Prijava
   

Gledaoci Sport Kluba

Sudeći po reklamama sa istog kanala, ljudi sa najvećim problemima sa potencijom.

Vulkan, novi proizvod za potenciju; Potencijal, nova dimenzija muškosti; Dinamik, vodiš dinamičan život, želiš mnogo energije za svaki dan, potreban ti je energetski stimulans, seksualni pokretač i još više volje!

Komentari

a jes vala, sad gledao formulu, nisam ni znao koliko raznih preparata ima.
nego da ponovim pitanje sa foruma, kako im se isplati da prenose formulu a da za vreme trke ne puste ni jednu jedinu reklamu?

Nisam video pitanje na forumu, al mislim da oni ne plaćaju sve to, da malo ide ispod žita... Definisao sam Vujić već, koji je tu tehniku usavršio, ali da se ne reklamiram... lolololo
Opet, šta bi im falilo da ubace malo reklama, sad i ja razmišljam...dobro za fuZbal i da razumem, mada što se mene tiče ne moraju da ubacuju... :)
Ja gledam i Đovaka ujedno sa F1, pa sam se sit nagledao reklama...Šta znaš, može dustreba... :)

Jest stvarno, dobro primećeno. Sve takve reklame +

Ahahahaha što se mene tiče tačno sto posto hihihi

A jes vala, crkavam od smeha stalno, što se samo na SK reklamiraju, al da jeste jeste...naravno, uvek su tu mnogo kompleksne ličnosti, koje reklamiraju tablete... hehe

al mislim da oni ne plaćaju sve to, da malo ide ispod žita...

prevara je neka sigurno, niko nije gadljiv na pare, čak bi i minut, dva reklama pre konferencije za štampu bile dovoljne, a opet ne bi prekinuli trku, ako iz nekog razloga to ne žele.

MI ŠTO IMAMO ARENE NEMAMO PROBLEMA S TIM STVARIMA!

MI ŠTO IMAMO ARENE JEBEMO, SIROTINJA NE JEBE!

a mi što imamo i arene i sportklub smo podvojene ličnosti

Manijak, vi što imate ARENE imate i probleme sa potencijom, ja kad ti kažem! Nemaš đe da se informišeš o novim tabletima, po čemu je i homo erectus posta poznat... Ojsaaa!

Manijak, vi što imate ARENE imate i probleme sa potencijom, ja kad ti kažem! Nemaš đe da se informišeš o novim tabletima, po čemu je i homo erectus posta poznat... Ojsaaa!

Mi što imamo Arene u suštini bi menjali sve 4 za jedan SK....

Mi što imamo Arene u suštini bi menjali sve 4 za jedan SK....

Tako i ja kažem kad gledam JSL vikendom, mada nisam siguran dal bih menjao SBB za OPEN, navikao sam na ovo, jebiga. A i fala Bogu linkova ima vazda po netu, pa može da se nađe tekma sa Arene...

haha, dobro si provalio +
imaš ti dosta zanimljivih definicija, sad vidim.