Prijava

Originalan i zanimljiv, ima pomalo filozofije, metafizike, naucne fantastike. Preporuka.
http://www.imdb.com/title/tt2414766/?ref_=nv_sr_1

Gledao onaj toliko pominjani Hunt, odlican!

http://www.imdb.com/title/tt0113375/

Одличан. Најбољи из те навијачке приче.

Gledo neko?
P.S. Koliko je Rasel ojebao glumom kada je ocena filma preko 7, uzevši u obzir da u njemu glumi i crvotočina Ben Aflek
http://www.imdb.com/title/tt0473705/?ref_=nm_flmg_act_17

Bio danas Rear Window na hrt-u. Vrlo ljubaznije mi je legao nego pre godinak kad sam gledo na računaru. Kakav holivudski krem Džejms Stjuart i Grejs Keli...
Inače, preporučujem Cobain: Montage of Heck
http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt4229236/
Maestralan dokumentarac, crtani o Kobejnu, gomila snimaka iz kolekcije Kortni Lav, psihopata njegova keva, jako jako kvalitetan posao su odradili. Fun fact: Ne pojavljuje se uopšte Dejv Grol

Nije Grol mogao ići na snimanje, skoro je slomio nogu LOL

ima isto novo o kurtu soaked in bleach http://www.imdb.com/title/tt3253624/ koji gura onu priču da mu je zgutikurina prenaspermana namestila da ga ukantaju a da izgleda kao da je digao ruku na sebe jer je krenuo da menja testament, šta li, sve u svemu kao planirao je da joj zabije starku u ispucanu crvljivu kanturinu. nisam još stigao da pogledam.

http://www.imdb.com/title/tt3253624/ koji gura onu priču da mu je zgutikurina prenaspermana namestila da ga ukantaju a da izgleda kao da je digao ruku na sebe jer je krenuo da menja testament, šta li, sve u svemu kao planirao je da joj zabije starku u ispucanu crvljivu kanturinu. nisam još stigao da pogledam.

Ако је ово тачно, одма' би јој платио пиво. Спасила нас је његових просеравања. Додуше, са друге стране, врло вероватно је допринела настајању култа смарача и имплицитно глобалном тренду штампања мајици са његовим ликом.

Ако је ово тачно, одма' би јој платио пиво. Спасила нас је његових просеравања. Додуше, са друге стране, врло вероватно је допринела настајању култа смарача и имплицитно глобалном тренду штампања мајици са његовим ликом.

+1

skinuo sam ovaj sa kobejnom i stigao do 41:32 minuta i moj utisak do sad je----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------dobar!

dobar ovaj sa kobejnom kao sto sam i ocekivao jer ipak se radi o prelegendi

inace skinuo sam ovaj http://www.imdb.com/title/tt2273657/?ref_=nm_flmg_act_5 pa da vidimo

inace gledao sam neki film na tv-u, mnogo moacn je, probudio je neka snazna osecanja u meni. Ne znam kako se zove al kao radi se o tome da englezi pohapse neke irce samo zato sto su irci i onda ih drze u zatvoru 15 godina jednog i obese posle petnaest godina kao uspeju da dokazu da im je sve smesteno. Jako emotivna prica

dajte neki za opuštanje učiš od jutra, nešto zanimljivo a opet umereno kvalitetno
al da nije pornić

kakav je onaj kusturicin o maradoni?