Prijava

Ја сам чуо да те не приме у војску ако си геј.
Е, сад се поставља питање како се то доказује.

примају код нас гејеве у војску...
а моје мишљење је да и треба да их примају ако већ сами то хоће да раде...
Метак ће да убије, испалио њега стрејт или геј...исти ђаво...

Доказује се ритуалом кушања. Вежу те за столицу, поставе испред тебе, у маниру грчких класичних скулптура извајаног мужјака. Ако ти се дигне, не рачунај на дозволу за поседовање оружја.

примају код нас гејеве у војску...
а моје мишљење је да и треба да их примају ако већ сами то хоће да раде...
Метак ће да убије, испалио њега стрејт или геј...исти ђаво...

Не примају, проверена информација...

Пеки говори из искуства! :))

Пеки говори из искуства! :))

Знао сам да ће то неко да каже... :)

Не озбиљно, мислим да је просто питање кад се попуњава формулар, да кажеш само да или не. Сад, гејлије могу да лажу, али онда су само још веће педерчине ако воле курац, а одбијају да признају.

пре пар дана сам читао како се наша војска хвали тиме што прима и геј и лезбо...

а и по закону не примају само људе са инвалидитетом или људе који имају неку болест.

Хомосексуализам се више не сматра за болест, па примају. А причао ми и један бивши официр да их је увек било, и да су увек знали да их има у војсци... :)...

Не озбиљно, мислим да је просто питање кад се попуњава формулар, да кажеш само да или не.

Па ако је ово истина, онда они који не желе да иду у војску само кажу да су дукатлије и завршено. :)
Мада сад са овом професионализациојом војске, мислим да ће и они моћи да иду.

Значи, ако успем да се натерам да ми се дигне кад ми изнесу лепо извајаног мужјака, ослобађају ме војске? :) Мислим да то није тешко постићи тренингом. А како знају какав мушкарац ми је тип? Неко воли ликове попут Милана Станковића, неко воли мужевне попут Бруса Вилиса. :)))

Капирам да све зависи од мочуге коју ставе пред тебе. :)

Нема силе. Једино бих мог'о да се напалим на Бруса Вилиса, Шона Пена и Џејмса Хетфилда. Можда и на покојног Грегори Пека, али он је покојни.

Ништа од мог ескивирања војске...

Sad je meni jasno zašto Mrmun nije dobio poziv za vojsku. :)

Ma jok bre. U svakom vojnom odesku ima po jedan gej koji radi tipa administrativne poslove. E, on je aktivni učesnik testiranja. Onaj koji se izjašnjava kao gej treba da prođe test sa njim, tako što ga primi sa osmehom na licu :). Meni to deluje logičnije od testa kušanja :))))

Primaju gejeve u vojsku, jedni moji ortaci mi pričali za nekog vodnika, lika ladno zvali Vodnik Ignasio...više se od njega plašili nego od ostalih :)

Па реално је да ће да га се плаше. Тај не каже "јебаћу те у дупе" и да ти задатак да копаш ров у бетону. Тај те јебе у дупе, па ти онда накачи физикалисање.

ефикасан начин утеривања страха и којечега још међу војнике, wojtek :)

Ono o cemu ljudi nemaju pojma je da su homoseksualci uglavnom feminizirani i pasivni (u seksualnom smislu), tako da ce te u krajnjem slucaju moliti da ti njih opalis, nego oni tebe. A i slaba je verovatnoca da ce biti i u vojsci.
Mada, ako je to neki pukovnik ili nesto... Au, to onda nece na dobro da izadje. xD

Ne znam ljudi, dok god sjede u svojim kućama i tamo međusobno dijele dukate - nisu problem. Uostalom kao i svi drugi.
Ako izađu na ulicu i počnu da maltretiraju ljude (a već na veliko maltretiraju preko TV stanica) naći ću se u društvu navijača, ratnih veterana i skinjara. Pozdrav.

Pa neće oni da tebe smaraju da im se pridržiš. Samo ih pustiš da završe svoj posao i odu. Šta im smeta toliko. Pa opasnije je mnogo sakupljati navijače koji samo znaju da razbijaju grad nego ljude koji šire ljubav, kakva god ona daje.

Neko to upoređuje i sa pedofilijom, što je nedopustivo uporediti. Kao u fazonu "ako ih pustimo, i pedofili će da traže svoja prava, bla, bla...". To nije tako. Pedofili su bolesnici koji siluju malu decu, a da budeš homoseksualac ili lezbejka ne može niko da te natera (osim ako nisi duboko u sebi upravo to). Porediti je potpuno pogrešno jer niko normalan neće prihvatiti to jer oni siluju decu, a gay u toj priči niko niti prisiljava niti siluje. Debela je razlika. ;)