Prijava

Ако сам шта научио из тих америчких филмова, то је да ћеш највише сиса видети ако се правиш да си геј.

Кад будем отворио своју школу језика, у њој ће радити само мушкарци. Прво, зато што мислим да су мушкарци бољи филолози, а друго, зато што мислим да су мушкарци бољи наставници.

Obojica? :)))
Kolega, duboko si me razočarao!

Kolega, duboko si me razočarao!

Ти си можда и кул наставница, али то је зато што си једним делом мушкарац!

Znala sam da će da me zajebava što nemam sise!

E da, imam još jednu važnu nedoumicu, molim vas da mi date svoja mišljenja koja ću pročitati večeras kada ponovo zasednem za komp:

Odvojeni toaleti (veceji, jebiga) za muškarce i žene su nastali kao posledica seksualnog tabua - sramota je navodno da gledaš golu ili polugolu osobu suprotnog pola jerbo sa tim polom tvoj pol treba da opšti. To i dalje dominira. U toj matematici su gejevi zaboravljeni, mada su im prava priznata odavno u nekim razvijenim zemljama. Dakle, ja sam sada na pisoaru izložen pogledima gejeva koji me potencijalno smatraju za seksualni objekat. Smatram da su mi prava time ugrožena, odnosno da sam doveden u neravnopravan položaj u odnosu na gejeve.

Ako vam je ovo smešna pritužba, zamislite pritužbu žene koja je primorana da piški na čučavcu (koji nema kabinu) u muškom veceu u nekoj firmi jer nema odvojenog toaleta za žene. Ista stvar.

Ako vam je ovo smešna pritužba, zamislite pritužbu žene koja je primorana da piški na čučavcu (koji nema kabinu) u muškom veceu u nekoj firmi jer nema odvojenog toaleta za žene. Ista stvar.

Ništa strašno. Obično ima vrata. U gorem si položaju.

Dakle, ja sam sada na pisoaru izložen pogledima gejeva koji me potencijalno smatraju za seksualni objekat.

Стално ми се дешава. Кад год не могу да уђем у кабину и принуђен сам да пишам у писоар, онај поред ми гледа у пимпек. ШКК? Зашто би га занимао мој пимпек?

Интересантно запажање, Окс, не верујем да је могуће регулисати тај проблем.

Оксе, ја нпр. имам напредну школу па имамо Унисекс вецеје, тако да си изложен погледима свих, али немамо зато ни чучавце ни писоаре него све су шоље...

Стално ми се дешава. Кад год не могу да уђем у кабину и принуђен сам да пишам у писоар, онај поред ми гледа у пимпек. ШКК? Зашто би га занимао мој пимпек?

Jbg, ipak si na glasu... :)

Džimi, zato što imaš megalomansku kurčinu od 25 santima! Ja neam tija problema. :)

Ja u vojsci nisam uopšte imao vrata na kabinama sa čučavcima. Ko god uđe, vidi kako ti se govno odvaja od tela. Imao sam zatvor 15 dana.

homofobi

Kako mi se opasno prisere pri pomeni ove reči. Dobijam gadan, baš gadan napad dijareje. Upravo. Sere mi se. Odoh samo da se iskenjam, pa ću posle još dodati nešto na ovu temu...

Evo, završio sam. Bilo je tu negde oko kilo govana.
Dakle šta reći o "homofobima" i "homofobiji"?
Ništa, zato što je ta reč usiljeno nametnuta od strane najmoćnijih svetskih koljača u žutaru... Izmišljena je i besmislena. Ona zapravo predstavlja transfer straha sa furundžija na one koji ne podnose tu vaskoliku pederastiju. Svoj STRAH (fobo, fobija) od progona, batina i diskriminacije oni jednostavno žele da prebace na one koji čine da se tako osećaju (odbačeni od društva, izolovani). Ali to ne može tako jer to jednostavno - nije istina. Nije u pitanju STRAH, već MRŽNJA prema pederima. A mržnja na latinskom ima drugačiji predmetak - MIZO.
Znači, ispravna terminologija te reči bi glasila otprilike: homomizija. Ili bar nešto slično.
Na taj način oni žele da od mržnje prema njima naprave strah od njih, što je priznaćete, malo patetično. Ali želje su jedno a realnost je drugo...

A zašto je onda ksenofobija mržnja prema strancima, a ne strah od njih?

Zbog sira i ono drugo...
Nije mržnja nego je strah.

Zbog sira i ono drugo...
Nije mržnja nego je strah.

http://img844.imageshack.us/img844/5487/strah.jpg
Vidiš, jeste i strah, a ipak definisano kao prvenstveno mržnja. Izgleda da pederski lobi stoji i iza toga. Ili lobi stranaca.

Ah, možemo mi tako u nedogled...
http://www.vokabular.org/?lang=sr-lat&search=fobija&Submit=Tra%C5%BEi
Verovatno zato što za predmetak MIZO ne postoji nastavak; kao MIZIJA npr. Onda je i mržnja tu okarakterisana kao FOBIJA. Ali zna se koje je osnovno značenje reči FOBIJA.

Ne možemo u nedogled, samo do ovde. Pusti ti vokabular. On je napravljen od Vujaklije, a Vujaklija je prilično netačan i neprecizan rečnik. Evo ti SANU, opet. Primetićeš da postoje dva značenja, od kojih strah jeste primarno, ali pogledaj primere i za mržnju. Ne stoji ti teorija.
http://img834.imageshack.us/img834/5487/strah.jpg
EDIT: Nije SANU, već Matica.

On je napravljen od Vujaklije, a Vujaklija je prilično netačan i neprecizan rečnik.

Aj zdravo!!!
Najprodavaniji i najcenjeniji rečnik netačan i neprecizan? U pravu si, ovde završavamo.
Ne stoji mi teorija, a sam kažeš da je strah primarno značenje?
Ko tu koga sada zajebava...?