Prijava

takođe, baš zbog činjenice da je sajt onako po prirodi, pomalo divalj, ja nikako ne mogu da budem upućen da li je sevast rekao jani "puši karu" u šali ili kao uvredu, naročito zato što je janina reakcija u tom rtenutku izostala. Ti si se našla dovoljno upuććenom maro da joj budeš drveni advokat i da se žališ, ali šta recimo da je jana tebi iz zezanja rekla da pušiš karu, a da sam ja to video i banovao? onda bi se žalile i objašnjavale kako je to iz zezanja.

činjenica je da sam znao i bio upućen u odnos članova i da sam možda pogrešio, ali morate se složiti da je nemoguće da budem upućen uvek, redovno, u međuljudske odnose i simpatije na sajtu, niti se to od mene traži.

Istina, razlika u mišljenju. Na netu mi, naravno, ne smeta, jer onda znam i kakva je osoba koja me proziva. Svako je jak na četu. Uživo bih zgazila svakog ko me tako nazove.

Joj Surovi leba ti.
Šta filozofiraš toliko?
Znaš ti dobro sve tokove reke ČET.
Pritom ti kažem da će moje ponašanje na četu biti u skladu sa tim koji je od modova prisutan na njemu.
Iskoristiću neke pogodnosti tvog mekog srca.
I vi se štitite kao modovi, pa što ne bi mogli i autori to da rade. :P

Ko filozofira? Bio sam veoma precizan.
Tok reke ČET je da se ti sa tvojom ekipom često postavljaš kao da je to tvoje privatno igralište i često si izuzetno neprijatna prema autorima koji bi da se priključe razgovoru, što je njihovo pravo. Znači nisi hladna ili nezainteresovana, već neprijatna. To znam.

Kako se to tačno "MI" (povraća mi se od tog izdvajanja moderatora, kao da smo gubavci) međusobno štitimo?

Surovi moja reakcija je potupno izostala zato sto sam bila dobre volje i osecala sam se velikodusno.
Molim te. Ali molim te. Nemoj to da pricas posto je ovaj sajt divalj malo po prirodi mogu slobodno da ti kazem da lupetas gluposti.
Ti ali ti prvi si bio vise puta na cetu kad su ljudi upadali i mene gadjali najpogrdnijim izrazima koje su u tom trenutku mogli smisliti.
evo par primera da vidite kako su divlji autori divljeg sajta.
"nabicu ti ga u picku jano"
"jano el ti i mama prima dobro. El ga primate zajedno"
I da posto je proslo dobrano vremena od ovakvih postova upucenih meni mislim da nema zapisano na cetu ali autori poput karizme, mare munje, vokasija i ostalih pamte.
I da surovi. Bio si prisutan na sajtu a i na catu ti. I posle takvih situacija ti si palamudio o tome kako clanovi traze paznju. Tako da slazem se da ti ne znas da ocenis. Fakat.

bogami nisam bio prisutan, grdno se varaš. da sam video te uvrede, odmah bi reagovao, uveravam te.

Е, а да укинемо чет, а? А? А? :))
Који ће нам? Само неки фајт око чета.

Surovi. Sad me pravis budalom i ja te najljubaznije molim da to ne radis. Ne zelim javno da govorim ime autora koji mi je takve stvari rekao. Ali to je receno. I ti si prisustvovao i rekao meni na kraju "Jano sto se stresiras to ostaje zapisano i neki drugi mod moze da reaguje ako zatrazis"
Ovo je rasprava i sve sve ali nemoj da me pravis budalom jer ja to tebi ne cinim.

"Ukoliko tebi kao osobi koja ima (ili planira da ima) porodicu nije zabrinjavajuca cinjenica da postoje "deca" koja rade takve stvari (bez obzira na uslove-uslovi nisu izgovor, izgovora nema) onda ja ne znam sta da ti kazem.
Ja ne osudjujem njegove postupke, nije moje. Ali smatram da imam pravo da kazem svoje misljenje o celoj ovoj stvari kao i svi (lazni) "moralisti" jer, autor da nije hteo da cuje tudje misljenje ne bi napisao ovo ovde.
Tako da smatram da je prvo: vrlo ruzno nekog degradirati i vredjati nazivajuci ga laznim moralistom. drugo: jos ogavnije i bolesnije sto autor evomene pokusava da smanji kolicinu zla koji su naneli kao deca ovim davanjem dezinformacijam.
Ponavljam ne osudjujem autora evomene, ali smatram da je moje pravo da budem zgrozena cinom. Sto i jesam i javno kazem."

јано ево цитирао сам те...уз тебе и мару сам у овом...али искрено ти то исто радиш само на елоквентнији, индиректнији и лепше упакован начин..зар не?!

Maro ako se ono za mačke odnosi na mene,mislim da se dobro sećam mog banovanja na jedan dan.I to nije bio prvi put,tako da nije u redu da prozivaš ljude ni krive ni dužne.Oni rade svoj posao,možda ne baš dobro,ali ga rade.

ne, ne, mislim da si kompilirala par događaja. ja jesam u nekom trenutku rekao nešto tako, ali sigurno ne na one gore uvrede. na neke čarke da.

Cica ja ne razumem sta si ovim hteo da kazes?

да ти јано исто тако знаш да вријеђаш и прозиваш само на индиректан и елокветнији, што би се рекло "начитанији начин"....

Surovi. Na mod forumu imas malog prsta pa ga pitaj. Njemu sam te ogovarala posle tog nemilog dogadjaja. Imas ovde maru munju koja u to vreme nije izlazila na cat i upala je samo da bi me branila. Sto znaci da je dogadjaj ostao upamcen. Nemoj da mi vredjas inteligenciju. Raspitaj se.

da ti vređam inteligenciju? zašto ti vređaš moju stavljajući me u sred nekog događaja za koji apsolutno ne posedujem ni trunku sećanja.

nisi korektna.

Фајт! :иде по кокице:

Cica
prvo: to je izvuceno iz konteksta sad kad bi ja krenula da izvlacim stvari iz konteksta ko zna de bismo zavrsili.
drugo: Ta tema na kojoj sam ja pisala to apsolutno nema nikakve veze sa ovom raspravom
trece: Hvala ti sto si u ovoj stvari uz mene i maru ukoliko pocnemo da ratujemo ;) zvacemo te.
I da ukoliko ne zna neko na lep nacin da mi kaze nesto..onda samnom i ne treba da razgovara.

Vi nemate preča posla nego da se ovde prepucavate?Lepo se nađite negde i uz kafu popričajte o svemu.

Električar mudro zbori.
Hajde ovako, recite mi šta treba da uradim kako bi vam udovoljio. Ovo nije šala, nego hajde malo da približimo raspravu kraju. Ko je kome šta rekao i ko je šta uradio ili nije uradio samo su stvari prošlosti i teško je utvrditi nešto čega se neko apsolutno ne seća.

Recite mi, pošto kako sam ja shvatio, ova tema je namenjena meni, to jest, primedbi na moj rad ovde, šta treba da promenim i ja ću se potruditi da vam ispunim želju. (stvarno, bez zezanja)