Prijava

Auuu,Brolin,jbt...Kakvu je generaciju tad Svedska imala,bruka...

Realno, niko sa 22 godine nije pravio ovakve "pizdraije" ko što ih Mesi pravi sad... mada je još rano da se kaže da je najbolji fudbaler svih vremena, ali sam više nego siguran da kada bude završio karijeru, niko neće moći ni da mu prismrdi!

Naravno Predraze, pod uslovom da Zaneti ode u penziju. :)

Mali, 'de si poš'o? :))

Zajebavam se, dobar je Mesi skroz. Skoro sigurno ce biti najbolji strelac Lige sampiona. Vec sad ima oko 30-ak a matori Inzagi ~65. Stize ga opusteno za koju godinu.

Ја мислим да ће ово СП одредити даљи ток његове каријере, ако не буде добро играо завршиће као Роналдињо.

Заборавих да споменем Кевин Филипса док је играо У Сандерленду.

A o Zanetiju ne treba trošiti reči... čoveku bi trebali da podignu bistu na sred Meace kad završi karijeru. Verovatno da ne postoji čovek koji je isplativija investicija ikada od njega. Skoro kad sam čuo da čovek mora da preskoči jednu tekmu, mislio sam da je neka prvoaprilska šala :))

Odlicna tema!

Kalea, najbolji!
http://www.jelenfootball.com/slike/igraci/igrac-7643.jpg

poznatiji severnije kao Dejan Osmanovic.

Меси је класа и ако овако настави можда буде од њега једног дана легенда. Међутим, сетите се шта је радио Роналдињо, по мени на врхунцу је био дупло бољи од Месија, а да не причам о техници. Чак и Роналдо манекен има много бољи дриблинг од Месија. Уопште, прецењен играч ал' у овом тренутку вероватно најбољи на свету. Наравно, најбољи икада је Драган Џајић. И то не само зато што навијам за Звезду, већ зато што је човек стварно био најбољи. Штета што данас нема много снимака или бар нису лако доступни, па да виде ови клинци данас шта је прави играч. Додао би и Зидана и Аимара, овај други није тај ниво ал' сам га увек готивио.

... а од домаћих - Дејо Савићевић, убједљиво испред свих. Добар је био и Мијат, али га је сјебала она пречка. Опет, од ових које сам гледао, не пикају се они старији.

Слику не умијем да окачим, јеби га...

Ronalda jebe sto ga iz nekog razloga svi potcenjuju. Ove sezone im je on bio ubedljivo najbolji, jedini je nesto i znao. Skoro na svakoj utakmici je davao po gol, a cesto i vise. Nego jebiga, valjda su za 94 miliona ocekivali da moze da leti. Bio bi on mozda i bolji od Mesija da ima Cavija i Inijestu iza sebe a ne one sabane u Realu kojima je skroz demode da trce. :)

Nije stvar samo u tehnici evomene... dečko toliko dobro koristi svoje nisko težište i promenu pravca da ih samo slaže ko kegle... a već 5 godina igra na vrhunskom nivou, samo što većina ljudi primećuje to njegovo vanserijsko od kad je "čika Zuba" otišao iz Barselone... al' ajd samo polako, tek će imati šta da se vidi :)

Јебени Ле Тисије. Да је икада хтео да оде из Саутемптона, ко зна де би му био крај.

http://www.youtube.com/watch?v=FSsdfe4Z69g

Ерик Кантона!
Да није звекнуо оног лика на текми, био би најбољи.

Јеби га не знам ни ја да турнем слику. :)

E da jebote, ja se setih tek kad videh tvoj avatar. Ogresih se o coveka. :)

http://www.youtube.com/watch?v=1Z4DAaQe7Q4

Jedan od najboljih golova. A gledao sam ovu utakmicu na TV-u. :) Tad sam i navijao za Celzi, bas su bili face. Sad su mindjusari, bljak.

Тотално си у праву да су сада минђушари, једноставно када је дошао Абрамович срушио је све. Иначе баш је Зола отишао таман што ће Роман доћи.
И био ми је бољи Челси тада када нису освајали трофеје, него сада. :)

Naravno da je bio bolji, kul su tim bili. I sad su mi, aj da kazem, najgotivniji od svih Engleza, al' nije to to. :)

Drogba je dobar, al' ga ne volim sto je camuga. Mislim, i Haselbajnk je bio tamnoput, ali on je covek bio crnac, nije bio camuga. :)))

A i Haselbajnkov cale bio tezak roker ime mu dao po Hendriksu i Pink Flojdu,ne znam da li ste znali?

Erik Kantona, jebeni ludi Francuz :)))

S obzirom na to da stvarno ne pratim sport i da sam u školskom timu igrao prečku, a da imam ogromnu želju da bacim post na ovu temu kao i ostali dečaci sa sajta, ovaj lik je moj favorit :)))

http://www.youtube.com/watch?v=iwaotbSw9EY

To je cuveni Rene Igita :)

Мени је Канизарес био голман број 1, знао је да прими смешне голове ал' и да прави невиђене параде. Луђи од Бартеза.