Prijava
   

Napad konjicom

Strategija u muvanju cura koja se dvojako primenjuje u zavisnosti od toga da li je izlazak na selu ili u gradu. U koliko je radnja, stanje i zbivanje prilaska curama tipa muvanja locirano u gradu, tada grupica tvojih drugara prilazi devojkama, napravi od sebe maksimalne budalčine i seljobere, a da bi ti kasnije prišao krajnje galantno i fensi (od stajlinga ovde neki kaputić leže kao budali šamar) šatro izvinjavajući se, dok se infiltriraš sa težnjom pozadinskog napada na lakovernu čeljad. Ukoliko muvaš ženske na selu, onda ideš u prvi plan napada, tj. da glumiš konja - seljančice to jednostavno vole.

Prilazak u gradu

Drugovi koji glume konje: "De ste male, š'a ima ovo, mis'im kako 'e, a? Vidim da ste uzgorele, kopalo se uoči Petrovdana, a?"
Devojke se zgledaju, zgroženo, dok ti smoothy u stilu Mračnog Viteza prilaziš...
Ti: "Ajmo, momci bežanija, dosta je bilo smaranja ovih lepih, divnih devojaka!"... Dramska pauza, menjaš glas i lagano podižeš pogled, pogled koji govori "da, ja sam taj, romantični ratnik vitez, za kojeg ne znaš da sam isti kao i ona trojica konja koji su ti prišli" ... i počinješ priču: "Izvinite, ali ja sam stvarno izblamiran, znate ja budem u Luksemburgu, na ovo stvarno nisam naučio, pa čak ni u Njujorku ovo nisam viđao..." Podižeš obrvu, nastupa presudni trenutak, pauza od 3 sekunde... : "Nego, dame piju Mohito?" Poentiraš!

Prilazak u selu

Ti glumiš konja: "De si mala, nisam te ranije viđ'o, a takva lepot'ca k'o Seka Aleksić posle drugog albuma za Grand Produkciju..." Čačkalica ti je u ustima, drpaš se za kurac... "Uh, al' sam izudar'o neke gradske mangupčiće, skoro da sam razjeb'o tetovažu kokarde na bicepsu, lebgajebo"! Napinješ biceps da može da šatro da vidi, a u svrhu da se ona napali. "A ove gradske pičke, ovo fini momci se prepali dok sam sam onu šestoricu džibera Boš motorkom po kukuruzu ganj'o"! Pokazuješ na drugare koje glume, fine, kulturne momke, tj. pičke u očima seljančice dok simultano rokaš šlajmaru na pod seoske diskoteke Monako.
Seljančica: "UF, AL' SI LEP - GLOOOVAAA ME ZABOL'LA, MEŠČINI MOOOALI DA SI TI IZ ZVEZDA GRANDA, A?"
Ti: "Ma, nisam ja - Boban Rajović mi brat od tetke, ako 'oš idemo nekad na koncerat, a?" Poentiraš!

Komentari

Predvidjam da ce biti u odabranima. :D

Ideš u kurac, ide u omiljene. +

Честитам Луксе, цар си!

Oj Luksdoče proferoskog znanja, što salićeš na sred seoskog imanja. Seljančice uvek bile slaba tačka, kada guziš pobeže i mačka. Politika seoska za tebe je laka, skidaj gaće mala evo ide patka. I ovaj teks dobar ti je mnogo, edukuje mlađariju i viču moj Bogo.

Koliko je samo objasnila defka. Nema dalje.

Kad samo na osnovu dve reči zaključiš ko je autor, osmeh na licu se sam od sebe širi ... Svaka ti DOOOAAALA, decxko !!!

+++

kod mohita sam vec turio plus,al ovo naknadno je tri put bolje!

ko jos koristi bosch testere, pravi seljaci samo stilku, eventualno husvarnu

Предобро!
++++++++++++

+

Nego, luksdoče, kačemo da kopamo zajedno, a?

To, Lukse, legendo! :D + k'o kuća a i patrik :D

hhhahhahaha, bravo, + i omiljeno :D

hahhaah car si + i omiljenisem :D

legajebo! ++ odlicno upakovano

poentir'o si ! +i*

poentir'o si ! +i*

nisam ju ni pročitala do kraja a već sam stavila patrika :D
pa predobro!

Dao sam plus jer je interesantna i smesna defka.Ako si ovo o devojkama sa sela upotrebio samo kao salu i predrasudu poput onih o "Bosanskoj gluposti", "Crnogorskoj lenjosti", "Slovenackom pederizmu", "Zemunskom dizelastvu", "Beogradskoj smekerici" itd. onda je OK! Medjutim ako zaista verujes u sve to onda se brinem za tebe! +

JU HUUUUU!!!
Veliko DA, pardon plus.

Odlična ideja samo traljavo odrađena, minus.
Stereotipi selo-grad, kao: devojke u gradu sviraju klavir i znaju francuski a ove sa sela su nepismene i kopaju njivu po vazdan-kako da ne!
Osim toga, primeri su nerealno preterivanje, tj. ne deluju kao nešto što se ikad desilo niti ima šanse da se ikad desi.

Ја дадох плус, али сам се покајао кад сам видео које ти предрасуде имаш о сељанчицама... Сељанчице су добре, мирне и поштене, а ове које си ти описао су малограђанке.

Ја дадох плус, али сам се покајао кад сам видео које ти предрасуде имаш о сељанчицама... Сељанчице су добре, мирне и поштене, а ове које си ти описао су малограђанке.

Ako ti je žao, lupi minus na neku drugu defku pa da budeš mirne duše...

Сељанчице су добре

Naravno, pogotovo na zadnjem sedištu golfa... :-)))

Meni kad s jebe ja idem u grad, a cure iz mog sela imaju momke u gradu i padaju na fensi fazone, tako da ti teorija pada u vodu.
Ali opet +

mescini da cu ti dati plus haha...:D

"dok simultano rokaš šlajmaru na pod seoske diskoteke Monako." Ovo me je ubilo + i u omiljenje.

...Pluscina i zvezda,odlicna =)...

Vidi ga moooali Luks
+*

U stvari, potpuno je obrnuto. Seljanchice se pale na fensi gradjana dok gradske cave vole grubu seljachinu. I logichno je kad malo razmislish.

Nista bez Bobana Rajovica :) +++

Dr. Batman upravo sam i ja isto rekao

gde se seti luksemburga?
hahahahahahahaah

"Naravno, pogotovo na zadnjem sedištu golfa... :-))) " ... a ti kao znas, a? Imao si iskustva sa seljancicama u golfu, je l' ? Pff... Sad su kao sve devojke sa sela kurve koje padaju na prostacke fore? Ograniceni ste i PUNI predrasuda...Porazgovarajte malo sa seljanima i "seljankama", mozda vam se prosire vidici malo.

hahahahahahah kralj..!!!!!!!!!!1

Stereotipi selo-grad, kao: devojke u gradu sviraju klavir i znaju francuski a ove sa sela su nepismene i kopaju njivu po vazdan-kako da ne!

Sad su kao sve devojke sa sela kurve koje padaju na prostacke fore? Ograniceni ste i PUNI predrasuda...Porazgovarajte malo sa seljanima i "seljankama", mozda vam se prosire vidici malo.

Dokle više....

Slažem se s kopiranim komentarima, vidim da sam loše odradio kopipejstovanje. Kenja mi se od te neandertalizacije ljudi sa sela...

I ja sam sa sela, ali za razliku od vas, meni ne smeta sprdanje na tu temu... Opustite se, jerbo sam čuo da nervoza loše utiče na potenciju ;-)

ahahahaha, evo ja sam sa sela ali plačem od smeha :))) +++

"A ove gradske pičke, ovo fini momci se prepali dok sam sam onu šestoricu džibera Boš motorkom po kukuruzu ganj'o"!

Najjaci deo.xD Svaka cast, otisla u omiljene.:D

ovo je vredno citanja ++:)

Bukvalno mi krenule suze od smeha!!!!

ovo nije obicna def. ovo je uputstvo, jbt. neprejebivo.

Pa ti si prejebao defke ... + a i realna defka...poentirao si :)

Men' se čini da ovde nisi pomenuo Moldavke, hehehehe.
Dobra defka, pogotovo zato što privuče sve one koji će da ti objasne neke stvari.

Svetu se ne može ugoditi.

Men' se čini da ovde nisi pomenuo Moldavke, hehehehe.

Radi tog greha sam se morao triput ispovediti na Ostrogu, ne podsećaj me molim te na to ;-)

Drugove koji glume konje sam ovako definisao, olololo :)