Prijava

Pa šta. I Aleksandar Veliki je bio biseksualac.

Pa i Leonida i njegovih 300 su svi bili biseksualci, ali se to nije krilo. Ne znam u kom trenutku je to postalo "nenormalno", ali znam da bi poznati mnogo pomogli gej populaciji ako bi se deklarisali.

Другим речима, Александар је био геј с мудима. :)

Čekamo da se neko iz mod ekipe oglasi, statistički, trebalo bi neko da bude. :)

Ма ајде. Ко год овде да дође на власт у догледно време, караће га црнци. Сећаш се Слобе, што је морао да пуши стојећи да се Србија не би сагињала?

Pa šta. I Aleksandar Veliki je bio biseksualac.

Једна од већих заблуда, лукаво искоришћена од геј популације. За то да је био геј или би нема доказа. Само да му је тај неки био Хепаст или како се већ тачно звао, био близак пријатељ, и нигде се не помиње сексуална конотација.

Čekamo da se neko iz mod ekipe oglasi, statistički, trebalo bi neko da bude. :)

Pa stavite Kostića za moda i eto :)

Evo sad će Džimi da me navede. ;)
Ne znam kako nije do sad. ;))

http://vukajlija.com/forum/teme/9455-gej-je-okej-tema-za-dukatlije-i-antidukatlije?strana=30#post_1281513

Aleksandar je bio aktivni gaja, dok ovi "naši" kada dobiju u prkno od Evropske unije i Haga, veselo vrckaju guzama i pitaju: "Kad ćemo opet da se zalažemo za ulazak Srbije u Evropsku uniju?" :D

Да, бре, не јављају се људи нешто. Једино је Филантропофоб признао да је би и онај један што је написао дефиницију из мог првог поста на теми је рекао да је геј. Добро, и за Енерџи знамо да је би, нема шта да признаје. :)

Шта ти је пропаганда а?

и за Енерџи знамо да је би, нема шта да признаје. :)

Pročulo se. Nego ko će da me brani ako me nađu u gradu? Ja ovako slaba žena...

Да, бре, не јављају се људи нешто.

Američki filmovi nas uče da je homofobija samo znak potisnute homoseksualnosti. Pa eto, javili su se.

Američki filmovi nas uče

E ovo je najsmešnije što sam danas pročitao :)

Pa naravno da uče. Šta, kao ne uče? Hoćeš amerčku tehnologiju, nećeš američke filmove? Ne može.

Ja ništa nisam naučio iz američkih filmova, osim nešto malo oralne tehnike u seksu. :P

Ja sam naučio da je sve moguće ukoliko veruješ u sebe. Isto tako, moguće je biti otvoreno homoseksualac, prihvaćen u sredini, nemaltretiran na radnom mestu, netučen na ulici, uspešan, neistraumiran i zadovoljan, samo ako veruješ u sebe. Veruješ lepo u sebe, pokupiš stvari, pobegneš iz ove zemlje, odeš negde gde neće da te muče, i a u pičku materinu.

Ja ne shvatam čemu tolika frka oko gejeva. Njih je uvek bilo a verovatno će ih i biti. Nemo' sad da mi prodajete muda za bubrege sa pričama "toga nije bilo u moje vreme", bilo je samo što je ljude tada bolelo dupe da li ga neko prima u dupe ili ne. A što se tiče parade, da li ste protiv cirkuskih parada ili karnevala? U Riju kada izađu one Brazilke sve nauljene samo u tangicama to je ok jel'? Pa Srbi smi mi, ako nekome nešto kažeš da ne može on baš u inat hoće, to važi i za srpske pedere. Ignoriši ih, šta se primate toliko. Znate onu izreku "onaj ko se bori protiv zveri postaje zver". Tako i vi homofobi će na kraju da postanete pederi, jer zašto bi vam smetali ako se ne pronalazite u njima? Vi što mrzite pedere ste veći pederi od njih.

Кад будем отворио своју школу језика, у њој ће радити само мушкарци. Прво, зато што мислим да су мушкарци бољи филолози, а друго, зато што мислим да су мушкарци бољи наставници.

Е, сад, делиће се на стрејт и геј мушкарце (фала богу, на мом факсу их има ко гована). Геј мушкарци ће предавати групама у којима преовлађују жене, а стрјт мушкарци ће предавати групама у којима преовлађују мушкарци, како се не би превише мешало приватно и професионално.

Тако да, на радном месту неће бити дискриминације.

Al' ste se raspisali, majku vam...

Ali homosexualnost je bolest zato sto Bog nije stvorio Adama i Stevu

Bog ne postoji. Tako da nije mogao nikoga da stvori.

a i postoje medicinske cinjenice da dolazi do mutacije jednog lanca gena DNK kod homosexualaca.

Dolazi do mutacije kod svih ljudi. Svačiji DNK je drugačiji. (well, duh) -.-

Mutacija je jedan od osnovnih mehanizama evolucije. Ali čekaj, otkud ti veruješ u Adama i Evu i mutaciju DNK istovremeno?

Lepo si mu rekao.

Blaz
Samo se vi smejte i lupajte gluposti tipa incest,molim te o cemu pricas !!! Procitaj prvo bibliju pa onda pocni da kritikujes ;) Bedni crvi videli bi ste vi sta je Bog da su oko vase glave granate padale tokom Oluje. Nego zivite ko bubrezi u loju, od tatine i mamine plate.Paraziti koji misle da su iznad svih. Gordost je najomiljeniji greh Lucifera ;) Svi pricate i lajete ali i sami znate da ce uskoro kraj svemu....vec se sve priprema....ovo sto najavljuju je samo upozorenje za ono sto tek dolazi...sve lepo pise i sve sto je napisano desilo se,desava se i desice se. Oci imate a ne vidite,usi imate a ne cujete ;)
Sada disete i hulite samo zato sto je to Njegova volja, i vi imate svoju ulogu u ovom svetu. Hteli to ili ne.....samo je jedna sudbina,samo je jedna buducnost !

Pišeš protiv homoseksualaca a koristiš toliko gej smajlija? Malo je paradoksalno.
Sumnjam da troluješ, jer je ovo enormna glupost za bilo kog trola, posebno sa smajlićima.
Ali ako je ovo tvoje mišljenje, imaš ozbiljnih psihičkih problema...

I da ne trolujem, sve sto sam rekao ozbiljno mislim

Toliko o tome.

Ја кад бих видео два геја како се љубе, било би ми скроз симпатично и скинуо бих им капу, јер имају муда то да раде јавно. Риспект.

Taj rad.

Naravno, ti ćeš da se smeješ poslednji. Kad bude došao kraj sveta, otići ćeš na onaj svet sa osmehom, ali posle će te uhvatiti đavoli i kuvati u kazanu, jer osuđuješ umesto da praštaš sa ljubavlju, i da se moliš Bogu da oprosti grešnicima, navede ih na pravi put i primi ih pod svoj skut. Kuvan si, bratac.

ahahahahah :)

korov ce biti unisten a novo seme posuto

"Korov" se uvek vraća, a seme vene.

Blaz
Imaju jer sve je to jedan veliki plan a ako mislis da sam nalozeni klinac ......grdno se varas...vec sam odgovorio pekky ko sam i sta sam...ne nameravam i tebi......
Greska , da citas razumeo bi.......zasto uopste ulazite u rasoravu ako ne znate osnovu....procitaj Otkrivenje Jovanovo......ili odslusaj na video google propovedi srpskog najpoznatijeg teologa Sime RAlevica !

Hoćemo, hoćemo. ALi ti prvo nama nauči da pišeš.

Valdemar
Ne pokusavajte da me procitate...
Pa onda prestani da pišeš.

Ahahahaha :))

Ne mogu dalje da čitam, otišli ste na politiku i sisteme.
Samo još da dodam, Džimi je na ovoj temi objasnio.