Prijava
   

Traktat o štiklama

One podižu ženstvenost na viši nivo. Čudno je to, dva parčeta plastike tempiraju percepciju jebozovnosti, ravnopravno ulazeći u vud-beng jednačinu zajedno sa parametrima kao što su odnos bokovi/struk, volumen trepavica i radijus dupetove krivine.

Da, simpa je ta šmizlica u dubokim starkama, a ni ona alt-cava u baletankama nije za bacanje. Ipak, suvereni hod štikli koje ubodima daje takt nadolazećem libidu sigurno je superiorniji od šunjanja u nezgrapnim vukijevkama, zar ne? Svakako, podrazumeva se umeće hoda. U suprotnom će kretanje a-la Gospodin Gegavi u potpunosti anulirati početni kapital i izazvati mešavinu zlobnog podsmeha i sažaljenja.

Nije svaka štikla dobra štikla, da se razumemo.
Pogrešno prateći analogiju, modni moguli rešiše da podignu visinu čitavom đonu. Rezultat je bio poražavajuć, te se ove debelođone bakandže uglavnom daju videti kod mentalno izazvanih skorojevićki i u drugorazrednim pornjavama.
I hiperbola same - normalne štikle, dakle one što ne bi trebalo da pređe dužinu muškosti u kežual stanju, otišla je u pogrešnom pravcu, pa gledamo Cece-vonabi kako se kreću kao na štulama. O deformitetu stopala da ne govorim.

No, no, kaže Ašok Murti, a ja ga, otresajući gadljivost, moram ovoga puta podržati.

Elem, štikle, ali one normalne, volim vas videti na ženskijem. Dajete dozu privlačne neukroćenosti i Medičijevske oholosti, baš prema pionirki koja vas je lansirala međ' žene.

Komentari

Mi u Zemunu ipak najvolimo devojke u roze maksericama :D

mi seljaci najvolemo bosonoge ;)

fino pisanije. ne slažem se, naravno, prvenstveno zato što sam svjetski čovjek ali može plus, potrudio si se.

Лијепо си ово одрадио, Нулави. +++

upravo zato, Kaunte. svaka štikla je dobra štikla a visina štikle je upravo proporcionalna efektu kojeg izaziva.

Dakle, suštinski se slažeš sa idejom, ali ne i sa jednim - svakako ne baš ključnim - delom?

pa ti stvarno imaš fetiš oko te ženske obuće...+++

Ženska obuća je u Konteovom svetu k'o Vokasijev fetiš za kućne aparate lolo

Dobra definicija, interesantna, neobično navrljena +++

Свакако, подразумева се умеће хода. У супротном ће кретање а-ла Господин Гегави у потпуности анулирати почетни капитал и изазвати мешавину злобног подсмеха и сажаљења.

Volim ja i da vidim rasne devojčure u minjacima koje se prelamaju na štiklama dok hodaju, jebiga, podsećaju me na seljančice iz rodne grude, štaš, jače je to od mene. Nostalgija, ljudi zovu ;-)

"ALO LUKS KAD ĆEŠ DA VRATIŠ PARE"

I? 'De je istorijat nastanka? A? A? A??

Katarina Mediči, maćori, jbg, nije eksplicitno dato, ali je dobar hint LOLO

O, ma ne! Nastale su kao preka potreba, jer je kanalizacija bila otvorena i svuda po ulicama. Pa ako nećeš da dođeš na večeru kod prijatelja, a da na plaštu, koji čuva tvoju anonimnost, doneseš sve što si pokupio na ulici i time ubiješ svaku želju da neko s tobom večera- nasadiš se na taj đavolji izum.
I da u početku su ih nosili isključivo muškarci.

Dobro to, ovde je reč o ženskijem štiklama kao modnom detalju, batali sad kanalizaciju, nemoj da mi fekališeš defku, decxko :D

Nisam želela da je fekališem - oprosti. Da znam kako se briše koment učinila bi i to , ako bi se nakon toga osećao bolje.

:D
Ne mari, samo mi je blesnula slika štikle u gomnetu, pa sam napomenuo LOLO