Prijava
   

10 (dinamičkih) saveta za uspešan brak

Napunio si 20 godina. Jeb'o si, nisi... Nije ni bitno. Ako si jeb'o mnogo, smorio si se, i hoćeš da se zaljubiš. Ako si jeb'o malo, počinješ da opravdavaš svoje neopravdivo ponašanje floskulom "nije to za mene". I jedno i drugo vodi u brak...

Po posve drugačijoj klasifikaciji, jedni navodno vide brak kao brod do kog treba doplivati da bi se u životu stiglo što dalje. Oni lažu, a ko laže taj i krade. Drugi, pak, vide brak kao sigurnu luku, koje kad se dograbiš, ko te pita gde si i šta si...gledaš TV i samo kažeš "imam decu", jer je to najodgovorniji i najteži posao na svetu.

Iskustva naših predaka omogućavaju nam da izdvojimo 10 stanica na životnom putu, od kojih se svi braka tiču, a na kojima dobijaš priliku da se izvučeš; da živiš srećno, sveto učenje svih pornića i reklama.

Ako uprskaš svih 10 prilika...ne zaboravi da proslediš predanje svom malom. Šta znaš, možda povuče na mamu pa odigra pametnije...

1. Nemoj. Znači, u startu, svaki put kada misliš da si došao do nekog pametnog zaključka - nisi, i ne pitaj "šta nemoj", samo nemoj.

2. Znači, jesi... Uplela te je u mrežu, i iako ti drugari to slikovito objašnjavaju u kafani (svake večeri sve kraće, doduše...), ti znaš da si slobodan čovek, i da se rukovodiš svojim odlukama. Ok... Objasni joj da se TV pomerati neće, samo zato što remeti Feng-Šui. Stan je tvoj, i to je racionalni predlog sporazuma. U svemu ostalom joj daješ slobodu, uostalom!

3. Navikao si se da gledaš TV u podrumu? Super. Drugari te zezaju, ali bitno je da ga još uvek imaš. Sada će ti postaviti jedno pitanje: "da li me voliš". Odmah da ti bude jasno, večeras seksa nema, ali ima valjanog, drugarskog razgovaranja, i nijedan odgovor nije pravi. Reci joj da je ne voliš.

4. Naravno da si joj rekao da je voliš...taj ispit još ni Manda nije prošao. Na njen feedback "lažeš", ti se uskobelja da joj objasniš koji su sve pokazatelji da je to istina. Nemoj je zaprositi, ima drug Paja broj one sa medicinskog faksa, biće pičke sutra!

5. Nisi izdržao... Ok, tvoje učaurivanje u papuču je gotovo okončano, pre nego što dođe brak, imaš još jednu manje radikalnu priliku da se iskobeljaš. Ovo što dolazi već nije za mlađe od 14... Povedi nju, njene drugarice i svoju ekipu na večeru u fensi restoran, sa tihom muzikom. Uhvati njenu najbolju drugaricu za sisu. Znam da si zbunjen... Ali, povratićeš divljenje svojih drugara, i čak ga udvostručiti! Mala će pizdeti sat-dva a onda će početi da cvili, jer je zbunjena; uspostavi kontrolu, i zadrži je do kraja života! Bonus: i drugarica, kada sve ove reakcije vidi - 'teće.

6. Nisi, znam da nisi...ali ne brini, samo zato što si pička, ne znači da ne zaslužuješ da živiš, jel' tako? Još uvek imaš TV, podrum i onaj CKM iz 2007. sa 3D naočarima. Uzmi sikiru. Ubij je. Posle nećeš imati srca zbog dece...

7. Ok, nije zakonito, oklevao si previše...ali je blaže od onoga što sledi. Kroz dve godine ni sikira ti više i ne vredi - jača je. CKM ti je davno bacila, a i gajba piva je nestala pred rat, a kauciju da platiš - nemaš. Upiši faks, matora...ko kaže da je kasno? Sam si, pičiš svoje, svet se divi tvojoj istrajnosti, a biće i finansijskih rezultata! S' vremenom ćeš je sve manje viđati!

8. Niko nije očekivao da ćeš upisati faks, ne brini...i srednju si jedva otaljao, a kad je nisi ubio, jasno je da nećeš ni matematiku raditi. Postaje kasno... Mazni neku kintu, kupi Aston Martina, raštrkaj grudni bestid kroz šes' cola rozle košulje, u'vati neko besvesno piče, i kod Paje u Australiju, ionako te zove svakih mesec dana! Za decu ne brini, imaju babu i dedu, a i slaćeš pare.

9. Za ovo niko nema opravdanje, ni objašnjenje, ali nisi... Pa, dobro. Kupi sebi čamac, jebao je Tupperware.

10. I sa 60 godina, i dalje je jača... Ništa, matori. Sada stvarno jesi stigao u sigurnu luku. Nit' imaš šta da dobiješ, nit' šta da izgubiš. Sve joj vrati, jebi joj majku, nauči mađarski da bi je bolje psov'o, sramoti je pred unucima, napij se u Sremskom Banoštoru i umri u jarku kraj puta zimi, da bi se sekirala dok je živa.

Zato smo rod muški, zato što, ultimativno, svim srcem verujemo da smo pobedili, čak i kada nismo! Živeo sindrom "kriv je sudija"!

Komentari

Napregoh se, al' procitah do kraja.
Znala sam da ce bude neki happyend. :)))

Ti si težak slučaj prijatelju.Jel si čuo nekad za razvod?Ako nisi raspitaj se!

električare, ako iz radoznalosti pokušaš neki od koraka iz primera, nije da bi me iznenadilo, ali MOLIM TE, javi mi da gledam!

Komplikovano, ali dooooobro! +

Svaka čast, tako i ja misli, al' ne znam da napišem :-) Zato ti znaš, perfektno ++++

Banoštor?Jel može neko drugo mesto ta umiranje?

Verovatno najsveobuhvatnije pisanije na sajtu. Svaka cast! :potajno se divi

U jebem ti život.

Bez veze jer nije definicija.

Dadoh plus jer je kanda zanimljivo.

Sve ti jebem, pa ti si srž pogodio čoveče.
Reče neko gore, razvod. Nije to lako, naročito kad omatoriš. Nema nazad, uzmeš šta ti je ponuđeno, bolje išta nego išta. Na kraju krajeva, kriv je sudija.

Auu fenomenalna definicija... +
Valjao sam se od smeha kad sam pročitao "kad je nisi ubio, jasno je da nećeš ni matematiku raditi".

svaka cast, prelomio sam necu bre da se zenim

Vehbija Ćoralić je sranje.

Lepo mister Ćoralić, stvarno lepo, dadoh ti plus i omiljenovah
Ali, prećera ga čoveče:) Poznajem i ja malo tu ''papučarsku'' filosofiju..
Jebao si mu kevu ovim!

Kriv je sudija, nego sta! Drugi zuti za sut Persija 0,123 milisekunde posle zvizduka; sudije i jos 90k+ katalonskih pedera...Busaka, na ku*ac te nabijem!!!

+

i drugarica kad sve ove reakcije vidi tece! :D :D :D hahahahaha +

Zaista grozna definicija, odnosno savetnik. Jezivo je sta sve covek moze da smisli i sa koliko neke gorcine, a sve kao zavijeno u humor. Vrlo je jadno.

nauči mađarski da bi je bolje psov'o...vrh!!! ;)))

to je ono kada svojoj deci birate majku a ne sebi zenu

Човјек се зајебава. На одличан начин. Шта сте се сви одједном уозбиљили? +

majstore, plus i patrik :))

prvo sto sam pomislio - jebem ti zivot, a onda sam video da nisam jedini... + i omiljeno

S kakvim iluzijama ja plovim u brak.

iz ovoga štošta može da se nauči zato idee u omiljene da bude pri ruci :)

dinamicno, nema sta! :) +++

Ovo je za Pulicera, Gremija, Nobela i medalju za hrabrost. I tri bambija pride.

Bravo.
Da bi se skratile muke mislim da preventivno treba umreti u jarku kraj puta zimi.

Poslušajte Vehbiju. Neki od prvih koraka. Ne zezam se.

Učaurivanje u papuču... hahah !

au..koliko dobro...vrsno!

"Svaki put kada misliš da si došao do nekog pametnog zaključka - nisi, i ne pitaj "šta nemoj", samo nemoj." Ahahahha, tacno :) +

jbse da se jbi...sta mi nindze da radimo?

Uzmi sikiru i ubij je

mikibb

prelomio sam necu bre da se zenim

rokenrol!

musssashe

jbse da se jbi...sta mi nindze da radimo?

Mazneš dizajn sa slike za sledeće papuče :))

Jebeno dobra definicija. Meni djevojka kupila papuče, iste ovakve roze, kao na slici, ima i mašnica.

nauči mađarski da bi je bolje psov'o

xaxaxa

Svaka jebena cast !

kako te nije mrzelo da pises ovoliko brate rodjeni :) kolko si ti dokon :)

Kurac dokon, čovek je ISKUSAN ! +++

++++ za Tupperware! :D

najbolja definicija ikada.

E vehbija, ovo mi je crno bilo da čitam prije kad sam vidio jer je dugačka, a sad ti mogu samo reć SVAKA TI DALA!

- , jer papucar je u stvari jedini lik u drustvu koji ima devojku (tj. jebe redovno)

Svaka ti čast.
Predobra.

mazni-neku-kintu-kupi-aston-martina-rastrkaj-grudni-bestid-kroz-ses-cola-rozle-kosulje-u-vati-neko-besvesno-pice-i-kod-paje-u-australiju
Neverovatno!
To još uvek niko nije definisao!

Zašto li me ovo ne čudi? :)

auu bre, idi u pičku materinu, ovo je genijalno, svaka čast ! Mada, odavno rekoh neću nikad da se ženim, i imao sam nekoliko razloga, ali sad ih imam previše :D plus i omiljeTo

Genije. Tačka!
U stvari zvezda

Znači sramota me je što još nisam čitao ovog čoveka.

Vrištim,idi u šičku materinu,koliko je dobro! Bio sam ženjen jednom i nikad više! Od sad kurvice samo natačinjem na moj krasni,kakav bre brak?!