumi nema nikoga, ali se zajebao. Otrovao se i riknuo, đavo izašao iz njega, ali našao mačku i ušao u nju i ostao živ. Pozdrav
http://memecrunch.com/image/50ecc6cfafa96f3514000041.jpg?w=400

gledao sam pre neki dan Inception- jako ozbiljan film. u opisu sam pročitao jednom prilikom da je ovo u domenu naučne fantastike pa sam u startu bio malo skeptičan jer (pored toga što mi je u genima) jednostavno mi je bolesno da gledam retardirane kompjuterske efekte ili u najgorem slučaju džinove i zombije. ALI, inception gotovo da uopšte nije fantastičan, govori o snu u snu u snu a to je realno jedino pšta je nerealno je da su akteri svi u istom snu pomoću nekih skalamerija itd.
obožavam filmove koji impliciraju tako neke mozgalice, majndfakove i ideje, sjajne ideje tako da je ovo u samom vrhu moje top liste i PREPORUČUJem svakom. čak sam kreno da plačem u zadnjoj sceni koja je mnogo brzo sevnula kada dikaprio zagrli klince, što daje filmu još veću ozbiljnost jer su mogli ovu i mnoge scene da razvlače do mile volje a da opet ostanu zanimljive. sve u svemu svaka čast ovom kristoferu nolanu sjajno odradjen projekat.

i, da, za vendetu nisam se zajebavao a video sam dsota vaših komentara. video, ne sve i pročitao. ali želim da kažem da negledate na film iz pravog ugla naravno da je gocno ako se gleda poenta kao neki lik sa maskom oće da sruši zgradu da bi narodu biulo bolje a ne zna se ni kako će to funkcionisati ni ništa. meni je recimo fantastičan momenat kada natali portman krene da plače nakon iščitanog onog teksta na toalet papiru koji je napisala nekada davno zatvorenica i koja je isto tako plakala tada i koja je tako komunicirala sa svetom uopšte, ne znam sad ni najbolje da objasnim a i mrzi me. ali ta situacija je toliko realna da je nevera one imaju u tim trenucima samo jedna drugu i povezane su emocijama a vremenski su totalnoi razdvojene, ta u zatvoru što je to pisala je umrla mnogo pre nego što je ova to pročitala. ima još tu dostra sjajnih scena i naravno dosta inteligentinih konverzacija... film mi se dopao jer razmišlja mnogo slično kao ja tako da sam verovatno subjektivan dosta u pitanju sa njim ali i cela priča te uvuče lagano i drži pažnju od prvog do tadnjeg minuta

dajte neki koji je sličan ovvima što sam naveo da ima majndfaka

šta si naveo samo inception
mašinista mi recimo pada na pamet

Вендета је филм за ретарде, нема ту много приче.

Enter The Void od Gaspara Noe, ultimativni majndfak

Mullholland Dr. od Linča takođe

Srbendo, evo ti pet majndfakova. I troši polako, dug je mjesec.

http://www.imdb.com/title/tt0264616/
http://www.imdb.com/title/tt0235198/
http://www.imdb.com/title/tt0081633/
http://www.imdb.com/title/tt0118804/?ref_=nv_sr_1
https://www.youtube.com/watch?v=oSYBDZEHB6s

Drugi po redu jebe, ova dva zadnja su škotske produkcije i imaju savršenu dozu degeneričnog uma koji se klacka na granici mogućeg.

Ovaj treći je pojelo vreme, to generalno važi i za Brazil (bar po pitanju scenografije/efekata), ali oba rasturaju.

Mad Max - ono ok, mozda sam malo vise ocekivao, ali solidna 2h akcije jurenje i ti fazoni

sad tek odgledao pulp fiction.neko je ovde rekao da nije nista posebno, takvi likovi treba da se banuju

Sad si tek gledao Pulp Fiction? Šta si radio prije toga, bio previše zauzet obilaskom San Marina?