Prijava

suština u naizgled nedelotvornoj metodi surovog je da je ona koliko je god to moguće objektivna. Ukoliko se sevast pojavi na četu i vi odmah krenete da ga prozivate da je malinar (kako god to sad zvučalo, imalo je uvredljiv ton), dozovliću i da mu ispadne jednom i da opsuje.

Da li je to lepo? Nije. Ali opet, koliko god ja vas, što je isto jana rekla, simpatišem, verujte mi, neće uticati na ispravnost moje odluke.

vađenje iz konteksta ubija ironiju :)

Севаст је малинар?

"suština u naizgled nedelotvornoj metodi surovog je da je ona koliko je god to moguće objektivna. Ukoliko se sevast pojavi na četu i vi odmah krenete da ga prozivate da je malinar (kako god to sad zvučalo, imalo je uvredljiv ton), dozovliću i da mu ispadne jednom i da opsuje."
Surovi ja ti toplo preporucujem ginko forte da ti ojaca malo memoriju. Ja sevasta nisam nazvala malinarom. Nego sam mu lepo rekla da ne spamuje cet sa slikama muva.
I imas gresku. Odluka zato sto je tvoja ne mora da znaci da je ispravna. Tek ce se pokazati da li su tvoje odluke ispravne i ako jesu. Koliko su.

šalim se ja samo.
izvinjavam se na grešci.
potrudiću se da sledeći put budem bolji.

Савест је малинар?

Dzimi zaboga. Ne on. Valjda mu se roditelji time bave ili ne. Znam da je iz Arilja.

Jana opet izigrava domaćicu sajta, koliko vidim... Samo izgleda ne shvata da sajt nije njen... Niti da ona nije toliki faktor da može nekome da kaže da ode odnekud. Bio to čet, forum, ili šta god...

Suki, kako tebe čovek da ne voli bre.
Ti si čudo od čoveka. Sad, kao mod si onako, al jbg :)

Gamby. Ne smaraj. Idi...prijavljuj nepravilnosti i sanjaj da ce tvoj sladak mali avatar blejaati jedan dan ispod Surovljevog. Sanjaj. Smaras i dosadan si. Ja zaista ne znam da li je moguce da ti transparentnije kazem da mi nisi interesantan.

A ne znam što se ovoliko zamlaćujete Sevastom, kad ga je toliko lako ignorisati...

Ja misilim da svi mi umiremo da Jani budemo interesantni. Štaviše, ja sanjam da je jednog dana oženim.

Logično je da treba banovati one koji vređaju i suptilno i vulgarno. Upozorenje pa ban. Ne vidim čemu filozofija.

''Dzimi zaboga. Ne on. Valjda mu se roditelji time bave ili ne. Znam da je iz Arilja.''

Забога, зајебавам се.
Зашто људи мисле да сам увек озбиљан?

O tome i ja pričam, ne shvatam zašto se neko toliko uzbuđuje oko ovoga. Ne samo oko Sevasta, već uopšte.

Ne gambi ne svi. A nemoj da lagis ti ne umires od zelje da mi budes interesantan. Ti umires od zelje da budes nekom, bilo kom...bilo kojoj osobi na ovom sajtu interesantan. A takve osobe ako su i bitisale na ovom sajtu..davno su zaboravile sifre.

Nisam hteo da se ukljucim u ovu temu, ali izgleda da cu morati.

Gamby, realno, smaras. :)))

@Dzimi. I ja sam se zajebavala. :)

kao mod sam onako, svačiji, a ne vaš privatni moderator. to pokušavam da vam kažem, ali teško je nekome ukazati na geršku na internetu, pošto uglavnom svi imaju tendenciju da se drže svoje strane priče.

mogu da se prebacim u taj režim rada koji mi preporučujete, ali videle bi kako bi to funkcionisalo... jana verovatno ne bi trpela posledice, ali ti maro bi bila banovana na dnevnoj bazi, veruj mi. niste dovoljno objektivne. ono što želim da kažem je da umeš da budeš izuzetno neprijatna prema ljudima koji ti se ne dopadaju. sa razlogom ili bez razloga, ja ne ulazim u to.

evo recimo ti ne možeš da pretpostaviš koliko mene može da pogodi ovo što si u šali rekla da sam kao moderator, "onako".

možda nimalo, ali možda stvarno može da me povredi. sve je to relativno, a ovaj sajt nije karakterističan sajt gde se na prvi spomen vulgarnosti ljudi banuju, pošto je gladak jezik jedna od obeležja sajta.

Mirjana, to je razlika u mišljenju. Ako tebi ne smeta da te neko naziva kurvom, da ti kaže da ga pušiš, meni ne smeta. Tvoj izbor.

Isto važi i za Gabmija koji koristi teme za spam i da bi bio aktivan, jer je javna tajna da tipuje da bude mod.
Gamby, moraš da budeš malo kreativniji, elokventniji, da daš neki pametan predlog, a ne samo da žvrljaš po forumu i da glumiš tatu.