Prijava
   

Podmetati Novaku gluten

Znati nečiju slabu tačku pa to maksimalno zloupotrebljavati ne samo za ličnu korist već i iz nekog svog hira. Omiljena zabava svakog poltrona kao i svake osobe koje više voli napakosti drugima nego 'leba da jede. Da je Endi Marej, podmetnuo bi Noletu pomešan vej protein i belo brašno samo zato što zna da je ovaj alergičan na gluten.

Kuća Mileta pekara. Zvoni mu telefon.
- Aaaa! Jebote, tek sam leg'o! Alo! Kaži, šefe!
- Alo, Mile! Dolaz' vamo! 'Ajde da istovariš kamion sa brašnom, treba nam još jedan ne može Rale sve sam.
- Ne mogu, šefe! Pa celu noć sam radio, tek što sam leg'o! Gde su Stole i Bogi?
- Dao sam im slobodan dan. Imaš pola sata da se nacrtaš ovde, neće se brašno samo istovariti!
- Neću, bre. Nisam ja ničiji rob. Stole i Bogi mogu da rade šta hoće, ja nemam pravo ni na bolovanje. Neću da dođem, ko vas jebe!
- Hehe, nemoj tako. Čujem da tražiš povišicu, a hoćeš da zauzmeš moje mesto, tako da bih da te podsetim na onu frku od prošle godine kad si mažnjavao peciva pa si pričao da ih nosiš detetu da ima za užinu, a i kad si maznuo džak iz skadišta džak brašna treba ti da preguraš zimu jer ti je plata mala, kad smo te videli Stole, Bogi i ja pa si nas preklinjao da ne pričamo gazdi. Valjda ti je jasno, da ne možeš da ucenjuješ, hehe... Na moje mesto ne računaj, a Stole i Bogi te ne mirišu i ne bi voleli da im ti šefuješ. A za povišicu ćemo da vidimo, ako me razumeš, hehe...
- Ne bi valjda, Što s' pizda? A ti kao nisi krao?
- Ti mene nisi video, ali nas trojica tebe jesmo. Uradi to ili letiš sa posla.
- Jebote, koja si ti stoka. Stalno mi nameštaš da radim prekovremeno, ni slobodne dane nemam, kažnjavaš me za svaku sitnicu. Pa, bre, da sam Nole, gluten bi mi podmetnuo. Neka te neka. Evo me, dolazim (prekida vezu) Majke ti ga spopalim one pokvarene!

Komentari

Ovo se događa kada onaj ko objavi definiciju ne pročita makar one ispod, na prvoj strani, što bi bio neki osnovni red ako već hoćemo da čitanost bude makar za nijansu bolja.

Autora inspirsala Remeova defka pa je napisao svoju verziju iste. Ovo mož' da bude dojajno ako se definiše širi pojam tipa ''devojke koje...'', ''ironija'' i sl. gde neće doći do većeg poklapanja, al u ovom slučaju je nekul potez.

A možda je pročitao ali mu se nije dopala...

Opa pocelo novo takmicenje?

pisali obojica
ali reme brži bio
prvi je objavio

A i Kafo, moja ideja je bila, da se ne lažemo. :D

I jeste tvoja ideja...dakle ipak je ovaj plagijator, neko ko krade ideje i još ne čita definicije..

Da je Agilni tu obrisao bi mu ovo...ovako ništa...

Ovo se događa kada onaj ko objavi definiciju ne pročita makar one ispod, na prvoj strani, što bi bio neki osnovni red ako već hoćemo da čitanost bude makar za nijansu bolja

Написао сам је у исто време кад и Реме, само сам споставио мало касније јер сам исправљао грешке у куцању. Да сам написао сат-два касније онда би била непажња.

Па и није баш, написао си је 45 минута након моје дефиниције, а сат времена након што сам тамо на теми рекао да сам кренуо да пишем, опет на моју идеју (на теми сам употребио израз, зар не). Немој погрешно да ме схватиш, није непажња него је плагијат.

ЕДИТ: Реме, твоју дефиницију сам видео тек сам послао своју. Јбг, дешава се... Видео сам пост од Агилног и кренуо да пишем. Кад сам објавио, тек онда сам видео у најновијим и твоју.

ЕДИТ: Плагијат би био да сам написао потпуно исту дефиницију као ти. А и није забрањено дефинисати два иста појма на различит начин. Писао сам две дефиниције одједном, док сам прегледао све грешке у куцању, прошло је око сат времена. Нисам ни гледао шта пише на форуму, твој пост нисам ни приметио.

Na Trošarinu da se nadjete pa ko pobedi onaj druginda obriše svoju...

al morate da pohitate da ne istekne 24 sata pa ne možete da obrišete pa cimate modove a nji boli kurac da rade svoj poso za koji nisu debelo plaćeni...

ЕДИТ: Плагијат би био да сам написао потпуно исту дефиницију као ти.

Ништа те не спречава да редефинишеш "убити некоме Зорана", зар не? Мислим, исти је појам, исто је значење.
Ал ајде, нећу да смарам, нек процени неко други.

Hiljadu puta se na forumu rodi ideja za definiciju, to je normalno, ali kada se već u narednim postovima konstatovalo da bi od toga mogla da se napravi i dobra definicija, onda je kul sačekati da onaj čija je ideja napiše dobro poznatu "ja neću, neka definiše ko želi". Ovde toga nije bilo, nego je Reme čak i najavio da će on napisati.

Toliko niko ništa ne piše da komotno obe mogu ostati, obe su ionako dobre i no frks.

Кад је он то најавио, ја сам већ почео да пишем, нисам видео његов пост. Написао је и објавио је пре мене, али дефиниција није иста. Нисам знао да мора да се најави писање дефиниције.

Fendere, nema tu pravila, niti da se nešto MORA, ili ne mora. Rekoh kakva je praksa i šta bi iz mog ugla bilo korektno.

MINUS Prljavi plagijatoru!

Ја нисам урадио ништа некоректно. То што се теби не свиђа моја дефиниција је твој проблем. Не дозвољавам навлачење хејта на моју дефиницију само зато што је неко кликну брже од мене дугме за постављање дефиниција. Дефиниција није плагијат, пример је мало дужи зато ми је требало више времена да напишем, писао сам паралелно још једну дефиницију, наравно да нисам могао да видим шта се пише по форуму и шта се поставља.

Дао си предлог, одмах сам добио идеју, кренуо сам да пишем без најаве, што није ништа ненормално јер немам обичај да најављујем да ћу нешто да пишем. Много пута је било предлога па није свако највљивао да ће нешто да напише на ту тему. Напише неколико њих, модератори виде шта да ли је добро или не, да ли је дефиниција преписана или није, обришу шта мисле да треба и готово.

А Ремеов пост нисам видео. Требало је ти први да дефинишеш, ако си већ имао идеју.

Јебига, није ни битно. Ово што рече Агилни, са тиме се слажем, и то је и моје мишљење. И ја сам милион пута дефинисао нешто са форума или чета.
Пример је ова дефиниција. Бушидо је користио израз, сачекао сам да видим да ли планира да дефинише, па када је већ прошло неко време питао да ли планира, а након свега тога, када је он рекао да не планира, узео и дефинисао.
Није то нешто што се мора, него нешто што је коректно, макар по мом мишљењу. Једноставно, то је оно што је Агилни урадио овим постом:
http://vukajlija.com/forum/teme/65508-direktora-za-moderatora?strana=2#post_3093342
Није се само залетео да дефинише. Мислим, пази, ту се не ради о некој обавези, него једноставно, коректности.

Али, да га јебем, нема везе не једе леба ни ова ни она дефиниција па да ми нешто смета. Више сам се осврнуо на поступак који је по неком мом мишљењу мало безвезе. Ал ајде.

Требало је ти први да дефинишеш

Bih, da je ideja bila moja.

Ovo je definicija kod koje je manje bitno koliko dobro je napisana (dobre su i jedna i druga), jer je udarni fazon upravo naslov. Naslova se setila druga osoba i pritom je definisala pre tebe.

Не дозвољавам

Oh, oprosti.

Više ova defka ima komentara, nego što je defki danas objavljeno, tek da se zna.

Реме, твоја дефиниција је неоспорно квалитетна, имао си један краћи, али тренутно ефектнији начин представљања овог термина за разлику од мене који сам опет мало покушавао буквално да нацртам одређене ситуације. Али да сам видео твој пост, не бих писао дефиницију. Кренуо сам да дефинишем ово, па Вучићевића, па сам скакао са дефиниције на дефиницију, да проверим грешке у куцању, и онда нисам ни обраћао пажњу на форум. Дешава ми се да отворим неколико табова и да погрешим где шта постављам или не приметим неки нови пост.

Ево не зам Бога ми!. :)
Ништа, идемо да изгурамо Валдемара за модератора.