Prijava

http://i371.photobucket.com/albums/oo158/Talyseon/paranormal.jpg

najgore ulozenih 3.5 eura u mom zivotu, napustio sam bioskop posle 15 minuta

Svaki film sa Adam Sandlerom i Ben Stilerom

Jes`,Arizona Drim.Ovi ostali,depresija i devijacija.
Eh,da,i ova sranja sa ovim vampirima.Tvajlajt Saga.Ne moze se gleda!

Некад су вампири били страшни, а данас су емо. :))

ne znam da li je najgori, ali najomraženiji: MUNJE.
to nije f od filma. a pržio sam se kad je izašao, lagao bih kad bih rekao danisam :D

Jesu Munje govno,ali da li ima veceg od "Cloverfielda"?Zapitam se cesto kad vidim ocene na IMDB ili pseudo-recenzije samozvanih kriticara da li smo gledali uopste isti film.Nisam hteo da prekinem na pola,ali gorko se kajem jer sam zavrsio gledanje do kraja.

http://www.paranormalpeopleonline.com/media-review/wp-content/uploads/2009/09/cloverfield-2-1024.jpg

Муње су говно на које се ложе исфолирани ин и урбани ликови, што га мени чини још огавнијим, јер мрзим исфолиране ин и урбане ликове, скоро као тру ин и урбане ликове.

kloverfild je ok pošto je veoma zanimljivo snimljen, a i izašao je u trenutku kada je bila blaga suša tih akcionih horora. A ni priča nije toliko loša, nema izrazitih heroja, nema konkretnog neprijatelja, već je to više nešto kao prirodna nepogoda, pošto je nemoguće boriti se protiv istog. eto, par nekih stvari koje se meni dopadaju kod tog filma. Pored kloverfilda, malo pre njega, izašao je španski horor rec. Slična je tehnika snimanja, ali je mnogo bolji. Jedan od najboljih horora koje sam gledao...

Ја бих била искрено захвална кад би неко од вас имао цео овај филм и проследио га. Пошто је и овај мали делић урнебесан.

http://www.youtube.com/watch?v=gkod_vyorEg

Мулуце, тај филм је врхунски, овде му никако није место. Сотоно! :)

Хвала што си ми дао то до зна-нја(ово само ћирилица може да дочара) :)

Обично ни не завршим филм до краја кад видим какво је њесра, па ми сада ич не пада на памет. Мада... Рецимо да ме је у последње време јако разочарала Алиса у Вондерландији са Џ. Депом.

The Ruins
На ово су мислили са оним killer weed. Филм није ни страшан, ни занимљив, ни смешан (чак ни треши смешан). Најобичнија хрпа клишеа. 2 пара у двадесетим годинама крећу да истражују мајанску пирамиду на предлог тоталног странца (који је уз то и Шваба). Једна риба је плавуша, друга бринета. Бринета је паметнија, плавуша је лепша и умире прва. Један лик је доброћудан и глуп, други је паметан и вођа чопора у покушају (очајно одглумљен). Уз све то још и суптилна експлоатација 2012. Нема НИКАКВИХ напетих ситуација, нису чак ни јебену пирамиду искористили ко свет (укупно пет минута се дешава у самој пирамиди). Има пар сцена сецкања, пар пута мање страшних од просечног свињокоља. Типични тинејџерски хорорчић, на нивоу "Wrong Turna", само још мање страшан.

Johnny Castle
http://www.imdb.com/title/tt1114740/
Američki humor u pokusaju...

A, kolko je to glup film. Žali Bože prostora na disku...

Пинк Пантер 2 - први део са Стивом Мартином није испао тако лоше, барем се трудио да се држи оригиналног Клузоа (некако) ал' други део зато нисам могао да гледам...

Indijana Džons i kraljevstvo kristalne lobanje...
Misim, šta reći...
Moj komentarna na tu voćnu salatu koju sam odgledala do kraja: ''Brate, vidi E.T. Ja bih nekog tužila da sam Stiven Spilberg.''
Drug: ''Pa on je napravio ovo sranje.''
Ja: ''Jao, da...''